שומרת סוד - האף של השחקנית משגע אותי
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בואו נעזוב לשניה את הקטע שלשם הסדרה בישראל אין שום קשר לשמה המקורי In Plain Sight. אני לא רוצה לדבר גם על האיכויות של הסדרה - יכול להיות שהיא טובה אבל אני לא הצלחתי לגבש דעה עדיין.
וגם לא על זה שהשחקנית הראשית Mary McCormack נראית כמו העתק של השחקנית Maria Bello (זו שמשחקת בסרט החדש The mummy: tomb of the dragon emperor)
אני משתגע מהשפתיים הביזאריות שלה ועוד יותר מהאף שלה שמדגים בדיוק מדוע צריך לחשוב פעמיים לפני שבוחרים במנתח הפלסטי שנתן את הצעת המחיר הנמוכה ביותר. זה כל כך מפריע לי שאני לא מצליח להתרכז בעלילה - כל פעם שהפרצוף שלה על המסך אני רק מצליח להתמקד באף האיום שלה ומתפלל שלא תדבר יותר מידי כדי שהשפתיים שלה לא יזוזו מהמקום.
וגם לא על זה שהשחקנית הראשית Mary McCormack נראית כמו העתק של השחקנית Maria Bello (זו שמשחקת בסרט החדש The mummy: tomb of the dragon emperor)
אני משתגע מהשפתיים הביזאריות שלה ועוד יותר מהאף שלה שמדגים בדיוק מדוע צריך לחשוב פעמיים לפני שבוחרים במנתח הפלסטי שנתן את הצעת המחיר הנמוכה ביותר. זה כל כך מפריע לי שאני לא מצליח להתרכז בעלילה - כל פעם שהפרצוף שלה על המסך אני רק מצליח להתמקד באף האיום שלה ומתפלל שלא תדבר יותר מידי כדי שהשפתיים שלה לא יזוזו מהמקום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
Catskinner,
העניין הוא שרואים שהיא פשוט טיפוס והיא רק אחת מכמה שחקניות שלקחו את נושא ההזרקה לשפתיים צעד אחד טיפה יותר מדי (יש אחת עם שיער שחור שמשחקת בכמה סדרות ושלדעתי יכולה להיות כפיל של דונאלד דאק...)
היא אגב שחקה ב-WEST WING ותהרוג אותי אין לי מושג מה היא גילמה שם, אני רק זוכר שהיא שיחקה שם...
העניין הוא שרואים שהיא פשוט טיפוס והיא רק אחת מכמה שחקניות שלקחו את נושא ההזרקה לשפתיים צעד אחד טיפה יותר מדי (יש אחת עם שיער שחור שמשחקת בכמה סדרות ושלדעתי יכולה להיות כפיל של דונאלד דאק...)
היא אגב שחקה ב-WEST WING ותהרוג אותי אין לי מושג מה היא גילמה שם, אני רק זוכר שהיא שיחקה שם...
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
oferlaor כתב:Catskinner,
היא אגב שחקה ב-WEST WING ותהרוג אותי אין לי מושג מה היא גילמה שם, אני רק זוכר שהיא שיחקה שם......
היא שיחקה מעין יועצת לביטחון לאומי ונטלה חלק חשוב בהסכם השלום שנחתם
בין ישראל לפלסטינאים.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

הסדרה לא רעה כל כך, אבל כפי שנאמר היא גם לא טובה מספיק כדי לעורר אצלי ציפיות לפרק הבא.
אני לא זוכר את השחקנית הראשית מסדרת הבית הלבן - כנראה בגלל שאיבדתי עיניין בסידרה לאחר העונה השנייה. אני זוכר אותה מהסרט 1408 עם ג'ון קיוזק וגם שם היא לא עוררה בי התפעלות רבה. יש קטעים שבהם האף שלה נראה ממש חצוי לשניים ואחרי הדבקה וזה ממש מעורר פלצות כשחושבים שאני מסוגל לראות זאת אחרי כל האיפור שהיא עוברת בסט ואת פגעי השידור של יס (למרות שכאן יש לציין שיס משדרים באיכות סבירה מאוד).
עפר, מי זו השחקנית עם השערות השחורות והשפתיים המוגזמות? אחרי התאור שלך אני חייב לתת שם הצצה.
אני לא זוכר את השחקנית הראשית מסדרת הבית הלבן - כנראה בגלל שאיבדתי עיניין בסידרה לאחר העונה השנייה. אני זוכר אותה מהסרט 1408 עם ג'ון קיוזק וגם שם היא לא עוררה בי התפעלות רבה. יש קטעים שבהם האף שלה נראה ממש חצוי לשניים ואחרי הדבקה וזה ממש מעורר פלצות כשחושבים שאני מסוגל לראות זאת אחרי כל האיפור שהיא עוברת בסט ואת פגעי השידור של יס (למרות שכאן יש לציין שיס משדרים באיכות סבירה מאוד).
עפר, מי זו השחקנית עם השערות השחורות והשפתיים המוגזמות? אחרי התאור שלך אני חייב לתת שם הצצה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אני לא מכיר את הסדרה, אך אנחנו מדברים על השפתיים שלה?
http://hwdhntr76.com/yahoo_site_admin/a ... 44_std.jpg
http://hwdhntr76.com/yahoo_site_admin/a ... 44_std.jpg
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

אכן כן. אבל אתה צריך לצפות בה מדברת כדי להבין עד כמה הן יצאו עקום ומעוותות.ziv_r כתב:אני לא מכיר את הסדרה, אך אנחנו מדברים על השפתיים שלה?
http://hwdhntr76.com/yahoo_site_admin/a ... 44_std.jpg...
זאת בהנחה שתוכל לנתק את העיניים מהאף שלה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
Catskinner,
היא משחקת בכל מני סדרות שאישתי רואה, אני חושב שזה ב נשות הקבע
אגב, אם האף שלה משגע אותך, אז מה לגבי הבחור הבלונדיני מ-ONE TREE HILL, זה נראה כאילו שהוא שבר את האף ולא נשאר כמעט כלום אחר כך.
מילא הוא, אבל מה עם האחים ווילסון, כוכבי קולנוע שהאף של כל אחד מהם נראה כאילו הוא עבר דרך מגרסת נייר.
אגב, אם האף שלה משגע אותך, אז מה לגבי הבחור הבלונדיני מ-ONE TREE HILL, זה נראה כאילו שהוא שבר את האף ולא נשאר כמעט כלום אחר כך.
מילא הוא, אבל מה עם האחים ווילסון, כוכבי קולנוע שהאף של כל אחד מהם נראה כאילו הוא עבר דרך מגרסת נייר.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

עפר, זה אחד מהקטעים הנופלים תחת "אתה צריך היית להיות שם כדי להבין". האף שלה נורא - זה נראה כאילו שקטעו לה אותו ואחר כך חיברו אותו מחדש בהדבקה והשאירו את קו התפר.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אוון ווילסון נראה כאילו הוא הסניף בוטן וזה נתקע לו באףoferlaor כתב:Catskinner,
מילא הוא, אבל מה עם האחים ווילסון, כוכבי קולנוע שהאף של כל אחד מהם נראה כאילו הוא עבר דרך מגרסת נייר....
Need more cowbell
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

מרי מקורמק נראית כאילו שהסניפה את האף שלה עצמה