ממיר הוט/יס עם יציאת HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
gilarditi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.
אני מתלבט בין קניית LCD 42 אינטש HD-FULL ל HD-READY. הבנתי מחבר שאם מחברים את יציאת הממיר האנלוגית לכל אחד מהסוגים, אז בFULL רואים פחות טוב (כנראה שהרזולוציה הנמוכה יותר איכשהו מחליקה את הסיגנל הגרוע.)
(רוב התוכן שאני הולך לראות יהיה כנראה ערוצים רגילים (לא HD), כי עד יעברו לזה בארץ יקח זמן.)
שתי שאלות:
א. תיאורטית, אם לוקחים ממיר עם יציאת HD זה אמור לפתור את הבעיה, (כי לא עוברים דרך סיגנל אנלוגי). מישהו התנסה בזה עם HD-FULL ועם HD-READY? האם רואים יותר טוב מאשר דרך חיבור אנלוגי?
ב. אם השידור של התחנות הרגילות הוא לא HD, אז לא אמור להיות הבדל אם אני אוציא אותו ל-FULL או ל-READY, אבל אמרו לי שגם במקרה הזה עדיף לקחת FULL, כי בגלל שיש יותר פיקסלים אפשר להגיע לביצועים יותר טובים מבחינת בהירות וצבע. האם זה נכון?

AmnonP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

קודם כל אם אתה רואה יותר תכנים של SD מומלץ לבחור דווקא בפלזמה ולא ב-LCD,
בפלזמה רואים הרבה יותר טוב תכני SD.
מה התקציב שלך לקניית מסך דק?
פלזמה הבחירה הטבעית

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

1. אם אתה צופה רוב הזמן בתכני SD לדעתי אין טעם לקחת בכלל טלוויזית FHD-אין מה לעשות עם זה כרגע בארץ.

2. שידורים רגילים דרך ממיר HD משודרים קצת פחות טוב ממיר רגיל

לדעתי סבלנות זה הפתרון הכי טוב כאן...לחכות שנה-שנתיים שמחירי מסכי FHD ירדו ושכל נושא ה-HD יתפוס תאוצה בארץ.

gilarditi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

א. אני הולך לקנות LCD בגלל שאני רוצה לחבר מחשב לטלויזיה (בשביל זה עדיף לי גם FULL HD), אבל אני עדיין רוצה להיות מסוגל לראות תכני SD באיכות טובה.
ב. איך יכול להיות ששידור רגיל בממיר HD נראה פחות טוב מיציאה אנלוגית? זה נשמע ממש לא הגיוני.
ג. מה שהייתי רוצה לדעת זה אם יצא לכם לראות את התמונה בטלויזיה LCD כאשר היא מחוברת לממיר HD - אם כן - איך התמונה? האם ראיתם הבדל בין HD-FULL לHD-READY בחיבור כזה?

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

gilarditi כתב:א. אני הולך לקנות LCD בגלל שאני רוצה לחבר מחשב לטלויזיה (בשביל זה עדיף לי גם FULL HD), אבל אני עדיין רוצה להיות מסוגל לראות תכני SD באיכות טובה.
ב. איך יכול להיות ששידור רגיל בממיר HD נראה פחות טוב מיציאה אנלוגית? זה נשמע ממש לא הגיוני.
ג. מה שהייתי רוצה לדעת זה אם יצא לכם לראות את התמונה בטלויזיה LCD כאשר היא מחוברת לממיר HD - אם כן - איך התמונה? האם ראיתם הבדל בין HD-FULL לHD-READY בחיבור כזה?
...
זה תלוי בממיר. בממיר של יס באמת יש בעיות בהצגת שידורי ה-SD. בממיר של הוט אין את הבעיה הזאת ושידורי SD נראים אותו הדבר כמו בממיר רגיל (לפעמים גם קצת יותר טוב).

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #6 

gilarditi כתב:א. אני הולך לקנות LCD בגלל שאני רוצה לחבר מחשב לטלויזיה (בשביל זה עדיף לי גם FULL HD), אבל אני עדיין רוצה להיות מסוגל לראות תכני SD באיכות טובה.
...
כמו שנאמר לך עדיף פלזמה ולא LCD ועדיף HD READY ולא FHD.
אם אתה צופה ממרחק טיפוסי נגיד של 3 מטר אין טעם לקנות FHD כי לא תראה הבדל.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”