שאלה בנוגע לתלייה של LCD52
היום סוף סוף תלינו את הטלוויזיה 52 אינצ' שקנינו לפני חודשיים.. LA650.. של סמסונג..
עכשיו אחרי שתלו אותה היא עקומה.. כאילו באורך שלה יש שיפוע כזה..
שאלנו את המתקין הוא אמר שככה זה כשעושים זרוע נשלפת ל52 אינצ' (1000 שקל עלה המתקן וההתקנה.. זאת זרוע שנשלפת)
זה באמת ככה? או שהוא דפק בנו חץ? מה שווה לי כל הטלוויזיה אם היא עקומה
עכשיו אחרי שתלו אותה היא עקומה.. כאילו באורך שלה יש שיפוע כזה..
שאלנו את המתקין הוא אמר שככה זה כשעושים זרוע נשלפת ל52 אינצ' (1000 שקל עלה המתקן וההתקנה.. זאת זרוע שנשלפת)
זה באמת ככה? או שהוא דפק בנו חץ? מה שווה לי כל הטלוויזיה אם היא עקומה
אם כך אני אקרא למתקין שיקח את המתקן שלו בחזרה.. תודה..איינשטיין כתב:שטויות - התקנה לקוייה (או מתקן פגום)![]()
![]()
![]()
אין שום בעיה לתלות מסך בצורה מושלמת....
אם כבר אז מישהו יכול להמליץ לי על מתקן תלייה אחר? 52 אינצ'
משקלים מהאתר של סמסונג:
Set weight with stand 34.8Kg
Set weight without stand 29.3Kg
Package Weight 44.2Kg
אם צריך עוד מידע:
http://www.samsung.com/il/consumer/deta ... fullspec=F
תודה רבה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ברור שזה בסדר, המתקינים מקבלים תמיד תשלום בנפרד...
לגבי חנויות - יש אינדקס קישורים באתר לחנויות מתמחות. אני משוכנע שכל חנות שמכבדת את עצמה עובדת עם מתקינים ברמה גבוהה.
לגבי חנויות - יש אינדקס קישורים באתר לחנויות מתמחות. אני משוכנע שכל חנות שמכבדת את עצמה עובדת עם מתקינים ברמה גבוהה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
זה תלוי בסוג המתקן... אם זוהי זרוע מתכווננת (כזו שיוצאת מהקיר) הגיוני שזה יקרה כשהטלוויזיה בזווית חדה מחוץ לקיר.
אם זו זרוע ברקן, יש לך משחק של עד 5 מעלות ימינה ושמאלה. אם לא, וזו זרוע של גליל אזי יש לבדוק את ההתקנה והזרוע.
אם זהו מתקן צמוד קיר, אין שום סיבה שהטלוויזיה תהיה עקומה
אם זו זרוע ברקן, יש לך משחק של עד 5 מעלות ימינה ושמאלה. אם לא, וזו זרוע של גליל אזי יש לבדוק את ההתקנה והזרוע.
אם זהו מתקן צמוד קיר, אין שום סיבה שהטלוויזיה תהיה עקומה
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
נראה לי שבמחיר של 1000 שקל אתה צריך להיות מרוצה
יכול להיות..
אתם מפספסים תעניין.. אנחנו לא התקמצנו על ההפרש בין המתקנים.. הוא אמר לי שאין בכלל מתקנים כאלה..
כשקונים טלוויזיה במחיר כמו שקנינו וספות וצבע וקיר הפרדה (חצינו חדר.. ) ב10 אלף שקל.. אז עוד 500 שקל על המתקן זה שטויות...
בכל אופן מחר הוא יבוא יראה ואם הכל בסדר וזה לא טוב נתקין אצל מישהו אחר כבר..
בכל מקרה הזרועות של ברקן טובות?
אתם מפספסים תעניין.. אנחנו לא התקמצנו על ההפרש בין המתקנים.. הוא אמר לי שאין בכלל מתקנים כאלה..
כשקונים טלוויזיה במחיר כמו שקנינו וספות וצבע וקיר הפרדה (חצינו חדר.. ) ב10 אלף שקל.. אז עוד 500 שקל על המתקן זה שטויות...
בכל אופן מחר הוא יבוא יראה ואם הכל בסדר וזה לא טוב נתקין אצל מישהו אחר כבר..
בכל מקרה הזרועות של ברקן טובות?
לדעתי אתה טועה במחיר . אני קניתי את ה-46A650 שלי בארץ במחיר של 13500 . לא יכול להיות שיש כזה הפרש בין 46 ל-52 אינץ .
ZiXeD כתב:הטלוויזיה מארה''באיינשטיין כתב:אם קנית בחנות מתמחה אני משוכנע שיש להם מתקינים מצויינים.......![]()
2200 דולר במקום 21 אלף שקל בארץ..חוץ מזה שהיא אצלי עוד לפני שהגיעו ה650 לארץ..
...
- avrahamida
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הפיתרון הבטוח וללא ספק היפה ביותר , בעיקר במסכים גדולים כאלה - תלה את המסך צמוד לקיר . אל תשתמש בזרוע .
לא מסכים איתך.avrahamida כתב:הפיתרון הבטוח וללא ספק היפה ביותר , בעיקר במסכים גדולים כאלה - תלה את המסך צמוד לקיר . אל תשתמש בזרוע ....
בנוחות, זה אחלה כיוונון לצדדים, וגם תורם לאורך החיים של המכשיר שזוכה ליותר קרור מאשר כשהוא צמוד לקיר
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי