יום שני הבא המכשיר יושק בארץ בסלקום.. השאלה שלי היא כזאת...
האם אני יכול לרכוש את המכשיר מסינגפור עם גירסאת ROM שונה ולהביא אותו לסלקום ולצרוב עליו את ה ROM שיש בארץ עם העיברית?
האם יש כזה אפשרות למחוק לגמרי תמכשיר מה ROM ולעשות אותו נקי לגמריי ואז לשים ROM שרוצים?
תודה מראש לכל העונים
שאלה לגבי הסמסונג Omnia...
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
שלום לך.
לשאלתך הראשונה - לא. לפחות לא באופן חוקי ורשמי ובכלל אם תוכל להשיג רום מתאים שכזה.
לשאלתך השניה - ההליך הוא לא "מחקית רום". אין דבר כזה למחוק רום לגמרי. ההליך הוא דריסת רום קיים ברום אחר, ואת זה ניתן לעשות.
לאומניה יש כבר מספר שדרוגי רום שניתן להתקין.
לשאלתך הראשונה - לא. לפחות לא באופן חוקי ורשמי ובכלל אם תוכל להשיג רום מתאים שכזה.
לשאלתך השניה - ההליך הוא לא "מחקית רום". אין דבר כזה למחוק רום לגמרי. ההליך הוא דריסת רום קיים ברום אחר, ואת זה ניתן לעשות.
לאומניה יש כבר מספר שדרוגי רום שניתן להתקין.
אלי חבוש
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
EliHaboosh,
הRom שיאושר להשקה בארץ אינו מתאים למכשירים שלא נקנו בארץ (חומרה שונה לחלוטין).
לכל מי שחושב לרכוש מכשיר בחו"ל הייתי בהחלט עושה חושבים, היות ותמיכה עבור התקנת ROM גם בתשלום לא תינתן כלל, ולדעתי חבל מאוד להשקיע במוצר שכזה בייחוד לאחר כל העבודה המופלאה שאירון וסמסונג הולכים להוציא לנו ממש בקרוב.
לכל מי שחושב לרכוש מכשיר בחו"ל הייתי בהחלט עושה חושבים, היות ותמיכה עבור התקנת ROM גם בתשלום לא תינתן כלל, ולדעתי חבל מאוד להשקיע במוצר שכזה בייחוד לאחר כל העבודה המופלאה שאירון וסמסונג הולכים להוציא לנו ממש בקרוב.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
הוא שרשמתי - "ובכלל אם תוכל להשיג רום מתאים שכזה."crusader כתב:EliHaboosh,
לכל מי שחושב לרכוש מכשיר בחו"ל הייתי בהחלט עושה חושבים, היות ותמיכה עבור התקנת ROM גם בתשלום לא תינתן כלל, ולדעתי חבל מאוד להשקיע במוצר שכזה בייחוד לאחר כל העבודה המופלאה שאירון וסמסונג הולכים להוציא לנו ממש בקרוב....
ובכל מקרה, ישנם מכשירים שכן ניתן להשתמש ברום ישראלי, אבל כאלה לא ממש ניתן להשיג ובטח שלא בצורה רשמית סתם ככה למכשיר מחו"ל.
לגבי העבודה המופלאה וההמלצה שלא לקנות בחו"ל - אין ספק שיש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן וכל אחד שרוכש מוצר מחו"ל צריך לדעת שהוא בעצם מוותר על אחריות מסויימת, אבל מהצד השני כל אחד עושה את השיקולים שלו, ברובם כלכליים.
עברית תמיד ניתן להתקין ורכוש בארץ גם עבור מכשיר מחו"ל.
אלי חבוש