בעיה בהתאמת התמונה לסאונד ,האם זה בעיה של כרטיס מסך או הסרט?
שלום יש לי בעיה יש לי מחשב עם כרטיס מסך של NVIDIA GEFORCE 7600GS עם שני יציאות HDMI ו DVI, מהיציאה של HDMI יוצא כבל של HDMI לHDMI לטלויזיה והוא הראשי
מהיציאה השניה יוצא DVI לHDMI למגבר PIONEER LX70 וממנו יוצא למקרן TW2000 .
השאלה שלי היא כזאת, כל פעם שאני רואה סרט של בלו ריי או לא חייב לפעמים סתם איכות של 1080P לדוגמא הסרט של בטמן עם איכות סאונד של DTS הסאונד מתחיל לקטוע , לקרטע כלומר כאילו הוא נעצר וממשיך , הסרט הצמו גם עושה לי בעיה לפעמים השפתיים והדיבור לא תואם או שיש לי התאמה עם הדיבור והכתובית אבל השפתיים או התמונה לא תואמות או ליתר דיק אנ שומע את הסאונד לפני התמונה כלומר אם יש פיצוץ בסרט אני שומע אותו לפני שאני רואה את הפיצוץ .
מה זה אומר שהכרטיס מסך לא טוב ?
שהמחשב חם מידי ומאיט ליאותו או שזה הסרט עצמו בעיתי?
מהיציאה השניה יוצא DVI לHDMI למגבר PIONEER LX70 וממנו יוצא למקרן TW2000 .
השאלה שלי היא כזאת, כל פעם שאני רואה סרט של בלו ריי או לא חייב לפעמים סתם איכות של 1080P לדוגמא הסרט של בטמן עם איכות סאונד של DTS הסאונד מתחיל לקטוע , לקרטע כלומר כאילו הוא נעצר וממשיך , הסרט הצמו גם עושה לי בעיה לפעמים השפתיים והדיבור לא תואם או שיש לי התאמה עם הדיבור והכתובית אבל השפתיים או התמונה לא תואמות או ליתר דיק אנ שומע את הסאונד לפני התמונה כלומר אם יש פיצוץ בסרט אני שומע אותו לפני שאני רואה את הפיצוץ .
מה זה אומר שהכרטיס מסך לא טוב ?
שהמחשב חם מידי ומאיט ליאותו או שזה הסרט עצמו בעיתי?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לא ציינת מהו מפרט המחשב שלך (רק כרטיס המסך זה לא מספיק), אבל רוב הסיכויים שהמחשב שלך חלש מדי כדי לנגן את התכנים ויש עומס על המעבד. בדקת צריכת מעבד ב-Task Manager בעת ניגון הסרט?
עוד אפשרות זה שהמקודדים אצלך לא מותקנים כמו שצריך, מותקנת אצלך חבילת קודקים מיותרת שעושה בלגן במערכת ההפעלה וכו.
עוד אפשרות זה שהמקודדים אצלך לא מותקנים כמו שצריך, מותקנת אצלך חבילת קודקים מיותרת שעושה בלגן במערכת ההפעלה וכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זה intel core(tm)2 6300 1.86ghz
4gb memory ram
הסתכלתי על ה CPU בזמן הסרט והוא משתנה מ65 ל97 לעמים הוא מגיע ל100 המדיה פלייר לוקח את הרוב הוא מגיע ל65 ומעלה יש דרך לטפל בזה הורדתי את כל שאר התוכנות שלוקחות מהCPU אבל זה עדין גבוהה המדיה פלייר
4gb memory ram
הסתכלתי על ה CPU בזמן הסרט והוא משתנה מ65 ל97 לעמים הוא מגיע ל100 המדיה פלייר לוקח את הרוב הוא מגיע ל65 ומעלה יש דרך לטפל בזה הורדתי את כל שאר התוכנות שלוקחות מהCPU אבל זה עדין גבוהה המדיה פלייר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

המחשב שלך אמור להיות מספיק חזק כדי להריץ את רוב התכנים, אבל הוא עלול להיות גבולי עבור קבצים כבדים במיוחד של 1080P.
נסה לנגן את זה עם BSPlayer (כמובן בהנחה שיש לך Haali + FFDShow מותקנים).
מה שעוד הייתי ממליץ זה לחפש את כל המקודדים וחבילות הקודקים שהתקנת, וכן גם התקנות של Nero או תוכנות למצלמת אינטרנט, להסיר אותן, ולהתקין רק FFDShow + Haali. יש לינקים במדריך הראשון שנמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום. ואז לנסות לנגן עם BSPlayer.
עוד אפשרות זה להתקין CoreAVC, שנחשב קודק יעיל יותר (צריך לשים את ה-H.264 על Disabled בתפריט הקודקים של ה-FFDShow video decoder configuration כדי שהוא ייכנס לפעולה).
אם זה לא יעזור, אז כנראה שרק פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה יסייע.
נסה לנגן את זה עם BSPlayer (כמובן בהנחה שיש לך Haali + FFDShow מותקנים).
מה שעוד הייתי ממליץ זה לחפש את כל המקודדים וחבילות הקודקים שהתקנת, וכן גם התקנות של Nero או תוכנות למצלמת אינטרנט, להסיר אותן, ולהתקין רק FFDShow + Haali. יש לינקים במדריך הראשון שנמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום. ואז לנסות לנגן עם BSPlayer.
עוד אפשרות זה להתקין CoreAVC, שנחשב קודק יעיל יותר (צריך לשים את ה-H.264 על Disabled בתפריט הקודקים של ה-FFDShow video decoder configuration כדי שהוא ייכנס לפעולה).
אם זה לא יעזור, אז כנראה שרק פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה יסייע.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מי "אומרים" את זה? אתה ובני המשפחה או שמועות ששמעת?
אין מה לעשות, המעבד שלך ככל הנראה קצת גבולי לעיבוד תכנים כבדים של 1080P ב-FFDShow.
אין מה לעשות, המעבד שלך ככל הנראה קצת גבולי לעיבוד תכנים כבדים של 1080P ב-FFDShow.
קודם כל אל תתעצבן לא משפחה ולא חברים בפורום של האתר הזה וקח לינק ותראה שאומרים שזה מוריד מהאיכות
http://www.hometheater.co.il/vt65955.10 ... 99-COREAVC
http://www.hometheater.co.il/vt65955.10 ... 99-COREAVC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא מתעצבן, פשוט שואל איך אתה רואה ב-CoreAVC. ההבדל באיכות הוא ממש קטן לדעתי, ואפשר ליהנות מאוד מהאיכות שהוא נותן.