יש דרך לראות HOT HD דרך המגבר ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הזמנתי טכנאי בשל בעיה שהיתה לי זמן רב שבחיבור אופטי או קואקסיילי אני יכול לשמוע רק בAC3 ולא בסטריאו ושהתמונה בערוצי HD נתקעת ולוקח לה הרבה זמן להסתנכרן במעבר בין ערוצים.
הוא עשה עדכון לממיר וכל הבעיות נפתרו וכמו כן כעת גם הHDMI תומך בAC3. יש סנכרון של כחצי שניה (זניח לגמרי) בעת מעבר ערוצים בHD.
בנוסף הוא אמר לי שאמור לעלות היום בערוץ 519 ערוץ מוסיקה HD.
אני רוצה לציין שהתקשרתי אליהם אתמול והם שלחו אליי טכנאי היום שגם הגיע בזמן (לא מקרה יוצא דופן אצלי, אני תמיד הייתי מרוצה מהשירות של הוט).
הוא עשה עדכון לממיר וכל הבעיות נפתרו וכמו כן כעת גם הHDMI תומך בAC3. יש סנכרון של כחצי שניה (זניח לגמרי) בעת מעבר ערוצים בHD.
אני רוצה לציין שהתקשרתי אליהם אתמול והם שלחו אליי טכנאי היום שגם הגיע בזמן (לא מקרה יוצא דופן אצלי, אני תמיד הייתי מרוצה מהשירות של הוט).
הערוץ רוב הסיכויים לא יעלה היום. גם אני מחכה לו מאוד. הוא כנראה יעלה לקראת סוף החודש, אבל עדיין החודש. מקווה מאוד שהוא יועבר ב-DD!!EyalR כתב:הזמנתי טכנאי בשל בעיה שהיתה לי זמן רב שבחיבור אופטי או קואקסיילי אני יכול לשמוע רק בAC3 ולא בסטריאו ושהתמונה בערוצי HD נתקעת ולוקח לה הרבה זמן להסתנכרן במעבר בין ערוצים.
אני רוצה לציין שהתקשרתי אליהם אתמול והם שלחו אליי טכנאי היום שגם הגיע בזמן (לא מקרה יוצא דופן אצלי, אני תמיד הייתי מרוצה מהשירות של הוט)....