שלום לכולם,
רציתי לדעת האם בקניית ה-Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit השלט שמגיע יהיה תואם להתקנת MYTHTV ודומיה?
במידה ולא, מה אמטרך לתאימות ביניהם?
תמיכת שלט ה-Hauppauge WinTV-PVR-150 בלינוקס
לשלט יש תאימות מלאה ואפילו יש כאן בפורום כמה סקריפטים שלי עבור lirc, עם הסברים.
בעיית תאימות יכולה להיות עם ה-ir blaster. יש שתי גרסאות לערכת ה-IR שמגיעה עם ה-PVR150, האחת מתאימה גם ל-XP וגם לויסטה (ואיתה אין בעיה בלינוקס) והשנייה רק עבור ויסטה (לא עובדת ב-XP, ויש לה תמיכה חלקית בלינוקס). תקפיד לבקש ערכה עבור win xp .
* הערה עברו הרבה מים בירקון מאז שבדקתי פעם אחרונה את התאימות של ערכת ויסטה. יכול להיות שהמצב השתפר.
בעיית תאימות יכולה להיות עם ה-ir blaster. יש שתי גרסאות לערכת ה-IR שמגיעה עם ה-PVR150, האחת מתאימה גם ל-XP וגם לויסטה (ואיתה אין בעיה בלינוקס) והשנייה רק עבור ויסטה (לא עובדת ב-XP, ויש לה תמיכה חלקית בלינוקס). תקפיד לבקש ערכה עבור win xp .
* הערה עברו הרבה מים בירקון מאז שבדקתי פעם אחרונה את התאימות של ערכת ויסטה. יכול להיות שהמצב השתפר.
You are never fully dressed without a smile
לצערי, בחנות ליד הבית (KSP) יש רק את השלט עם תאימות לויסטה ולא ל-XP, מישהו מכיר חנות זולה כמותם שיודעים לתת עם תאימות ל-XP ב-320 ש"ח.Shed כתב:לשלט יש תאימות מלאה ואפילו יש כאן בפורום כמה סקריפטים שלי עבור lirc, עם הסברים.
* הערה עברו הרבה מים בירקון מאז שבדקתי פעם אחרונה את התאימות של ערכת ויסטה. יכול להיות שהמצב השתפר....
(קישור לחנות KSP - http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נסה לשאול בנעה מחשבים. הם נמצאים בחיפה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"