מספר שאלות על HDX1000 לאחר בדיקות מסוימות
שלום,
אחרי שקיבלתי את ה- HDX1000 שמתי לו את הגירסה האחרונה של עדכון קשוחה
שמתי דיסק קשיח פנימי - פירמטתי אותו ל- EXT3 והכל תקין
חיברתי אליו גם TP-Link TL-WN821N 300Mbps 802.11n USB Adapter Version 1
עכשיו יש לי שתי שאלות :
1)דרך הדונגל אני רואה רשתות אחרות חוץ מאשר את הרשת שלי למה זה ? הרשת שלי מאובטחת ב- WPA2
2) איך אני יכול לחבר את ה-HDX1000 למחשב כדי שאני יוכל להעתיק ממנו קבצים שאני אראה אותו בכלל, כאשר אני מנסה לחבר דרך חיבור ה- usb slave הוא לא מזהה שום דבר
אני אשמח אם תענו לי
תודה,
אחרי שקיבלתי את ה- HDX1000 שמתי לו את הגירסה האחרונה של עדכון קשוחה
שמתי דיסק קשיח פנימי - פירמטתי אותו ל- EXT3 והכל תקין
חיברתי אליו גם TP-Link TL-WN821N 300Mbps 802.11n USB Adapter Version 1
עכשיו יש לי שתי שאלות :
1)דרך הדונגל אני רואה רשתות אחרות חוץ מאשר את הרשת שלי למה זה ? הרשת שלי מאובטחת ב- WPA2
2) איך אני יכול לחבר את ה-HDX1000 למחשב כדי שאני יוכל להעתיק ממנו קבצים שאני אראה אותו בכלל, כאשר אני מנסה לחבר דרך חיבור ה- usb slave הוא לא מזהה שום דבר
אני אשמח אם תענו לי
תודה,
- alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
2. אתה צריך להתקין דרייבר מתאים בחלונות שיחשוף לך את הפרטישן ה-EXT3. יש שניים שאני מכיר: ex2fsd (שלא עבד אצלי כמו שצריך) ו-ex2ifs (שעובד אצלי מעולה).
כנס ל-http://www.fs-driver.org/
תוריד ותתקין על המחשב שלך ואז חבר בכבל המצורף לערכה.
שים לב שבשעה ש-HDX מחובר למחשב הוא לא מסוגל להשתמש בדיסק הפנימי והוא מעשית מנותק.
בהצלחה!
כנס ל-http://www.fs-driver.org/
תוריד ותתקין על המחשב שלך ואז חבר בכבל המצורף לערכה.
שים לב שבשעה ש-HDX מחובר למחשב הוא לא מסוגל להשתמש בדיסק הפנימי והוא מעשית מנותק.
בהצלחה!
- alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני מניח שהפרמוט ל-EXT3 עבר תקין ואתה רואה ומשתמש בדיסק.
כאשר אתה מחבר את ה-HDX למחשב אני מניח שהוא דלוק ולא כבוי...
האם אתה מצליח לחבר DEVICES אחרים ליציאת ה-USB במחשב שלך? למשל DOK.
אגב, אני מניח שיש לך יציאת USB 2.0 ולא 1.1. כי אחרת פשוט חבל על הזמן.
בכל מקרה, תנסה לאתחל גם את המחשב וגם את ה-HDX JUST IN CASE.
את התוכנה אתה פותח מה-CONTROL PANEL. היא אמורה לזהות למעשה שלושה PARTITIONS. בחר את השלישית הגדולה ביותר. תצטרך לבחור שם של DRIVE עבורה אותה PART למשל H:
רק לאחר שהגדרת את שם הכונן , תוכל לראות אותו ברשימת הכוננים ב-MY COMPUTER או פשוט לפתוח אותו ע"י שימוש בשמו ישירות.
משם כבר תעתיק לך בנוחיות ...
מקווה שתפתר לך הבעיה...
כאשר אתה מחבר את ה-HDX למחשב אני מניח שהוא דלוק ולא כבוי...
האם אתה מצליח לחבר DEVICES אחרים ליציאת ה-USB במחשב שלך? למשל DOK.
אגב, אני מניח שיש לך יציאת USB 2.0 ולא 1.1. כי אחרת פשוט חבל על הזמן.
בכל מקרה, תנסה לאתחל גם את המחשב וגם את ה-HDX JUST IN CASE.
את התוכנה אתה פותח מה-CONTROL PANEL. היא אמורה לזהות למעשה שלושה PARTITIONS. בחר את השלישית הגדולה ביותר. תצטרך לבחור שם של DRIVE עבורה אותה PART למשל H:
רק לאחר שהגדרת את שם הכונן , תוכל לראות אותו ברשימת הכוננים ב-MY COMPUTER או פשוט לפתוח אותו ע"י שימוש בשמו ישירות.
משם כבר תעתיק לך בנוחיות ...
מקווה שתפתר לך הבעיה...
היה לי מקרה דומה - במחשב מותקן כרטיס אלחוטי (Atheros AR5006X) בתקן אמריקאי
(ערוצים 1-11), ואילו הנתב האלחוטי (Cisco 1131AG-E) בתקן אירופאי (ערוצים 1-13).
ברירת המחדל של הנתב הייתה לשדר בערוץ הפנוי ביותר, שהיה ערוץ 13...
כתוצאה מכך, המחשב קלט רשתות רבות (למעלה מ-20), אך לא את הנתב שלי
הפתרון היה להגביל את הנתב לערוצים 1-11, או להחליף כרטיס אלחוטי במחשב.
(לא תמיד ניתן לשנות טווח ערוצים בתוכנה).
Batnun
(ערוצים 1-11), ואילו הנתב האלחוטי (Cisco 1131AG-E) בתקן אירופאי (ערוצים 1-13).
ברירת המחדל של הנתב הייתה לשדר בערוץ הפנוי ביותר, שהיה ערוץ 13...
כתוצאה מכך, המחשב קלט רשתות רבות (למעלה מ-20), אך לא את הנתב שלי
הפתרון היה להגביל את הנתב לערוצים 1-11, או להחליף כרטיס אלחוטי במחשב.
(לא תמיד ניתן לשנות טווח ערוצים בתוכנה).
Batnun
לאחר התעסקות עם המכשיר ישנם עוד מספר שאלות:
1) בקשר ל- movie juke box אחרי שהתקנתי אותו הוא לא הריץ לי שום סרט מה יכולה להיות הבעיה, בגלל שלא הצלחתי להריץ שום סרט הייתי חייב לפרמט את הדיסק קשיח מכאן באה השאלה השניה שלי
2) במידה ואני רוצה להסיר את ה- movie juke box האם ניתן ?
3)אחרי שהצלחתי להגדיר את הרשת אני יכול לראות את הקבצים שיש לי במכשיר אבל דרך המכשיר אני לא מצליח לראות את הקבצים שיש לי על המחשב מה יכולה להיות הבעיה ?
4) בקשר לרשת אני מצליח לראות את ה- HDX1000 רק דרך המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי, אבל אני לא מצליח לראות אותו דרך המחשב שמחובר ישירות לראוטר מה יכולה להיות הבעיה ?
4) אני מוריד דרך ה- HDX1000 טורנטים וקורה לי שהרשת נתקעת לפעמים ואז אני צריך לכבות את המכשיר ואח"כ שאני רוצה לראות כמה אחוז ירד הקובץ אני רואה שכל הקבצים ירדו ל0% למה זה ? ובגלל זה אני צריך למחוק אותם להוריד שוב !!!
מצטער על מספר השאלות הרב
יש לי הרגשה שיהיו לי עוד
תודה
1) בקשר ל- movie juke box אחרי שהתקנתי אותו הוא לא הריץ לי שום סרט מה יכולה להיות הבעיה, בגלל שלא הצלחתי להריץ שום סרט הייתי חייב לפרמט את הדיסק קשיח מכאן באה השאלה השניה שלי
3)אחרי שהצלחתי להגדיר את הרשת אני יכול לראות את הקבצים שיש לי במכשיר אבל דרך המכשיר אני לא מצליח לראות את הקבצים שיש לי על המחשב מה יכולה להיות הבעיה ?
4) בקשר לרשת אני מצליח לראות את ה- HDX1000 רק דרך המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי, אבל אני לא מצליח לראות אותו דרך המחשב שמחובר ישירות לראוטר מה יכולה להיות הבעיה ?
4) אני מוריד דרך ה- HDX1000 טורנטים וקורה לי שהרשת נתקעת לפעמים ואז אני צריך לכבות את המכשיר ואח"כ שאני רוצה לראות כמה אחוז ירד הקובץ אני רואה שכל הקבצים ירדו ל0% למה זה ? ובגלל זה אני צריך למחוק אותם להוריד שוב !!!
מצטער על מספר השאלות הרב
יש לי הרגשה שיהיו לי עוד
תודה
מישהו יכול לעזור לי בשאלות הללו ???
מצטער על מספר השאלות הרב
יש לי הרגשה שיהיו לי עוד
תודה
מצטער על מספר השאלות הרב
יש לי הרגשה שיהיו לי עוד
תודה
1) האמת לא זוכר כי פירמטתי את הדיסק מחדש
2) איפה בדיוק הקבצים האלו?
3) מה זאת אומרת שיתוף לא נכון אז איך אני מצליח לראות את המחשב דרך המכשיר ולהיפך, הבעיה היא כאשר אני רוצה להריץ סרט מהמחשב עאשר אני נכנס לספריה של הסרטים הוא לא רואה שום דבר והוא רושם לי איזושהי הערה אני לא זוכר אני אסתכל וארשום אותה
מה בקשר לשאר השאלות שלי ?
2) איפה בדיוק הקבצים האלו?
3) מה זאת אומרת שיתוף לא נכון אז איך אני מצליח לראות את המחשב דרך המכשיר ולהיפך, הבעיה היא כאשר אני רוצה להריץ סרט מהמחשב עאשר אני נכנס לספריה של הסרטים הוא לא רואה שום דבר והוא רושם לי איזושהי הערה אני לא זוכר אני אסתכל וארשום אותה
מה בקשר לשאר השאלות שלי ?