Logitech Z-4 vs X540
אני קונה רק מאופיס דיפו
תקציב 600ש"ח
מי מהן טובה יותר, למרות שזה מספר שונה של רמקולים...?
(לא בשבילי, לי יש ATP3.. האם 2 המערכות טובות מהATP3?)
זה ישמש לצפיה בסרטים והאזנה למוזיקה
לי יש 2.1 וזה מספיק לי לסרטים, אפילו שאין סראונד.. לא אכפת לי שיהיה
פשוט שמעתי שיש בעיה עם 5.1 במוזיקה...
תודה מראש
תקציב 600ש"ח
מי מהן טובה יותר, למרות שזה מספר שונה של רמקולים...?
(לא בשבילי, לי יש ATP3.. האם 2 המערכות טובות מהATP3?)
זה ישמש לצפיה בסרטים והאזנה למוזיקה
לי יש 2.1 וזה מספיק לי לסרטים, אפילו שאין סראונד.. לא אכפת לי שיהיה
פשוט שמעתי שיש בעיה עם 5.1 במוזיקה...
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי Nike ב 02/12/2008 12:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
למנהלים:
אני מזכיר לכם את השירשור הזה שהיה בעיני מוגזם: http://www.hometheater.co.il/vt70863
אבל עכשיו זה חוצה גבולות.
הפורום הזה הוא רב ערוצי, (בטח שיותר מ2.1 ערוצים) ועוד בתקציב של 600 שקל, זה פשוט בדיחה, ולא מצחיקה.
תפנו אנשים לפורומים המתאימים. בפורום הזה יש רמה טובה וגבוהה של אנשים ואיכות של ציוד.
לדבר פה על רמקולים של LOGITECH מאופיס דיפו, זה מספיק בשבילי כדי לראות לאן הפורום הזה ילך אם לא תפסיקו את זה.
Nike,
מצטער על הטונים, זה לא אישי נגדך.
אני מזכיר לכם את השירשור הזה שהיה בעיני מוגזם: http://www.hometheater.co.il/vt70863
אבל עכשיו זה חוצה גבולות.
הפורום הזה הוא רב ערוצי, (בטח שיותר מ2.1 ערוצים) ועוד בתקציב של 600 שקל, זה פשוט בדיחה, ולא מצחיקה.
תפנו אנשים לפורומים המתאימים. בפורום הזה יש רמה טובה וגבוהה של אנשים ואיכות של ציוד.
לדבר פה על רמקולים של LOGITECH מאופיס דיפו, זה מספיק בשבילי כדי לראות לאן הפורום הזה ילך אם לא תפסיקו את זה.
Nike,
מצטער על הטונים, זה לא אישי נגדך.
חוצה גבולות? אם אני שואל שאלה כי אין לי ידע, אז מה הבעיה כאן בעצם?
לגבי התקציב- לא לכולם יש תקציב גדול לרמקולים.. ולא לכולם יש חשיבות לאיכות סאונד גבוהה שדורשת באמת תקציב גדול מאוד.
והאמת שאם היה לי עוד משהו לומר, אז הוא דווקא כן היה אישי נגדך. ביחוד בעניין הכסף שהזכרת, חי בבועה שבה כסף לא מהווה פרמטר..
ודרך אגב.. שים לב שאני לא באתי בטענות על כך שאף אחד לא מגיב ולא עוזר.. מי שלא יודע ולא עוזר, זה בסדר. מי שיודע ולא עוזר, זה גם בסדר. אני לא מכריח כאן אף אחד לעזור לי.
ולגבי דו/רב-ערוצי.. שאלתי שאלה שנוגעת לשניהם, ולא קיים פורום כזה.. אז...
לגבי התקציב- לא לכולם יש תקציב גדול לרמקולים.. ולא לכולם יש חשיבות לאיכות סאונד גבוהה שדורשת באמת תקציב גדול מאוד.
והאמת שאם היה לי עוד משהו לומר, אז הוא דווקא כן היה אישי נגדך. ביחוד בעניין הכסף שהזכרת, חי בבועה שבה כסף לא מהווה פרמטר..
ודרך אגב.. שים לב שאני לא באתי בטענות על כך שאף אחד לא מגיב ולא עוזר.. מי שלא יודע ולא עוזר, זה בסדר. מי שיודע ולא עוזר, זה גם בסדר. אני לא מכריח כאן אף אחד לעזור לי.
ולגבי דו/רב-ערוצי.. שאלתי שאלה שנוגעת לשניהם, ולא קיים פורום כזה.. אז...
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
וזו בדיוק הבעיה. שאין כזה פורום,ואם היה, לא היינו צריכים לערב פה שמחה בשמחה, ואתה היית מקבל תשובה בפורום כזה. פה יש אנשים שלא מכירים ציוד של LOGITECH, ואם הם מכירים אז הם לא מעוניינים כמעט להתעסק בזה, כי זה לא קולנוע ביתי ולא רב ערוצי, לפחות לא ברמה שתואמת את הפורום הזה.Nike כתב: ולגבי דו/רב-ערוצי.. שאלתי שאלה שנוגעת לשניהם, ולא קיים פורום כזה.. אז......
ואל תפגע ממני, תפגע ממי ששואל אותך שאלה צינית כזו:
ותבין שזה לא המקום. אני לא מנסה להבריח אותך אני מנסה לגרום למנהלים לשכלל קצת את המערכת הזו, ולתת מענה גם לשאלות כמו שלך אבל בפורום נפרד.kobil כתב:על מה המבצע באופיס דיפו 1+1 ?...
ולשאלתך, אתה יכול לבדוק את המפרטים של שני הרמקולים האלו כאן:
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=574418
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=378923
Nike
לא ענית על השאלה שלי . על מה בדיוק מבצע באופיס דיפו 1+1 ?
תשרשור לפורום כללי
לא ענית על השאלה שלי . על מה בדיוק מבצע באופיס דיפו 1+1 ?
בנאדם ביקש עזרה כאן בפורום , מה אתה קופץ עליו ? אם זה לא נראה לך לגיטימי , תמיד אפשר לבקש מהמנהלים בפרטי שיעבירווזו בדיוק הבעיה. שאין כזה פורום...
תשרשור לפורום כללי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם זה עדיין רלבנטי - לי יש (הדגם הקודם) X530 - אין לי שום בעייה עם מוזיקה
משחקים וסרטים נשמעים סבבה
יש שני דברים חשובים:
א. צריך לבדוק שיש מקום ודרך להעביר את החוטים לרמקולים האחוריים (אצלי הם עוברים מתחת לשטיח.
ב. הסאב קצת מעיק (יוצר מעין לחץ לא נעים - וככה זה גם היה לבן דוד שלי X230. לא יודע אם הם שיפרו את זה - ב X540.
מקווה שזה עזר במקצת.
משחקים וסרטים נשמעים סבבה
יש שני דברים חשובים:
א. צריך לבדוק שיש מקום ודרך להעביר את החוטים לרמקולים האחוריים (אצלי הם עוברים מתחת לשטיח.
ב. הסאב קצת מעיק (יוצר מעין לחץ לא נעים - וככה זה גם היה לבן דוד שלי X230. לא יודע אם הם שיפרו את זה - ב X540.
מקווה שזה עזר במקצת.