יש לי SAMSUNG 32 ואני רוצה לחבר אלייה מחשב , סוני פלייסטיישין 2 , וממיר של הוט
את הסוני אני מחבר ב RCA
את המחשב אני מחבר ב HDMI - HDMI
ואת הממיר של הוט אני לא יודע איך לחבר בצורה הטובה ביותר.
מה אפשר לעשות? מהממיר של הוט יש יציאת SCART.
אני לא רוצה להוציא עוד כסף אז אני פשוט יקנה כבל לPS2 שיחובר לקומפוננט ואת הממיר אני יחבר בסקארט לRCA.
איפה אני קונה כבל לPS2 ואיך קוראים לחיבור הזה שמתחבר אליו?
אתה פשוט מבקש כבל קומפוננט לפלייסטיישן 2.
את המסך כפי שהמליצו קודם: סקארט לממיר ו S-VIDEO לטלוויזיה (במידה ולא בא לך להתעסק עם עזרים כמו טרנסקודר... אם בא לך לשפר וכן להתעסק עם זה, ראה המלצתו של מרטין).
קצת התבלבלתי פה חח
אם מישהו יכול לרשום לי רגע לאן לחבר את ה - PS2 ולאן לחבר את הממיר בדרך הכי טובה שאני יכול לא משנה עזרים או לא העיקר שיראו הכי טוב שאני יכול להוציא מהטלויזיה ...
את ה PS2 תחבר בכבל RCA ל- COMPONNET במסך, זהו כבל שבצד של ה PS2 יש שלושה מחברים,צהוב(לתמונה), לבן ואדום(לסאונד) ובשני יש חמישה, לבן ואדום(כנ"ל לסאונד) וירוק, אדום וכחול(לתמונה איכותית יותר).
יש שתי אופציות לחבר את הממיר, האחת היא בכבל שבצידו האחד הוא SCART ובצידו השני הוא COMPONNET ובניהם יש מין קופסא קטנה שנקראת טראנסקודר.
האופצייה השנייה היא רק ובמידה ויש לך רסיבר שממתג את הכניסות ומבצע UPCONVERSION אז תחבר את הממיר לרסיבר באמצעות S-VIDEO ותוציא מהרסיבר כבל HDMI למסך.
אין לי רסיבר ואת הPS2 איך אני אמור לחבר לקומפוננט אם אין לי כבל מתאים, בגלל זה שאלתי מאיפה אפשר לקנות כבל כזה, כי לסוני יש יציאה מוזרה שאין לי מושג איך קוראים לה.
uknowmy כתב:אין לי רסיבר ואת הPS2 איך אני אמור לחבר לקומפוננט אם אין לי כבל מתאים, בגלל זה שאלתי מאיפה אפשר לקנות כבל כזה, כי לסוני יש יציאה מוזרה שאין לי מושג איך קוראים לה.
...
אתה יכול לקנות בישפאר, תבקש כבל קומפוננט לפלייסטיישן 2.