התייעצות
-
polaris97
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
אני על סף רכישת פלזמת פיוניר 506xde ומשהו ששמעתי די מטריד אותי הבנתי שלמרות שהמדיה רסיבר שלה מתהדר בכניסות רבות ו2 כניסות HDMI הוא בעצם רק "הורס" כי למרות הכניסות האיכותיות הוא מתחבר למסך בחיבור לא איכותי שמוריד את איכות התמונה ואיכות התמונה לא אותו דבר מאשר מחברים נניח רכיב HDMI ישירות למסך ללא מדיה רסיבר.
השאלה השנייה שלי מופנית בעיקר למנהלים,אני מעוניין לשמוע מהו הדגם האירופאי של טלוויזית פלזמה הטוב ביותר שקיים ביותר היום אולי תגרמו לי לחשוב על מסך אחר,אין לי הגבלת מחיר ואני מתכוון לייבא אותה מאנגלייה.
נ.ב
התלבטתי רבות בין הפיוניר הזו לבין הפנסוניק TH50PV500WAL ולבסוף החלטתי על הפיוניר כי גם ראיתי שנבחרה למסך השנה האם בחירתי שגוייה?
תודה
השאלה השנייה שלי מופנית בעיקר למנהלים,אני מעוניין לשמוע מהו הדגם האירופאי של טלוויזית פלזמה הטוב ביותר שקיים ביותר היום אולי תגרמו לי לחשוב על מסך אחר,אין לי הגבלת מחיר ואני מתכוון לייבא אותה מאנגלייה.
נ.ב
התלבטתי רבות בין הפיוניר הזו לבין הפנסוניק TH50PV500WAL ולבסוף החלטתי על הפיוניר כי גם ראיתי שנבחרה למסך השנה האם בחירתי שגוייה?
תודה
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
polaris97,
אני לא יודע מאיפה שמעת שהוא מתחבר בצורה "לא איכותית".
המסך מתחבר למדיה רסיבר עם שני כבלים האחד DVI והשני HDMI עכשיו איפה בדיוק זה הורס אני לא יודע,בהנחה ששני החיבורים הללו נחשבים להכי טובים היום.
אגב אני לא יודע איזה מסך נחשב לטוב ביותר עבור פיוניר באירופה אבל לפיוניר בארה"ב יש את סדרת ה ELITE שנחשבת לטובה בעולם,במידה ואתה שוקל ליבא אני הייתי הולך על הסדרה הזו.
אני לא יודע מאיפה שמעת שהוא מתחבר בצורה "לא איכותית".
המסך מתחבר למדיה רסיבר עם שני כבלים האחד DVI והשני HDMI עכשיו איפה בדיוק זה הורס אני לא יודע,בהנחה ששני החיבורים הללו נחשבים להכי טובים היום.
אגב אני לא יודע איזה מסך נחשב לטוב ביותר עבור פיוניר באירופה אבל לפיוניר בארה"ב יש את סדרת ה ELITE שנחשבת לטובה בעולם,במידה ואתה שוקל ליבא אני הייתי הולך על הסדרה הזו.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
polaris97
-
- חבר פעיל

- vivid
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 597
תחשוב על אחריות
אם היא תקפה בארץ אז אין בעיה
וגם שים לב בהובלחה ,בעמידה בלבד שלא יהיה לחץ על הפנל
בהצלחה אחלה בחירה לדעתי.
וגם שים לב בהובלחה ,בעמידה בלבד שלא יהיה לחץ על הפנל
בהצלחה אחלה בחירה לדעתי.
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
-
polaris97
-
- חבר פעיל

אין אחריות בארץ
אבל בשביל האחריות לשנה שנותנים בארץ אני מעדיף לקחת תסיכון ולשלם פחות 10000 ל15000 ש"ח ,ובנוסף הדגמים שציינתי אינם נמכרים בארץ.
- vivid
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 597
אבל יש בארץ
את הדגם הקרוב הFDE שהוא רק בלי PC SLOT ו DVB-T שכרגע לא בשימוש בארץ, נראה לי גם מספיק
אבל לעומת חסכון של בין 10K ל15K ועוד קבלת הדגם המתקדם יותר אכן כדאי לוותר על אחריות
אבל לעומת חסכון של בין 10K ל15K ועוד קבלת הדגם המתקדם יותר אכן כדאי לוותר על אחריות
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
לא הבנתי מדוע החיבור לא איכותי, החיבור של ה-MEDIA RECEIVER הוא מצויין ולא צריך להטריד את מנוחתך.