ה PH-110 שלי בחלק מהקבצים לא מנגן סאונד
יש לי מ"ס סרטים שאין בעיה איתם והכל מצויין עובד חלק ושומעים נהדר.
העניין הוא שבשני סרטים
Earth.2007.720p.BluRay.x264-hV
Armageddon.1998.720p.HDTV.x264-hV
הסאונד לא עובד בכלל רואים תמונה אבל בלי סאונד. הקבצים נבדקו על המחשב והם תקינים הסאונד שאני מפעיל אותו במחשב.
מה יכולה להיות הבעיה?
העניין הוא שבשני סרטים
הסאונד לא עובד בכלל רואים תמונה אבל בלי סאונד. הקבצים נבדקו על המחשב והם תקינים הסאונד שאני מפעיל אותו במחשב.
מה יכולה להיות הבעיה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אתה משתמש ברמקולים רגילים?kalabasa כתב:יש לי מ"ס סרטים שאין בעיה איתם והכל מצויין עובד חלק ושומעים נהדר.
העניין הוא שבשני סרטים
מה יכולה להיות הבעיה?...
מחבר אותם רגיל בסטריאו?
אם כן, אז תוודא שהסרטים הם לא DTS דרך Mediainfo כי אם כן אתה לא תצליח לשמוע את הפס קול,ללא העדכון קושחה החדש ששם יש Downmix לסטריאו מ-DTS.
"עליך להמשיך ללמוד, כל עוד יש משהו שאינך יודע"
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
DMR-user,
פותח השרשור רשם שהוא עושה שימוש בחיבור HDMI דרך רסיבר. לא קיים רסיבר בעל מיתוג HDMI וללא פענוח DTS.
אין צורך לחכות לשום עדכון קושחה ואין קשר לרמקולים. אם הרסיבר מוגדר כהלכה, הוא יבצע את ה Downmix ובכל אופן - פותח השרשור מדבר על חוסר בשמע, לא שמיעה חלקית.
פותח השרשור רשם שהוא עושה שימוש בחיבור HDMI דרך רסיבר. לא קיים רסיבר בעל מיתוג HDMI וללא פענוח DTS.
אין צורך לחכות לשום עדכון קושחה ואין קשר לרמקולים. אם הרסיבר מוגדר כהלכה, הוא יבצע את ה Downmix ובכל אופן - פותח השרשור מדבר על חוסר בשמע, לא שמיעה חלקית.