רזולוציה מירבית בחיבור SAMSUNGR81
שלום לכולם ,
רציתי לדעת לגבי חיבור המסך בכבל VGA, באיזו רזולוציה מומלץ להשתמש, אני מחבר נייד LGR410 . המחשב אוטומטית נותן 1024X768 וניסיתי לשנות ל 1360X768 אבל הLCD רושם MODE NOT SUPPORTED .
אז מה הוא כן ייתן לי מעבר לזה??
רציתי לדעת לגבי חיבור המסך בכבל VGA, באיזו רזולוציה מומלץ להשתמש, אני מחבר נייד LGR410 . המחשב אוטומטית נותן 1024X768 וניסיתי לשנות ל 1360X768 אבל הLCD רושם MODE NOT SUPPORTED .
אז מה הוא כן ייתן לי מעבר לזה??
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לחבר יש R71, לפי מה שזכור לי שהוא מחובר בVGA והוא מנסה לתת למסך רזולוציה 1360X768 זה רושם לו אותו דבר
וואלה לא יודע איזה הגדרות מופיעות לך ברזולוציה הזאת?
המחשב חדש עם כרטיס מסך GEFORCE 9300 .
אני יוצר בהגדרות של המסך רזולוציה נוספת אבל מישהו יודע אולי מה ההגדרות לשינוי.
יכול להיות שהכרטיס מסך אינו תומך ברזולוציה הזאת ?
יכול להיות שהכרטיס מסך אינו תומך ברזולוציה הזאת ?
לא כל כך ברור לי לאיזה הגדרות התכוונת, לי יש כרטיס מסך ענתיקה, אפילו לא זוכר איזה דגם, מלפני 5 או 6 שנים, ברגע שמחובר אצלי VGA , בהגדרות של כרטיס המסך ישנה האפשרות לרזולצית 1360X768 ועל מקור המסך מופיע PC , כדי לקבל רזולוציה טובה בHDMI הייתי חייב לחבר ל HDMI2 במסך ואז הייתה לי אפשרות לרזולוציה הזו בהגדרות כרטיס מסך.be_itzik כתב:וואלה לא יודע איזה הגדרות מופיעות לך ברזולוציה הזאת?
יכול להיות שהכרטיס מסך אינו תומך ברזולוציה הזאת ?...
בעיה נוספת !!!
רציתי לעלות שמצאתי את התשובה, כנראה שבגלל שמדובר בויסטה חייב קודם להגדיר שמחובר מסך חיצוני ( לא מספיק ללחוץ על הכפתורים בנייד).
אז הצלחתי לפתור את הבעייה, אבל ישנה בעייה נוספת. כאשר אני מקרין קבצי MKV ישנו DELAY בין הסאונד לתמונה , כאמור הבעייה אינה קיימת כאשר אני צופה במסך הרגיל אלא רק כאשר אני מחובר לLCD.
אז הצלחתי לפתור את הבעייה, אבל ישנה בעייה נוספת. כאשר אני מקרין קבצי MKV ישנו DELAY בין הסאונד לתמונה , כאמור הבעייה אינה קיימת כאשר אני צופה במסך הרגיל אלא רק כאשר אני מחובר לLCD.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
האם זה רק בסרטים שהם MKV או גם בAVI?
שלום,
רכשתי לפני שבוע מסך SAMSUNG 37A550 FULL HD ויש לי בעייה שממש משגעת אותי ורציתי שאולי מישהוא יעזור לי.
חיברתי מחשב למסך (VGA) ברזולוציה רגילה - 768*1024 והכל בסדר אבל כאשר אני מגדיר את הרזולוציה הטיבעית של המסך 1080*1920 60HZ, המסך מודיע לי "MODE NOT SUPPORT". (בדקתי ב USER MANUAL וכתוב שם במפורש שזוהי הרזולוציה האופטימלית למסך).
כאשר אני מגדיר 1200*1600 או 1200*1920 הכל עובד בצורה תקינה.
מדוע הרזולוציה הטיבעית של המסך 1080*1920 60HZ לא נתמכת, ורזולוציה גבוהה יותר כן נתמכת?
מה עושים?
האם לעבוד עם 1200*1920?
בבקשה תעזרו לי...
רכשתי לפני שבוע מסך SAMSUNG 37A550 FULL HD ויש לי בעייה שממש משגעת אותי ורציתי שאולי מישהוא יעזור לי.
חיברתי מחשב למסך (VGA) ברזולוציה רגילה - 768*1024 והכל בסדר אבל כאשר אני מגדיר את הרזולוציה הטיבעית של המסך 1080*1920 60HZ, המסך מודיע לי "MODE NOT SUPPORT". (בדקתי ב USER MANUAL וכתוב שם במפורש שזוהי הרזולוציה האופטימלית למסך).
כאשר אני מגדיר 1200*1600 או 1200*1920 הכל עובד בצורה תקינה.
מדוע הרזולוציה הטיבעית של המסך 1080*1920 60HZ לא נתמכת, ורזולוציה גבוהה יותר כן נתמכת?
מה עושים?
האם לעבוד עם 1200*1920?
בבקשה תעזרו לי...
Re: בעיה נוספת !!!
כל עוד אתה מחובר ל HDMI 2 או ל VGA לא אמורה להיות בעיהbe_itzik כתב:רציתי לעלות שמצאתי את התשובה, כנראה שבגלל שמדובר בויסטה חייב קודם להגדיר שמחובר מסך חיצוני ( לא מספיק ללחוץ על הכפתורים בנייד).
אז הצלחתי לפתור את הבעייה, אבל ישנה בעייה נוספת. כאשר אני מקרין קבצי MKV ישנו DELAY בין הסאונד לתמונה , כאמור הבעייה אינה קיימת כאשר אני צופה במסך הרגיל אלא רק כאשר אני מחובר לLCD....
אני מניח שמשהו במחשב שלך לא מעביר נכון את הסיגנל ל LCD
כי לי יש גם את ה R81 והכל פשוט מושלם.