שלום לכל המומחים!
רכשתי פלזמה "42 פוג'יקום (HD) רזולוציה 1024X768 וחיברתי אליה בקומפוננט פיוניר DV393. התמונה שמתקבלת פשוט גרועה מ-א-ו-ד מפוקסלת,מריחת צבעים באופן מוגזם וכו'. ניסיתי את כל הקומבינציות האפשריות גם בהגדרות של ה TV וגם של ה DVD וכלום לא עזר. השאלה שלי היא איך אני יכול לצפות בסרטי DIVX באיכות טובה כמו שהם אמורים להיות? למרות הפרשי הרזולוציה בין אלו של הסרטים הנ"ל לבין זו של ה TV. חשבתי על אפשרות,( ותסלחו לי על הבורות), לקנות DVD עם יציאת HDMI ולחבר אותו ל HDMI שבטלויזיה, וכך אולי לקבל תמונה טובה ש"תכפה" ע"י ה DVD,אולי כתוצאה מה"דיאלוג" שיתקיים ביניהם.
אודה לכם מאוד אם תעזרו לי (ולעוד רבים אני מאמין...)
צפייה בפורמט AVI על גבי פלזמה
המסך שקנית סביר, הDVD טוב, חיבור הקומפוננט גם כן טוב.
כנראה הסרט שאתה מנסה להציג הוא מאיכות ירודה.
תן לי לנחש - אתה מדבר על סרט באורך מלא שהגודל שלו הוא ~700MB.
כל עוד ראית סרטים כאלו בטלויזיה או מסך קטן הם נראים טוב, אבל פיזיקלית, כאשר אתה מקרין מקור כזה על מסך הרבה יותר גדול ("42) אתה פתאום נחשף לתופעות של פיקסלים.
תנסה להקרין סרט באיכות DVD, אני משוכנע שתראה הרבה יותר טוב.
תנסה להקרין סרט באיכות 720P, אני מניח שתראה מדהים (רק אל תשכח שלא תוכל לעשות את זה בעזרת ה DVD).
כנראה הסרט שאתה מנסה להציג הוא מאיכות ירודה.
תן לי לנחש - אתה מדבר על סרט באורך מלא שהגודל שלו הוא ~700MB.
כל עוד ראית סרטים כאלו בטלויזיה או מסך קטן הם נראים טוב, אבל פיזיקלית, כאשר אתה מקרין מקור כזה על מסך הרבה יותר גדול ("42) אתה פתאום נחשף לתופעות של פיקסלים.
תנסה להקרין סרט באיכות DVD, אני משוכנע שתראה הרבה יותר טוב.
תנסה להקרין סרט באיכות 720P, אני מניח שתראה מדהים (רק אל תשכח שלא תוכל לעשות את זה בעזרת ה DVD).
האמת שאתה לא ממש צודק. אני עברתי מטלויזיית מקרן אחורי "41 של סוני לטלויזיה הזו. ובסוני ראיתי ממש מעולה. לכן התקווה היחידה שנותרה לי היא שאולי כבל ה HDMI ישנה את המצב ואם לא, נראה שממש טעיתי ברעיון של לעבור למסך דק בגלל מעבדי התמונה שכל כך מעוותים הכל...(כל עוד לא מדובר בשידורי טלויזיה HDTV). כי האמת היא ש 99% מהשימוש שלי בטלויזיה הוא הסרטים האלו (כן, אלו של ה 700 מגה!)