woot כתב:ראשית תודה על עשיית הסדר
מרחק הצפיה די גדול אבל יש לי מקום רק למסך בגודל בגובה 73CM ו ברוחב CM 138 בגלל שיש לי מזנון שתופס את כל הקיר הקדמי לא יודע כמה אינצ' נכנסים אבל אני רוצה מקסימום.
אני מעוניין לצפות בכמה שיותר סוגי תכנים. לכן יש צורך במסך HD אני מאמין וגם בבלוריי? מה זה מזרים מדיה אני לא יודע.
אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע כמה דברים כאלו יכולים לעלות. אני רוצה משהו איכותי אפילו מאד. אבל לא בצורה מוגזמת כי אין לנו אף אחד שידע להבדיל ברמות האיכות הגבוהות. אני צריך פה את עזרתכם בשביל לדעת מה ירכוש אדם המעמד הבינוני-עליון.
יש לציין שהסלון שלי בעייתי מבחינת רמקולים משום שיש מזנון בקיר הקדמי שתופס את כל שטח הקיר.
מצד ימין יש חלון שתופס את כל שטח הקיר
וצד שמאל זה חלל פתוח המוביל למטבח
...
ראה תגובתו של lawpower, כל מילה בסלע. וגם... אתה צריך לקבל החלטה, מצד אחד אתה אומר שאתה מחפש מערכת רגילה וממוצעת, מצד שני אתה רוצה מאוד איכותי עד איכותי מאוד... זה קצת מנוגד
לגבי מזרים מדיה, תעשה חיפוש באתר ותמצא המון חומרים בנושא. שאני נכנסתי לאתר הזה לראשונה לפני פחות משנה לא ידעתי שקיים מזרים מדיה, היום אני כבר ממליץ לחברים לקנות אחד

תקרא מה זה ותבין אם אתה צריך.
אם בלו ריי חשוב לך אז יש כבר נגנים סבירים בארץ במחיר של 2000 ש"ח. מצד שני אתה יכול לקנות פלייסטיישן 3 שהוא גם נגן בלו ריי וגם מכונת משחקים מדהימה. השאלה היא, האם אתה או מישהו בבית מעוניין לשחק??
לגבי המסך, טלוויזה 42 אינצ' היא בארך 100 ס"מ על 50 ס"מ (בערך!!!), לך לחנויות (אפילו מחסני חשמל) תראה טלוויזיות, תבוא עם מטר, תמדוד ותרשום. תרשום דגמים שנראים לך טוב. תבדוק מחירים באינטרנט, תשוואה מחירים בין החניויות. אם אתה רוצה בלו ריי אז הטלוויזיה חייבת להיות ב- HD מלא.