היום קניתי DVD ל פוג'יקום(ד"א אחלה DVD), וקיבלתי איתו כבל RCA אם אינני טועה ככה קוראים לו..( אדום-צהוב-לבן)
עכשיו השאלה שלי היא, מחר אני מתכוון לחברו לפלאזמה PS42A450 שתותקן מחר, האם עדיף לי לקנות כבל יותר איכותי בשביל האיכות - או שהכבל שקיבלתי עם הDVD מספיק?
תודה מראש
שאלה|| לגבי כבל DVD
-
TripMan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
אם ל-DVD יש יציאת קומפוננט, תקנה כבל קומפוננט (ירוק/אדום/כחול). ייתן לך איכות תמונה טובה משמעותית מחיבור קומפוזיט.
את הסאונד תצטרך לחבר בנפרד (אדום/לבן) אלא אם אתה מחבר ישירות לרסיבר, שם כדאי שתחבר בחיבור אופטי או קואקסיאלי.
את הסאונד תצטרך לחבר בנפרד (אדום/לבן) אלא אם אתה מחבר ישירות לרסיבר, שם כדאי שתחבר בחיבור אופטי או קואקסיאלי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
TripMan
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי..נגיד ואני אקנה מחר כאבל כזה.איינשטיין כתב:אם ל-DVD יש יציאת קומפוננט, תקנה כבל קומפוננט (ירוק/אדום/כחול). ייתן לך איכות תמונה טובה משמעותית מחיבור קומפוזיט.
את הסאונד תצטרך לחבר בנפרד (אדום/לבן) אלא אם אתה מחבר ישירות לרסיבר, שם כדאי שתחבר בחיבור אופטי או קואקסיאלי....
את החיבורי אודיו אדום-לבן אני יכול להשתמש בכאבל שהגיע עם הDVD?
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
כן, זה יעבוד (הקונקטורים הצהובים יישארו מנותקים). שים לב שתקבל איכות שמע טובה יותר מסטריאו אם תשתמש ביציאה הדיגיטלית (אופטי/קואסיאלי) של ה-DVD אל רסיבר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
TripMan
-
- חבר פעיל מאוד

אין לי רסיבר : Sאיינשטיין כתב:כן, זה יעבוד (הקונקטורים הצהובים יישארו מנותקים). שים לב שתקבל איכות שמע טובה יותר מסטריאו אם תשתמש ביציאה הדיגיטלית (אופטי/קואסיאלי) של ה-DVD אל רסיבר....