מחפש המלצה לחנות עם שירות רציני
-
nir_makovski
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני חדש בתחום , קראתי באתר הרבה מאמרים על מקרנים , טלויזיות , מסכים להקרנות, עשיתי טלפונים למספר חנויות לקבל הצעות מחיר + הרכבה ( מדובר בדירה חדשה שצריך לחבר את כל הציוד החדש למערכת אודיו ו STREAMER קיים ) וקיבלתי שירות מזעזע !!!!
או שלא חוזרים אליך בטלפון , או שמציעים מחירים שתוך בירור קצר מסתבר שיקרים באלפי שקלים מחנות אחרת.
למעט חנות אחת יקרה להחריד שהתייחסו אלי ברצינות ישבנו לפגישה הבינו את הצרכים , לקחו מידות , נתנו הצעה מפורטת עד הכבל האחרון.
אשמח לקבל במייל הפניה מהחברים היקרים לחנויות רציניות שיוציאו אותנו מהברוך הזה , אשתי והאדריכלית מנסות לשכנע אותי לרדת מהענין לאור השירות הגרוע שבו נתקלנו עד כה
בתודה
ניר [email protected]
או שלא חוזרים אליך בטלפון , או שמציעים מחירים שתוך בירור קצר מסתבר שיקרים באלפי שקלים מחנות אחרת.
למעט חנות אחת יקרה להחריד שהתייחסו אלי ברצינות ישבנו לפגישה הבינו את הצרכים , לקחו מידות , נתנו הצעה מפורטת עד הכבל האחרון.
אשמח לקבל במייל הפניה מהחברים היקרים לחנויות רציניות שיוציאו אותנו מהברוך הזה , אשתי והאדריכלית מנסות לשכנע אותי לרדת מהענין לאור השירות הגרוע שבו נתקלנו עד כה
בתודה
ניר [email protected]
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תלוי מה אתה צריך.
אני בחום ממליץ על "אבי סופר" מרחוב אלנבי, תל-שביב
משה מסטראו-סטאר, פ"ת גם היה נחמד פעם. אחרים שם פחות מקצועים
אני בחום ממליץ על "אבי סופר" מרחוב אלנבי, תל-שביב
משה מסטראו-סטאר, פ"ת גם היה נחמד פעם. אחרים שם פחות מקצועים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש להם הכל כעיקרון (לא בטוח לגבי מסך הקרנה)
כדאי לשאול אותם בכל מקרה.
אבל בגדול ניסיון שלי דומה לזה של ניר
כדאי לשאול אותם בכל מקרה.
אבל בגדול ניסיון שלי דומה לזה של ניר
מחזק את לורנצו לגבי אניגמה אודיו ובתור מישהו שגם היה בברוך של דירה חדשה לפני כשנה וחצי ויודע מה זה להתמודד עם כמויות של בעלי מקצוע וסוחרים (מהצבעי דרך הנגר ועד חנויות אודיו/וידאו שונות), אני יכול להגיד בלב שלם שביחס ושירות כמו של אלי וישראל עוד לא נתקלתי.
אתמול אלי בא להתקין אצלי רסיבר פיוניר LX70 וסטרימר פופקורן (רק הזמנתי אותם ביום שני) . הוא פירק את כל המכשירים והכבלים שבחדר ק"ב שלי, סידר אותם מחדש וחיבר מחדש תוך כדי סידור הכבלים עם אזיקונים. לאחר מכן החל להגדיר את הרסיבר, לשנות את השם של כל כניסה לפי המכשיר שמחובר לה (תהליך מעצבן) וגם אחרי שאמרתי לו "עזוב אלי, אני אעשה את זה אחר כך" הוא אמר לי "אבל אני כבר פה".
המשפט שאמרתי חזר בהמשך ההתקנה כמה פעמים (בכיוון הרום קורקשיין, בהגדרת הסטרימר והמחשב) ובכל פעם הוא התעקש שלא לעזוב עד שהכל עובד כמו שצריך.
הוא הגיע אליי ב17:30 ועזב באזור 22:00. היחס הזה כבר לא הפתיע אותי, כי קיבלתי אותו גם בפעם הראשונה כשרכשתי מהם רסיבר לפני כשנה וחצי (בזמן שרכשתי את שאר הציוד ממקומות אחרים).
לא סתם כבר רכשתי מהם מספר פעמים מאז הפעם הראשונה (ורק מהם). בפעם הראשונה זה היה בגלל המחיר, בשאר הפעמים למרות שבכולן המחיר היה מצויין, זה היה בעיקר בגלל השירות.
אתה יכול לראות את ההתייחסות שלי לשירות שלהם בפעם הראשונה שרכשתי מהם מוצר (תחת תודות):http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 449#319449
אתמול אלי בא להתקין אצלי רסיבר פיוניר LX70 וסטרימר פופקורן (רק הזמנתי אותם ביום שני) . הוא פירק את כל המכשירים והכבלים שבחדר ק"ב שלי, סידר אותם מחדש וחיבר מחדש תוך כדי סידור הכבלים עם אזיקונים. לאחר מכן החל להגדיר את הרסיבר, לשנות את השם של כל כניסה לפי המכשיר שמחובר לה (תהליך מעצבן) וגם אחרי שאמרתי לו "עזוב אלי, אני אעשה את זה אחר כך" הוא אמר לי "אבל אני כבר פה".
המשפט שאמרתי חזר בהמשך ההתקנה כמה פעמים (בכיוון הרום קורקשיין, בהגדרת הסטרימר והמחשב) ובכל פעם הוא התעקש שלא לעזוב עד שהכל עובד כמו שצריך.
הוא הגיע אליי ב17:30 ועזב באזור 22:00. היחס הזה כבר לא הפתיע אותי, כי קיבלתי אותו גם בפעם הראשונה כשרכשתי מהם רסיבר לפני כשנה וחצי (בזמן שרכשתי את שאר הציוד ממקומות אחרים).
לא סתם כבר רכשתי מהם מספר פעמים מאז הפעם הראשונה (ורק מהם). בפעם הראשונה זה היה בגלל המחיר, בשאר הפעמים למרות שבכולן המחיר היה מצויין, זה היה בעיקר בגלל השירות.
אתה יכול לראות את ההתייחסות שלי לשירות שלהם בפעם הראשונה שרכשתי מהם מוצר (תחת תודות):http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 449#319449
נערך לאחרונה על ידי EyalR ב 11/12/2008 17:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ההתקנה אצלי נעשתה ע"י סאונד ויז'ן - 9 שעות עבודה.tobenary כתב: ההמלצה הראשונה שלי הייתה סאונד ויז'ן רק!!! בגלל שראיתי עבודה שלהם שבוצעה בשלמות!...
גם אני מצטרף להמלצות על אניגמה, אחרי שקניתי את ה LX70 מישראל הוא היה אצלי אין ספור פעמים לכיוון וכיול ואפילו כייל לי את המקרן ללא כל בקשה ממני וגם צ'יפר אותי בעוד כמה דברים, בחור כארז.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
יש הרבה שרשורים באתר על התקנות מוצלחות. כדאי גם לעבור על אינדקס הקישורים.
כמו שאמרו, מחירים בטלפון לא ממש רלוונטים.
כמו שאמרו, מחירים בטלפון לא ממש רלוונטים.
לפני כ 8 שנים קניתי שם בסכום שקרוב ל 4K נגן DVD DV4100 של מרנץ, נאמר לי ע"י אמנון וארז שהמכשיר קורא צרובים (זאת גם אחת הסיבות שגם קניתי אותו) רק לאחר 3 שנים ניסיתי לנגן בפעם הראשונה דיסק צרוב, אז התברר לי שהמכשיר לא קורא צרובים, כשחזרתי לאמנון וטענתי שהמכשיר לא קורא צרובים הוא כמובן הכחיש שלא אמר זאת- מאז אני לא דורך שם וזאת אחרי שהייתי עושה שם קניות רציניות באלפי שקלים במשך שנים.saarb כתב:ממליץ על ארז מאמנון סאונד. אין דברים כאלה ! מקצועיות ואדיבות !...