שאלה|| לגבי כבל DVD

איך משהו עובד? למה זה ככה?
TripMan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109

שליחה

היום קניתי DVD ל פוג'יקום(ד"א אחלה DVD), וקיבלתי איתו כבל RCA אם אינני טועה ככה קוראים לו..( אדום-צהוב-לבן)
עכשיו השאלה שלי היא, מחר אני מתכוון לחברו לפלאזמה PS42A450 שתותקן מחר, האם עדיף לי לקנות כבל יותר איכותי בשביל האיכות - או שהכבל שקיבלתי עם הDVD מספיק?

תודה מראש

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

אם ל-DVD יש יציאת קומפוננט, תקנה כבל קומפוננט (ירוק/אדום/כחול). ייתן לך איכות תמונה טובה משמעותית מחיבור קומפוזיט.
את הסאונד תצטרך לחבר בנפרד (אדום/לבן) אלא אם אתה מחבר ישירות לרסיבר, שם כדאי שתחבר בחיבור אופטי או קואקסיאלי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

TripMan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

איינשטיין כתב:אם ל-DVD יש יציאת קומפוננט, תקנה כבל קומפוננט (ירוק/אדום/כחול). ייתן לך איכות תמונה טובה משמעותית מחיבור קומפוזיט.
את הסאונד תצטרך לחבר בנפרד (אדום/לבן) אלא אם אתה מחבר ישירות לרסיבר, שם כדאי שתחבר בחיבור אופטי או קואקסיאלי.
...
אוקי..נגיד ואני אקנה מחר כאבל כזה.
את החיבורי אודיו אדום-לבן אני יכול להשתמש בכאבל שהגיע עם הDVD?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

כן, זה יעבוד (הקונקטורים הצהובים יישארו מנותקים). שים לב שתקבל איכות שמע טובה יותר מסטריאו אם תשתמש ביציאה הדיגיטלית (אופטי/קואסיאלי) של ה-DVD אל רסיבר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

TripMan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

איינשטיין כתב:כן, זה יעבוד (הקונקטורים הצהובים יישארו מנותקים). שים לב שתקבל איכות שמע טובה יותר מסטריאו אם תשתמש ביציאה הדיגיטלית (אופטי/קואסיאלי) של ה-DVD אל רסיבר.
...
אין לי רסיבר : S

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”