NOOB לגמרי עם HTPC
היי לכולם.
מראש אני מתנצל - קראתי את המדריכים בדביק אך עדיין יש לי מספר שאלות לחידוד...
קניתי עכשיו HTPC של אסוס....
דובר פה המון על VMC האם זה בעצם WINDOWS MEDIA CENTER אך אתם קוראים לו VMC בגלל שזה ויסטה או שיש תוכנה שונה לויסטה?
ניסיתי לחפש במדיריכים מדריך שמסביר כיצד להוסיף לWMC תרגום בעברית SRT או SUB אך לא הצלחתי למצוא , מישהו יכול להסביר לי או להכווין אותי למדריך?
או שעדיף לעבוד עם תוכנה אחרת כגון MV2PLAYER שקורא הכל (MKV וכד) ותומך תרגום... ?
אשמח לעזרה, אילו השאלות שמעניינות אותי להתחלה:)
תודה רבה!!!!
כמו כן, אני עם ויסטה 64 ביט.
תודה!
מראש אני מתנצל - קראתי את המדריכים בדביק אך עדיין יש לי מספר שאלות לחידוד...
קניתי עכשיו HTPC של אסוס....
דובר פה המון על VMC האם זה בעצם WINDOWS MEDIA CENTER אך אתם קוראים לו VMC בגלל שזה ויסטה או שיש תוכנה שונה לויסטה?
ניסיתי לחפש במדיריכים מדריך שמסביר כיצד להוסיף לWMC תרגום בעברית SRT או SUB אך לא הצלחתי למצוא , מישהו יכול להסביר לי או להכווין אותי למדריך?
או שעדיף לעבוד עם תוכנה אחרת כגון MV2PLAYER שקורא הכל (MKV וכד) ותומך תרגום... ?
אשמח לעזרה, אילו השאלות שמעניינות אותי להתחלה:)
תודה רבה!!!!
כמו כן, אני עם ויסטה 64 ביט.
תודה!
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
VMC = vista media center
לגבי תרגום, אם עקבת אחרי המדריכים והתקנת ffdshow פשוט תסמן וי על subtitles. אל תשכח לדאוג שקובץ ה-SRT יהיה באותו שם כמו הסרט עצמו, וכמובן ממוקם באותה ספריה.
ויסטה מדיה סנטר הוא פתרון כולל לצפיה בסרטים, טלויזיה, הקלטות ומוזיקה, ומיועד לשליטה באמצעות שלט ועם ממשק של צפיה ממרחק, בגלל זה הפונטים גדולים. כלומר, מיועד לרוץ על מחשב בסלון, ואתה על הספה.
זאת תורת ה- HTPC על רגל אחת.
לגבי תרגום, אם עקבת אחרי המדריכים והתקנת ffdshow פשוט תסמן וי על subtitles. אל תשכח לדאוג שקובץ ה-SRT יהיה באותו שם כמו הסרט עצמו, וכמובן ממוקם באותה ספריה.
ויסטה מדיה סנטר הוא פתרון כולל לצפיה בסרטים, טלויזיה, הקלטות ומוזיקה, ומיועד לשליטה באמצעות שלט ועם ממשק של צפיה ממרחק, בגלל זה הפונטים גדולים. כלומר, מיועד לרוץ על מחשב בסלון, ואתה על הספה.
זאת תורת ה- HTPC על רגל אחת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
VMC זוהי תוכנה בפני עצמה שמגיעה כבר מותקנת ב-2 גירסאות של ויסטה בלבד - הום פרימיום ואולטימייט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זוהי אותה תוכנה. תיהנה!
מצאת...mase כתב:שוב תודה רבה על העזרה....
תוכל להכווין אותי בבקשה איפה היא נמצאת?
יש לי VISTA PREMIUM 64 BIT
וכל מה שאני מוצא זה WINDOWS MEDIA CENTER
אין זכר לVISTA MEDIA CENTER...
(כדי להבדיל בין המדיה סנטר ב-XP לבין זה שב-ויסטה, אנו נוהגים לקרא לאחד WMC ולשני VMC)
אורן.
אההה:)
חחח
שוב תרשה לי להודות לך על העזרה!!!
עוד שאלה ברשותך....
לפני שמצאתי את האתר הזה פשוט התקנתי FFDSHOW ואת LH CODEC PACK
לאחר שקרתי פה שזה אסור בתחלית האיסור, הסרתי הכל כולל ניקוי רג' והתקנתי רק מה שאמרתם את הFFDSOW מהלינק שלכם במדריך
FFDShow Tryouts + Haali Media Splitter.
אבל הבעיה שעכשיו המחשב לא מנגן קבצי MKV....
אילו עוד קודקים צריך להתקין בשביל עבודה תקינה של קבצים?
כמו כן, לפי המדריך הצלחתי לסדר שהW MEDIA PLAYER יקרא תרגום בעזרת FFDSHOW אבל הVMC לא קורא.... האם יש דרך לסדר את זה או שאתה בכלל ממליץ להשתמש בWINDOWS MEDIA CENTER בשביל לצפות בסרטים ובVMC בשביל תכני רשת וכו? \
תודה על העזרה!
חחח
שוב תרשה לי להודות לך על העזרה!!!
עוד שאלה ברשותך....
לפני שמצאתי את האתר הזה פשוט התקנתי FFDSHOW ואת LH CODEC PACK
לאחר שקרתי פה שזה אסור בתחלית האיסור, הסרתי הכל כולל ניקוי רג' והתקנתי רק מה שאמרתם את הFFDSOW מהלינק שלכם במדריך
FFDShow Tryouts + Haali Media Splitter.
אבל הבעיה שעכשיו המחשב לא מנגן קבצי MKV....
אילו עוד קודקים צריך להתקין בשביל עבודה תקינה של קבצים?
כמו כן, לפי המדריך הצלחתי לסדר שהW MEDIA PLAYER יקרא תרגום בעזרת FFDSHOW אבל הVMC לא קורא.... האם יש דרך לסדר את זה או שאתה בכלל ממליץ להשתמש בWINDOWS MEDIA CENTER בשביל לצפות בסרטים ובVMC בשביל תכני רשת וכו? \
תודה על העזרה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה לא מצליח לנגן קבצי MKV כי ה-Haali לא עובד בויסטה 64 ביט. נסה לחפש את מפצל המדיה של Gabest. יש לו גירסה לויסטה 64 ביט.
אני אישית צופה בכל התכנים, לרבות קבצי AVI ו-MKV בעזרת הויסטה מדיה סנטר. יש לי ויסטה 32 ביט, אבל דיווחו פה שאפשר גם ב-64 ביט.
אני אישית צופה בכל התכנים, לרבות קבצי AVI ו-MKV בעזרת הויסטה מדיה סנטר. יש לי ויסטה 32 ביט, אבל דיווחו פה שאפשר גם ב-64 ביט.
לצערי אני לא מצליח למצוא את הGABEST, מצאתי כמה לינקים בגוגל אבל כולם באים בחבילה של מקודדים...
יש פה למישהו אולי קישור ?
האם זה יהיה בסדר?
http://www.free-codecs.com/download/Dir ... erPack.htm
יש פה למישהו אולי קישור ?
האם זה יהיה בסדר?
http://www.free-codecs.com/download/Dir ... erPack.htm
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

חס וחלילה. לעולם אל תתקין חבילות קודקים כאלה. זה יעשה לך רק בלגן במערכת ההפעלה (מקווה שלא התקנת).
זהו ככל הנראה ה-Gabest 64 bit Matroska Splitter:
http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=571845
נסה ודווח לנו אם עובד בסדר.
זהו ככל הנראה ה-Gabest 64 bit Matroska Splitter:
http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=571845
נסה ודווח לנו אם עובד בסדר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נו, כנראה למי שיש ויסטה 64 ביט החיים קצת יותר מסובכים...
אתה צריך להעביר את קובץ ה-AX ל-C:\Windows\System32, ואחרי זה ללחוץ על כפתור ההתחל (הכפתור העגול עם הסמל של Windows), ולהקיש בשורת ה-Start Search (ב-XP זה Start-Run... ומקישים בשורת הפקודה):
regsvr32 MatroskaSplitter.ax
לוחצים Enter ואז אמור להופיע חלון המודיע כי פעולת הרישום הצליחה.
אתה צריך להעביר את קובץ ה-AX ל-C:\Windows\System32, ואחרי זה ללחוץ על כפתור ההתחל (הכפתור העגול עם הסמל של Windows), ולהקיש בשורת ה-Start Search (ב-XP זה Start-Run... ומקישים בשורת הפקודה):
regsvr32 MatroskaSplitter.ax
לוחצים Enter ואז אמור להופיע חלון המודיע כי פעולת הרישום הצליחה.