העדכון האחרון של גירסת התוכנה לממיר HD של הוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחר ביצוע העידכון האחרון שיצא ( לפני מס ימים לממיר HD של הוט ( מספרו - 107.04.1074 ) . מישהו יודעה מדוע צריך לבצע בהגדרת המערכת של הממיר , בהגדרות הקול -מצב סגור OFF ,לביטול של ה AC-3 .

האם זה תקין ? האם קיימת שגיאה במערכת העדכון האחרונה שיצאה ל המיר HD של הוט ?
במידה ולא מבצעים - OFF של AC- 3 ,אין קול בערוצי : 515 N.G ובערוץ 520 WOOM כאשר הם משדרים ב AC-3

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 43 פעמים

שליחה #2 

לא יודע על מה אתה מדבר,אצלי הכל בסדר.
לאיזה מקור AUDIO הממיר שלך מחובר?

אני מצאתי בעיה אחרת לאחר עידכון לפני יומיים,ברגע שמעבירים עם CH+- ערוץ אחת מתחת ל-VOD שהוא ערוץ 1 רואים ערוץ מוזר 824 שהוא כאילו ספורט 2 והוא פשוט נתקע על התמונה של הערוץ לפניו.
תוכל לעשות לי טובה,להיכנס להגדרות המערכת ללחוץ שם 01 ואז מהר SELECT ולומר לי מה מופיע אצלך?
אצלי מופיע: תדר 570.00
קצב סימבולים 6.890
מספר QAM 256
אזור 0

אבל,מה לעזאזל קורה עם ערוץ MTVN HD???הבטיחו אותו בתחילת החודש בפורום שירות טכני של הוט באתר שלהם!!!

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

anin_dani כתב:לא יודע על מה אתה מדבר,אצלי הכל בסדר.
לאיזה מקור AUDIO הממיר שלך מחובר?

אני מצאתי בעיה אחרת לאחר עידכון לפני יומיים,ברגע שמעבירים עם CH+- ערוץ אחת מתחת ל-VOD שהוא ערוץ 1 רואים ערוץ מוזר 824 שהוא כאילו ספורט 2 והוא פשוט נתקע על התמונה של הערוץ לפניו.
תוכל לעשות לי טובה,להיכנס להגדרות המערכת ללחוץ שם 01 ואז מהר SELECT ולומר לי מה מופיע אצלך?
אצלי מופיע: תדר 570.00
קצב סימבולים 6.890
מספר QAM 256
אזור 0

אבל,מה לעזאזל קורה עם ערוץ MTVN HD???הבטיחו אותו בתחילת החודש בפורום שירות טכני של הוט באתר שלהם!!!
...
ok בשביך הנתונים המופיעים אצלי :

תדר 570.00
קצב סימבוליס 6.890
מספר 256 QAM
איזור 11

אני נימצא בצפון ההגדרה של האזור שלי היא 11 , בדוק בהוט את הגדרות האזור שלך !
גם אני מבקש ממך בדיקה קטנה .

להכנס ל :
SERVICES (שרות והגדרות )
3.הגדרות המערכת
2.הגדרות קול
תרשום לי בבקשה מה מופיעה אצלך , ה AC-3 מוגדר פתוח או סגור ( OFF ) ? אצלי לאחר העדכון היה AC3 מוגדר פתוח OPEN . במצב זה , לא היה לי קול בטלויזיה LCD TOSHIBA 37A3500 ,בשני ערוצים בהגדרת HDבטלויזיה - 515 National Geo , ו 520 VOOM .
מהוט אמרו לי להגדיר את ה AC3 ל OFF
ביצעתי הגדרה זו "סגור" של ה AC3 בממיר ויש קול בשתי ערוצים אלה
אני לא מבין למה הגדרת ה AC3 צ"ל סגור . אלי גם מישהו אחר יכול לעזור
תודה לכולם על שיתוף הפעולה (Y)

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

anin_dani
לשאלתך , אני מחובר למקור האודיו של הטלויזיה דרך כבל HDMI

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

anin_dani,
בבדיקה אשר עשיתי , אכן גם אצי רואים ערוץ מוזר 824 שהוא כאילו ספורט 2 והוא פשוט נתקע על התמונה של הערוץ לפניו, כפי שציינת .ניראה שזה באג חמור מאד בעדכון הגירסה של ממיר HD מחברת הוט (n) .
מה לגבי AC-3 אצלך ?
ההגדרה אמורה להיות על OFF או ON , עכשו לאחר עדכון זה אחרון לפני יומים ?
תודה,

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

זה העדכון האחרון בדיוק כמו שלך,
ואצלי ה-AC3 הוא מופעל על ON.
הממיר HD שלי מחובר עם שתי כבלי בננה(אדום ולבן) למערכת קולנוע ביתית ממש ישנה של GRAETZ אבל עושה עדיין את העבודה המצויינת שלה:D
אולי כאן השוני...אבדוק עכשיו אם הממיר משדר לטלוויזיה קול AC3 דרך כבל ה-HDMI.

וקבל חדשות מצערות...אכן באג מעצבן נוסף!ומה שהוט אמרו לך,שלא יחרטטו אותך,
ה-AC3 אמור להיות מופעל ולא משנה מה,בשביל זה הצטרפת לשרות הHD!

בדיוק לפני כחצי שעה התקשרתי לדווח על הערוץ 824-5 המוזר הזה,וגם הוספתי שאולי זה רק אצלי,אבל שמתי לב שלאחר שהממיר מכובה זמן רב,הוא חוזר לשדר ב-1080I ואני צריך לשנות כל פעם ל-720P מה שהפלזמה שלי כן תומכת והתמונה של השידור לא רועדת.
אבל שוב פעם,אולי אני טועה,זה מה שאמרתי לנציגה,אז אני אבדוק זאת שוב.

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

anin_dani ,
אני מודה לך על תשובתך (Y) ,
תבדוק בבקשה בשבילי כפי שציינתה, את הקול בטלויזיה דרך חיבור HDMI בשתי הערוצים -HD 515,520 . בו זמנית תבדוק במקביל את ההגדרה של ה AC3 , זה סגור או פתוח אצלך ? אצלי עם ההגדרה פתוח אין קול בטלויזיה בשתי הערוצים האלה - בחיבור HDMI (n) .

גם אני אבדוק במקביל אצל ה "גאונים " של הוט במח' הטכנית את הנושא הזה ואתעד אותך כאן בפורום מכובד זה.

גולשים אחרים בפורום ??? אין כל תגובות בנושא זה של ה AC-3 ,לעדכון של הוט מלפני יומיים שלוש ?

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

מצטער,לא שמתי לב:D
חשבתי שעניתי לך...אבל עכשיו שמתי לב שלא עניתי במדוייק,
מה שקורה זה,שה-AC3 מופעל,בשני הערוצים הללו דרך חיבור HDMI לטלוויזיה אין קול בשניהם!(ובעצם חייב להיות)
כשה-AC3 כבוי,הקול חוזר ועובד בשני הערוצים רגיל,אבל אני בטוח שיש הבדל בשמע.

אצלי,כמו שנאמר קודם,הממיר HD מחובר עם כבל בננה(אדום ולבן) למערכת קולנוע ביתית ישנה,וכאשר ה-AC3 פועל,עדיין ישנו קול בשני הערוצים.

לפי דעתי זה באג מוזר...

יש לך מושג מה עוד השתנה בגרסה האחרונה חוץ משעון ה-VOD שהחל לפעול כראוי ולא להיתקע,ושה-VOD עצמו פועל מהר יותר,וכך גם דפדוף בין הערוצים?

laminar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

בחיבור אופטי יש סאונד כמו שצריך, כולל 5.1 בערוצים NG HD ו-VOOM

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

כרגע קיבלתי תגובה טלפונית של חב הוט לנושא AC-3 ( לאחר בדיקתם עם "המהנדסים " שלהם בפרק :D ). תגובת הוט לנושא זה :

אין כל אפשרות לקבלת סינכרון אודיאו AC-3 ל טלויזיה LCD או Palsma דרך כבל HDMI אשר מחבר בין מממיר HD לבין הטלויזיה , בזמן שידור אוידיו ב קונפיגורציה זו בערוצים :). נו באמת מה תגובתכם לתשובה כזו ?
אולי אפשר לדרוש מהם פיצוי בעבור השכרת ממיר , על החרטה הזו הניקראת - " ממיר HD " ממיר אשר אנו ממיר :מבולבל:
אני חושב שבהוט נפלו כולם על כל הראש :)
סוף הדרך

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

laminar כתב:בחיבור אופטי יש סאונד כמו שצריך, כולל 5.1 בערוצים NG HD ו-VOOM
...
מדובר על חיבור ישיר בין הממיר לטלויזיה דרך כבל HDMI
אין בטלויזיות חיבור אופטי

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

לא...זה כבר באמת מוגזם!!!
מה זאת התשובה הדפוקה הזאת???
הם ממש נפלו על כל הראש!!!
תדרוש שיתקנו את הבעיה הזאת,זאת בעיה אצלהם,וה-AC3 פעל מצויין בגירסה הקודמת של הממיר!!!
תגיד שאתה לא רוצה את הממיר אם זה המצב,ושהם ייקחו אותו ותגיד להם להתראות!!!
אני כ"כ מעוצבן מהתשובה הזאת!!!

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1884
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #13 

יש לי את הגירסה האחרונה של הממיר.
אכן - כאשר מוגדר AC3 - אין קול דרך HDMI.
אין לי את בעיית ערוץ 824.
אצלי ערך QAM הינו 128 - מה זה אומר?
למה אצלכם 256 ?

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

יכול משהוא מהמומחים בשטח זה בפורום של האתר לומר לנו את האמת ?

ה AC-3 צריך לעבוד דרך חיבור HDMI מהממיר לטלויזיה או לא , וכניראה יש באג חמור בגירסה האחרונה של הממיר HD של הוט מלפני מס ימים ??????? :מבולבל:
בבקשה .........

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #15 

אתם לא מבינים משהו, כנראה. הוט כנראה קראו ליציאה האופטית והקואקסיאלית יציאת AC3. ולכן, כאשר היא מופעלת השידור של ה-DD עובר אליה וה-HDMI לא מעביר DD. אם ה-AC3 מכובה, אז כן מעובר סאונד DD דרך יציאת ה-HDMI. זוהי הרי המהות של העידכון האחרון, העברת DD דרך HDMI כדי שאפשר יהיה לחבר את הממיר דרך הרסיבר.

השאלה שלי היא אחת. אם מחובר הממיר לטלויזיה ישירות בעזרת קבל HDMI וגם מחובר לממיר בעזרת קבל קואקסיאלי, לדוגמא. האם אתה יכול להשאיר את ה-AC3 על מצב ON ולהמשיך לשמוע את כל הערוצים דרך הטלויזיה בסטריאו, ואם רוצים להדליק את המגבר ולשמוע ב-DD, בלי לשנות שום הגדרה? אם כן, אין שום תקלה. אם לא, זה באג בעידכון הגרסה הנוכחי.

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

אבל,אתה טועה!
אני מקבל AC3 גם אם הממיר HD מחובר עם כבל HDMI לטלוויזיה,ושם אני רק רואה,
והוא מחובר עם כבל בננה(אדום ולבן) למערכת קולנוע ביתית ישנה,וכן יש סאונד AC3!
אז מה ההסבר לכל זה?!
רק ההנדסאים המוזרים של הוט יודעים...

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

anin_dani כתב:אבל,אתה טועה!
אני מקבל AC3 גם אם הממיר HD מחובר עם כבל HDMI לטלוויזיה,ושם אני רק רואה,
והוא מחובר עם כבל בננה(אדום ולבן) למערכת קולנוע ביתית ישנה,וכן יש סאונד AC3!
אז מה ההסבר לכל זה?!
רק ההנדסאים המוזרים של הוט יודעים...
...
איך אתה שומע סאונד DD בעזרת קבל אדום-לבן? אתה כנראה לא כל כך יודע מה זה דולבי דיגיטל עם 5.1 ערוצים...

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

levikon כתב:אתם לא מבינים משהו, כנראה. הוט כנראה קראו ליציאה האופטית והקואקסיאלית יציאת AC3. ולכן, כאשר היא מופעלת השידור של ה-DD עובר אליה וה-HDMI לא מעביר DD. אם ה-AC3 מכובה, אז כן מעובר סאונד DD דרך יציאת ה-HDMI. זוהי הרי המהות של העידכון האחרון, העברת DD דרך HDMI כדי שאפשר יהיה לחבר את הממיר דרך הרסיבר.

השאלה שלי היא אחת. אם מחובר הממיר לטלויזיה ישירות בעזרת קבל HDMI וגם מחובר לממיר בעזרת קבל קואקסיאלי, לדוגמא. האם אתה יכול להשאיר את ה-AC3 על מצב ON ולהמשיך לשמוע את כל הערוצים דרך הטלויזיה בסטריאו, ואם רוצים להדליק את המגבר ולשמוע ב-DD, בלי לשנות שום הגדרה? אם כן, אין שום תקלה. אם לא, זה באג בעידכון הגרסה הנוכחי.
...
מדובר בחיבור ישיר בלבד בין הממיר HD לבין ה TV דרך כבל HDMI . אין כל חיבור נוסך לשום התקו אחר . הקול AC-3 אמור לעבוד או לא דרך מעבר זה כאשר הוא פתוח בהגדרות AC-3 של הקול בממיר ?
תודה,

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

puca כתב:
levikon כתב:אתם לא מבינים משהו, כנראה. הוט כנראה קראו ליציאה האופטית והקואקסיאלית יציאת AC3. ולכן, כאשר היא מופעלת השידור של ה-DD עובר אליה וה-HDMI לא מעביר DD. אם ה-AC3 מכובה, אז כן מעובר סאונד DD דרך יציאת ה-HDMI. זוהי הרי המהות של העידכון האחרון, העברת DD דרך HDMI כדי שאפשר יהיה לחבר את הממיר דרך הרסיבר.

...
מדובר בחיבור ישיר בלבד בין הממיר HD לבין ה TV דרך כבל HDMI . אין כל חיבור נוסך לשום התקו אחר . הקול AC-3 אמור לעבוד או לא דרך מעבר זה כאשר הוא פתוח בהגדרות AC-3 של הקול בממיר ?
תודה,
...
לא, למה שהוא יעבוד? אם הממיר לא מחובר לשום מגבר ולשום דבר, אלה רק לטלויזיה, אין שום משמעות לסאונד AC3 שכן הטלויזיה לא משתמשת בזה. שוב, זהו סאונד המעביר שידור ב-5.1 ערוצים למערכת קולנוע ביתית. אם הממיר לא מחובר למגבר קולנוע ביתי, מה הטעם להעביר סאונד ב-AC3?

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

levicon ,
עכשו הכל מובן ,
אני מודה לך מאד על תשובתך (Y)

שלח תגובה