מחפש משהו שיעבוד מושלם, ללא פשרות (חוץ מהמחיר
תודה

אכן ... ניסיתי ...pixies כתב:מהם אותם מוצרים ספציפיים? האם ניסית את פונקציית ה-LEARN של השלט (הצבת שלט מקורי מול שלט אוניברסלי ולימוד כפתור אחרי כפתור) ועדיין זה לא עבד?...

אין לי צורך בכרטיס טלוויזיה, אז אני אקנה שלט בנפרד. אכן חשבתי על הרמוני אבל אמרו פה שתהליך הלימוד מייגע גם למומחי גאדג'טים, אבל אין בי פחד. אני מוכן ללילה ארוך.pixies כתב:אתה צריך בכל מקרה ערכת אינפרה אדום למחשב עצמו, דוגמת זה שמגיע עם כרטיס הטלוויזיה Hauppauge PVR150 MCE. אפשר גם לקנות בנפרד באיזה 100 ומשהו שקל.
לגבי שלט אוניברסלי, הכי טוב כיום זוהי סדרת ההרמוני של לוג'יטק. הכי זול זה ההרמוני 525 שעולה כ-400 ש"ח....

אני לא יודע על איזה תהליך ארוך ומיגע אמרו לך, אבל הבסיס מידע הכולל את הקודים IR של המכשירים עצום ומצאתי בו כל מה שזרקתי עליו כולל טלויזיה 21" ישנה...כולל האקסטנדר של SAGETV ו LCD של PANASONIC. התהליך מוזר בהתחלה ולא כלכך אינטואיטיבי, אבל זה שלט מעולה. ממליץ לך לבדוק רכישה של דגם 550 ב-EBAY....sexymoti כתב:אין לי צורך בכרטיס טלוויזיה, אז אני אקנה שלט בנפרד. אכן חשבתי על הרמוני אבל אמרו פה שתהליך הלימוד מייגע גם למומחי גאדג'טים, אבל אין בי פחד. אני מוכן ללילה ארוך.pixies כתב:אתה צריך בכל מקרה ערכת אינפרה אדום למחשב עצמו, דוגמת זה שמגיע עם כרטיס הטלוויזיה Hauppauge PVR150 MCE. אפשר גם לקנות בנפרד באיזה 100 ומשהו שקל.
לגבי שלט אוניברסלי, הכי טוב כיום זוהי סדרת ההרמוני של לוג'יטק. הכי זול זה ההרמוני 525 שעולה כ-400 ש"ח....
הוא יעבוד טוב גם עם VMC או XBMC ?...
לי יש שלט אוניברסלי Harmony® 525 Advanced Universal Remote של Logitech.sexymoti כתב:יש למישהו המלצה לשלט טוב לשליטה על רסיבר, yes , ומדיה סנטר (אני יכול להוסיף עינית IR או דונגל בלוטוס לפי הצורך)
מחפש משהו שיעבוד מושלם, ללא פשרות (חוץ מהמחיר)
תודה...