מילה טובה ל THE_FOX
בהמלצתו קניתי את האוזניות של SENNHEISER דגם PX100 אולי זה לא הטופ באוזניות אבל חיפשתי משהו בסגנון ואין לי יותר מידי דרישות בעניין זה ,ואני מרוצה עד הגג הן נשמעות מצויין ,ההיתי מופתע מהאריזה שלהם , זה מגיע באריזה קשיחה כמו של משקפיים , לכל המעוניין בארץ הן עולות בסביבות ה 350 שח , אז הזמנתי מ EBAY והכל כולל הכל עלה לי 210 שח. דרך אגב חשבתי שהדגם PX200 שעולה יותר יקר הוא יותר טוב בגלל התקדמות הדגם אבל THE_FOX הסביר לי שזה לא כל כך נכון ואכן כשהגיעו ה PX100 הבנתי שהוא צדק. בכל מקרה תודה רבה.
הנה לינק :
http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-PX-100-P ... dZViewItem
אצלי משום מה חושב 12 דולר דמי משלוח ועכשיו רשום 21 דולר , אולי יש הנחה או שבזמן המשלוח המחיר שונה.
http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-PX-100-P ... dZViewItem
אצלי משום מה חושב 12 דולר דמי משלוח ועכשיו רשום 21 דולר , אולי יש הנחה או שבזמן המשלוח המחיר שונה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תומך בכל מילה על THE_FOX , בעל ידע רב ותמיד מוכן לעזור 
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
ומה עם האחריות ?
אנחנו יודעים שבחו"ל אפשר להשיג מחירים טובים יותר ברוב המקרים אך אסור לשכח כמה פרטים: 1. אחריות (יש לי נסיון מר עם זה), 2. מה עם רמעים ? ועוד......
אני רכשתי פעם ראוטר LINKSYS אלחוטי, הכל היה יופי עד שהוא הפסיק לעבוד ואז הלך כל הכסף שהשקעתי בו, מהנסיון למדתי שהזול בסוף יוצא יקר.
בכל מקרה, תתחדש ותהנא.
ריקרדו
אני רכשתי פעם ראוטר LINKSYS אלחוטי, הכל היה יופי עד שהוא הפסיק לעבוד ואז הלך כל הכסף שהשקעתי בו, מהנסיון למדתי שהזול בסוף יוצא יקר.
בכל מקרה, תתחדש ותהנא.
ריקרדו
ricardo
בהרבה מקרים אתה צודק אבל יש מוצרים ששוים את הסיכון מאחר והבלאי שלהם נמוך מאוד , יש לי אוזניות שנים והם לא התקלקלו מה הסיכוי שזה יקרה פה ? קלוש ביותר , לגבי שאר המוצרים כל אחד יחשב את ההפרש ויעשה את החשבון אם הסיכון שווה.
בהרבה מקרים אתה צודק אבל יש מוצרים ששוים את הסיכון מאחר והבלאי שלהם נמוך מאוד , יש לי אוזניות שנים והם לא התקלקלו מה הסיכוי שזה יקרה פה ? קלוש ביותר , לגבי שאר המוצרים כל אחד יחשב את ההפרש ויעשה את החשבון אם הסיכון שווה.