בעיות בצפיה בHD דרך המחשב בסמסונג A550 כנסו בבקשהה...
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני רואה סרטי HDדרך המחשבשהמפרט שלו
E6550 2.33GHZ
2GB
HD4670
ובעבר ראיתי סרטי 1080P-720P בטושיבה 32WL68
עכשיו יש לי סאמסונג LA37A550 FHD חדשה שמחוברת עם DVI-HDMI
ועכשיו שמתי דרך המחשב פרק של PLANET EARTH ב1080P והצבעים ופירוט מעולה אבל התמונה מאוד לא חלקה יש הפרעות כאלה כל מיני רעידות והאטות ולפעמים גם פס שקוף כזה לאורך המסך למעלה !
בקיצר פועל לא משהו ובטושיבה ראיתי פעם פרק סידרה ופעל הרבה יותר טוב !
מותקן אצלי K LITE האחרון שאמור להפעיל בלי בעיה 1080P וניסיתי בZOOMPLAYER BSPLAYEר וMPC בכולם זה קורה
בקיצור למישהו יש מושג מה יכול להיות הבעיה ?? אני מאוד מקווה שזה לא הטלוויזיה ככה!
בנתיים אני מאוד מאוכז במאיך שראים בסמסונג הזאת צפיתי לתמונה יותר טובה מבטושיבה HDRהקודמת ואין שיפור מייודע מה אפילו שזה FHD וגם לא פועל חלק !
אם באמת איך שרואיםבה אני צריך לשקול אולי להחזיר אותה ואולי ללכת על LCD אחרת!
מוזר כי בביג בוקס שהראו בה HD ראו פצצה !
E6550 2.33GHZ
2GB
HD4670
ובעבר ראיתי סרטי 1080P-720P בטושיבה 32WL68
עכשיו יש לי סאמסונג LA37A550 FHD חדשה שמחוברת עם DVI-HDMI
ועכשיו שמתי דרך המחשב פרק של PLANET EARTH ב1080P והצבעים ופירוט מעולה אבל התמונה מאוד לא חלקה יש הפרעות כאלה כל מיני רעידות והאטות ולפעמים גם פס שקוף כזה לאורך המסך למעלה !
בקיצר פועל לא משהו ובטושיבה ראיתי פעם פרק סידרה ופעל הרבה יותר טוב !
מותקן אצלי K LITE האחרון שאמור להפעיל בלי בעיה 1080P וניסיתי בZOOMPLAYER BSPLAYEר וMPC בכולם זה קורה
בקיצור למישהו יש מושג מה יכול להיות הבעיה ?? אני מאוד מקווה שזה לא הטלוויזיה ככה!
בנתיים אני מאוד מאוכז במאיך שראים בסמסונג הזאת צפיתי לתמונה יותר טובה מבטושיבה HDRהקודמת ואין שיפור מייודע מה אפילו שזה FHD וגם לא פועל חלק !
אם באמת איך שרואיםבה אני צריך לשקול אולי להחזיר אותה ואולי ללכת על LCD אחרת!
מוזר כי בביג בוקס שהראו בה HD ראו פצצה !
האמת היא שגם אצלי זה קורה יש האטות בסרטים והתמונה לא חלקה יש קצת קפיצות וקטעים שהסרט נראה כאילו הוא בהילוך איטי. לי יש כרטיס מסך geforce 8800 gts 640 mb וחשבתי שזה בגלל שהכרטיס שלי מתקשה להריץ סרטים על רזולוציה של fhd אבל עכשיו שאתה גם מציין את זה אז כנראה שהבעיה לא בכרטיס מסך גם אני ישמח לתגובה מחברי הפורום
גם לי זה היה בהתחלה, תנסה לחבר את הפלזמה ליציאת ה DVI הראשית של הכרטיס מסך (זו שכרגע מחוברת למסך מחשב) ותראה אם יש שיפור. אם לא אז ב Zoom Player תשחק עם האופציות שיש בהגדרות ה- VIDEO RENDERER, אם גם זה לא עוזר תנסה עם כבל אחר אולי יש בעיה בכבל.
- yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- קיבל תודות: 1 פעם
לי זה גם קרה כשהפעלתי סרטים ורציתי להציג את אותה התמונה גם במסך של המחשב וגם על הטלוויזיה. כשעברתי למצב "Extended", או למצב שאני מציג רק על הטלוויזיה התופעות האלה נעלמו לגמרי.
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

kfirkb כתב:גם לי זה היה בהתחלה, תנסה לחבר את הפלזמה ליציאת ה DVI הראשית של הכרטיס מסך (זו שכרגע מחוברת למסך מחשב) ותראה אם יש שיפור. אם לא אז ב Zoom Player תשחק עם האופציות שיש בהגדרות ה- VIDEO RENDERER, אם גם זה לא עוזר תנסה עם כבל אחר אולי יש בעיה בכבל....
אולי צריך כבל איכותי ?כי זה כבל DVI-HDMI פשוט ב40 שקל מKSP
האם ניסיתם לסגור את כל האפליקציות במחשב... במיוחד אפליקציות אשר "טוחנות" את הדיסק הקשיח (אנטי ווירוס, תוכנות הורדה למינהן וכו')?
לי הייתה בעיה דומה.. בעיקר עם האנטי ווירוס... ברגע שעצרתי את ה-Real Time protection אז הסרטים התחילו לזוז טוב יותר...
לי הייתה בעיה דומה.. בעיקר עם האנטי ווירוס... ברגע שעצרתי את ה-Real Time protection אז הסרטים התחילו לזוז טוב יותר...
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
הוא רשם, 37 אינץ'
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

פועל אצלי NOD32 וNEWSLEECHER שזה תוכנת הורדה די כבדה ננסה לכבות הכל ונראה איך יפעלtsahibg כתב:האם ניסיתם לסגור את כל האפליקציות במחשב... במיוחד אפליקציות אשר "טוחנות" את הדיסק הקשיח (אנטי ווירוס, תוכנות הורדה למינהן וכו')?
לי הייתה בעיה דומה.. בעיקר עם האנטי ווירוס... ברגע שעצרתי את ה-Real Time protection אז הסרטים התחילו לזוז טוב יותר......
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אהלן,
גם לי הייתה את הבעיה הזאת. כאשר אתה צופה בתכני HD, תעביר את מצב ה-Movie Plus ל-off.
התקשרתי ליבואן והם אמרו לי שבסרטי HD אין צורך להפעיל את ה-Movie Plus היות והתמונה איכותית. בגלל שהתמונה הרבה יותר מפורטת וכבדה, מנגנון ה-Movie Plus עובד קשה יותר וכך מעמיס על המעבד. כך נוצר מצב של תמונה לא חלקה בתכנים גבוהים.
בקיצור - זה הפתרון. תהנה, אחלה מסך.
גם לי הייתה את הבעיה הזאת. כאשר אתה צופה בתכני HD, תעביר את מצב ה-Movie Plus ל-off.
התקשרתי ליבואן והם אמרו לי שבסרטי HD אין צורך להפעיל את ה-Movie Plus היות והתמונה איכותית. בגלל שהתמונה הרבה יותר מפורטת וכבדה, מנגנון ה-Movie Plus עובד קשה יותר וכך מעמיס על המעבד. כך נוצר מצב של תמונה לא חלקה בתכנים גבוהים.
בקיצור - זה הפתרון. תהנה, אחלה מסך.
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

LinkMattan כתב:אהלן,
בקיצור - זה הפתרון. תהנה, אחלה מסך....
לא עזר
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

אולי צריך באמת עם VGA מחובר אצלי DVI-HDMI וניסיתי גם HDMI-HDMIalooon כתב:לי יש את אותה A550 ואני מחובר דרך כבל VGA. ראיתי קבצים של 720P ורואים מעולה ללא פסים או מריחות כל שהן.
אני אבדוק את 1080P ואודיע לך.
מה הרזולוציה במחשב שמחובר לטלוויזיה ומה ה REFRESH RATE?...
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

איזה פלייר ומקודדים אתה משתמש ?a-l כתב:יש לי גם a550 37, אצלי planet earth פועל בסדר גמור אני חושב שהבעיה בקודקים או במחשב שלך....
אני לא יודע איך לא שאלתי את זה קודם אבל,
באיזו כניסת HDMI אתה מחבר את הכבל מהכרטיס מסך?
אתה צריך לחבר רק דרך הכניסה ה-2 של הHDMI.
רק שם תקבל את הרזולוציה הטבעית של המסך שלך.(גם בVGA )
יש לי את הR81 של סמסונג וכשאני מחבר לכניסה אחרת או לא שם את הרזו'
הטבעית אני גם רואה קפיצות ומריחות.
יכול ליהיות שזו הסיבה.
מקווה שעזרתי.
באיזו כניסת HDMI אתה מחבר את הכבל מהכרטיס מסך?
אתה צריך לחבר רק דרך הכניסה ה-2 של הHDMI.
רק שם תקבל את הרזולוציה הטבעית של המסך שלך.(גם בVGA )
יש לי את הR81 של סמסונג וכשאני מחבר לכניסה אחרת או לא שם את הרזו'
הטבעית אני גם רואה קפיצות ומריחות.
יכול ליהיות שזו הסיבה.
מקווה שעזרתי.
לי יש LCD SCARLET של LG והיתה לי אותה תופעה.yanivgal123 כתב:לי זה גם קרה כשהפעלתי סרטים ורציתי להציג את אותה התמונה גם במסך של המחשב וגם על הטלוויזיה. כשעברתי למצב "Extended", או למצב שאני מציג רק על הטלוויזיה התופעות האלה נעלמו לגמרי....
עשיתי מה שyanivgal123 אמר והתופעה העלמה.
כנראה כרטיס המסך לא יכל לעמוד בעומס של 2 סרטי HDעל 2 תצוגות בבת אחת.
עשיתי שרק הLCD יציג תמונה ועכשיו אין לי יותר על המסך את הפס המעצבן.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
עדיף להשים את המחשב במצב שהוא משדר רק לטלויזיה ולבדוק אם זה עובד,
בכל מקרה הייתה לי תופעה דומה שהשתגעתי למה זה ככה, בסוף התברר לי שרק ב720P המסך מקבל 60Hrz
http://www.hometheater.co.il/vt71039
מקווה שעזרתי
בכל מקרה הייתה לי תופעה דומה שהשתגעתי למה זה ככה, בסוף התברר לי שרק ב720P המסך מקבל 60Hrz
http://www.hometheater.co.il/vt71039
מקווה שעזרתי
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

אין לי 2 תצוגות רק 1pug1980 כתב:לי יש LCD SCARLET של LG והיתה לי אותה תופעה.yanivgal123 כתב:לי זה גם קרה כשהפעלתי סרטים ורציתי להציג את אותה התמונה גם במסך של המחשב וגם על הטלוויזיה. כשעברתי למצב "Extended", או למצב שאני מציג רק על הטלוויזיה התופעות האלה נעלמו לגמרי....
עשיתי מה שyanivgal123 אמר והתופעה העלמה.
כנראה כרטיס המסך לא יכל לעמוד בעומס של 2 סרטי HDעל 2 תצוגות בבת אחת.
עשיתי שרק הLCD יציג תמונה ועכשיו אין לי יותר על המסך את הפס המעצבן....