הורדות דרך Megashares

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
zivelik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הייתי רוצה לדעת עם איזה תוכנת עזר מורידים דרך  MEGASHARES
כי לדוגמה דרך RAPIDSHRE משתמשים עם JDOWNLOADER
והאם יש ממליצים על השרות שלהם בתשלום

אוריה
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2806
נתן תודות: 187 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #2 

היי ידידי,

אין תוכנה אחת לצרכים האלו.יש כמה וכמה.
הנפוצה ביותר היא flashget ניתנת להורדה חינם דרך האתר שלהם.
אני לא ניסיתי אף פעם להוריד מאתר שאתה מבקש אבל אני די בטוח שהיא עובדת.
אני נעזר רק בה ומאוד מרוצה.

בהצלחה.

אוריה

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #3 

תריץ חיפוש בגולגל "ממליץ MEGASHARES"
לא חסר קהילות שתמצא שם המלצות. מה גם שתמיד עדיף לנסות לפני כן יום יומיים אם אין לך בעיות מהירות מול הספקית, וכמות התכנים מתאימה, ואז קדימה לעבודה.
נכון להיום אפשר להחזיק אותם כחשבון צד בנוסף לעוד משהו. אבל אם יודעים לחפש אז ניתן למצוא שם לא מעט חומר

zivelik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

נרשמתי ל-MEGASHARES ובתוך האתר שלהם אני חיפוש לתכנים ואני מוצא אבל בהורדה הוא שואל איפו לשמור אני מצביע איפו לשמור והמהירות עומדת על 100KB ולי יש רוחב פס של 8MB בשרות של RAPIDSHARE בעזרת תוכנת ההורדות JDOWNLOADER אני מוריד במהירות 1000MB האם יש כאן טעות שלי או שסתם אכלתי אותה?

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

ואלה תתחדש, נישמח לשמוע איך הם בעתיד.
קודם כל תבדוק אם עשית הגבלת הורדה. בחלק התחתון של התוכנה איפה שאתה רואה את ההורדות, רשום ליד זה SPEED
נסה לכוון אותו על מספר בלתי מוגבל, נדמה לי שגם 0 אמור לתפוס.
נסה להוריד מספר קבצים במקביל.

להגיד את האמת לא הכי אהבתי את JDOWNLOADER בגלל החיבור המוגבל שלו לשרתים.
FLASHGET הציגה לי מהירות טובה בהרבה ובלי קפיצות מיותרות, עם 10 סלוטים להורדה.

ממליץ לך לנסות לעבוד עם פלאשגט ולראות אם גם שם ישנה בעיית מהירות.
אם תראה שעדיין יש בעיות נסה לאפס את הראוטר והמודם.

תמיד אפשר לפנות לתמיכה שלהם במייל ולראות אולי ישנה בעיה אצלהם.
בזמנו שפניתי לראפידשר שהיו לי קצת בעיות מהירות אמרו לי שלפעמים זה קשור לספק ולחיבור לשרתים בחו"ל. זה לא חדש שהספקים שלנו בארץ לא מספקים את הסחורה כשזה נוגע לחיבורים לשרתים, כל נושא הניתובים וכדומה.

zivelik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אני לא מבין את עיקרון הפעולה כאן כי ברפידשר היה מצוין שההורדה הולכת להיות דרכם ואז כשפתחתי את jdownloader הוא הביא לי את הלינקים שסמנתי ורק הייתי מאשר add וזהו כאן אני לא מבין איך אני מקשר את הלינק ב-megashers לFLASHGET או ל-jdownloader

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

בJDOWNLOADER אתה הולך לPREMIUM HOSTER ואז ללשונית של MEGASHARES
CONFIGURATION , מזין לו שם משתמש וסיסמא שקיבלת במייל מMEGASHARES
ומתחיל להוסיף לינקים. אם אין לך את האופציה של מגהשרס כנראה שהתוכנה לא מעודכנת או משהו

לגבי FLASHGET לא ניסיתי להוריד שם ממספר חשבונות, אבל אני משער שהאופציה קיימת בTOOLS-OPTIONS-SITE MANAGER
ואז מוסיפים שם פעם אחת את
http://www.megashares.com/
ומזינים שם משתמש וסיסמא בLOGIN TO SERVER
ופעם את http://rapidshare.com/
וגם מזינים את הפרטים

צריך פשוט לחפש את השדה בו אתה מזין שם משתמש וסיסמא. הרי תוכנת ההורדה לא תדע לנחש לבד שיש לך חשבון

zivelik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

sheva23 כל מה שקיבלתי ממגהשר הוא Card Number ו-PIN ובלשונית שאתה מצביע עליה יש רק user ו- password נסיתי להכניס את הCard Number ואת ה-PIN אבל זה לא עזר לי הרבה אני ממשיך להוריד כל חלק של הסרט בנפרד והמהירות לא עולה על 100KB וזה לא רציני.
אולי אני עדיין מפספס מהשהו אשמח לתגובתך

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

You log into megashares and it will give you a custom link to the file you want to download. No login is necessary in the download manager .

Works fine in download managers, but if you pause for over 5 min, you need to go back to the site and get a new link, and edit the current download. Hope this helps.
...
thanks for the tips faded. it seems that the first MS file i was trying with flashget seemed to be the problem. all the rest have been at max speed using flashget (around 725kb) i'm really glad i spend the $25 on the account, unlimited downloads is nice to see after the RS crap that they just laid on us.

i use jDownloader for everything else. MS doesn't seem to like jDownloader for some reason. i like the fact that jDownloader has a link checker, and an unrar program built in. just start it going, and when you come back, all your files are unpacked and the rar files are gone. it handles multiple RS accounts too, if one runs out of bandwidth, it'll go on to the next one.
...
I haven't used MS in a couple months, but I just bought a 6 month linkcard yesterday too. I would highly recommend IDM. I have a bunch of DL managers already installed. I first tried Flashget because that's what I used to use the most with MS, and I had really inconsistent speeds(300kb-800kb). Then I tried DownThemAll and got pretty much the same varied speeds. MS always used to have consistently good speed for me so finally I tried Flashget and IDM(where Flashget captures the link and sends it to IDM to DL) and I've already gotten ~10GB of stuff with that setup at full speed. I have jdownloader but I've never tried it with MS, I've only used it for those .dlc files that Aureli67 posts.
...
IDM=INTERNET DOWNLOAD MANAGER

בקשר למהירות ההורדה:
Try changing the server in the download link.
Pause the download, rigth click, properties, change server number in the link and resume the download. You may need to try a few servers until you find one that works.
...
בעיות בהורדות:
i have this strange matter about megashares and i truly cant find out what is wrong

my downloads just stup after they are halfway downloaded exactly just before they are halfway exampl: 4gb - 1.999gb
i tried variouse websites to download from and downloader including flashget, idm etc.. but cannot solve the prob i got the link card recently and i had the prob from the start, i sent support email to megashares but i think they are like (u buy your prob) cause no answeres wore sent to me.
pls help and 10x

chunter

I had the same exact problem with my megashares account. The problem isn't from IDM its from megashares. For some reason megashares tends to switch the download web adress on you sometimes.

for example: you start downloading from webprod14.megashares.... then megashares changes it to webprod16.megashares later on for some reason. IDM still thinks its the old address so it keeps trying to access it but gets nothing.

THE SOLUTION:
Open the exact megashares page where the download button is. Make sure your linkcard is logged in. right click on 'click here to download' then sel-ect copy link location from the drop down menu. After that go to IDM and find the file. right click on the file and click properties then where it says address delet-e the link that starts webprod##.megashares.... and paste the other link you copied. Resume download and it should work.

This solution works with all download managers but IDM is the one i use so i used that as an example.

Hope this helps
...
הרבה ממליצים שם להוריד ADDON של FLASHGOT לדפדפן FIREFOX שעוזר לזרוק את הלינקים ישירות לFLASHGET

ממה שמסבירים אין צורך להזין שם משתמש וסיסמא, מספיק להתחבר לחשבון שלך, אתה מקבל מהם לינק מיוחד לקובץ שתרצה להוריד, ואז זורק אותו לFLASHGET

קראתי שבאירופה יש לפעמים בעיות מהירות עם השרתים שלהם, אבל זה אפשר לדעת עם הזמן. עדיף לפתוח בFLASHGET 10 סלוטים, ואפשר גם להחליף שרתים במהלך ההורדה.

בכל אופן צריך לחפור בזה קצת עד שמתרגלים. אין לי חשבון לMS אז המקסימום שאפשר זה להיעזר בפורומים או לבקש עזרה מהתמיכה שלהם שעונים אחרי כמה ימים בטח.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

ewolf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #10 

ב-MS אין מגבלה על גודל קובץ ולכן חפש הורדה של לינק בודד. פתח את הלינק ב-IE והכנס את פרטי החשבון. העתק את הלינק שהתקבל ל-flashget. סיימת.

אוריה
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2806
נתן תודות: 187 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

מענין לענין באותו ענין

שליחה #11 

היתי שמח לדעת באיזה אתרים יש לינקים לחומרים בשרתי megashares

אוריה

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

יש להם שם אפשרויות חיפוש בתוך האתר בניגוד לראפיד
פה אסור לפרסם לינקים, אז גם מנועי חיפוש מניבים תוצאות לא רעות

zivelik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

sheva23 כל הכבוד על כמות החומר אבל אני צריך לקרוא ולהבין ואני מקוה שזה גם יתנהג בהתאם-תודה
ולך Ewolf למה אתה מתכוון ms מה זה אם אתה יכול יותר לפרט-תודה

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

MS=MEGASHARES
MU=MEGAUPLOAD
RS=RAPIDSHARE

הם מעלים לשם קבצים בגודל של עד 10GB לקובץ. נסה לחפש איזה סרט או קליפ HD בפורומים שהבאתי לך בפרטי. תעתיק את הלינק לדף חדש בדפדן וזרוק אותו לFLASHGET .
רק לא הבנתי שם איך אתה מקבל לינק חדש אחרי שאתה מתחבר לחשבון שלך, זה מן LINKCARD כזה.
You log into megashares and it will give you a custom link to the file you want to download. No login is necessary in the download manager .
...
את זה אתה תגיד לנו אם הצלחת או לא.

zivelik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

תאמין לי זה משגע אותי כשאני ניכנס קופץ לי ה-UPLOAD אבל אני רוצה להוריד ולא להעלות ואני לא מקבל שום-custom link to the
file you want to download
ואילו כשאני ךוחץ על חיפוש אני אמנם מקבל תוצאות אבל הרבה מאוד תוצאות וזה לא מתמקד על מה שאני רוצה אני מקבל דברים שלא קשורים בכלל למה שחיפשתי
מה אגיד לכם אכזבה גדולה ואני מקוה שלא זרקתי סתם כסף כי אני כבר יומיים מתבשל במיץ של עצמי

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

כנראה הכוונה זה שאחרי שאתה מתחבר לחשבון שלך, והדפדפן מזהה שאתה מחובר לחשבון תוכל להשתמש בלינקים שאתה מוצא.
אולי זה איזה COOKIES או משהו.
כנראה מרוב שאין מה לעשות שם בכלל חוץ מלהתחבר לחשבון זה נראה לך מסובך.

zivelik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

תאמין לי שניכנסתי בלי סוף פעמים עם כתובת המייל שלי עם הפין שהם נתנו לי ערכתי חיפוש ואז קיבלתי המון המון תוצאות (לא ממוקדות) ואף פעם לי קיבלתי מה שחיפשתי אלא כל מיני לינקים שלא לענין אבל ערכתי נסיון לגרור לפלשגט והוא הוריד לי קובץ HTML

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

א. כי החיפוש שם על הפנים, בגלל זה עדיף להשתמש במערכות פורומים שם נותנים לינקים לעניין ואתה לא מוריד דברים שאין לך מושג מי העלה אותם לשם.
ב. כשזורקים לינק לפלאשגט, לתוכנה אין מושג אם יש לך חשבון או לא. לכן קודם כל צריך להעתיק את הלינק לדפדן כמו שEWOLF רשם לך לעשות. תקבל מסך שבו שואלים אותך אם אתה רוצה להוריד כPREMIUM או כFREE USER
תתחבר כפרמיום עם הפרטים שלך. ורק אז אתה אמור לקבל את הלינק המיוחד שדיברנו עליו

ewolf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #19 

sheva23 צודק. חפש בפורומים מתאימים או בגוגל תרשום את מה שאתה מחפש ותוסיף d01.megashares.com לחיפוש. ברגע שמצאת url גלוש אליו והכנס את הפרטים שלך (בדפדפן). את הלינק שתקבל העתק ל-flashget. זה אכן מבוסס על cookie ואין צורך להזין פרטים ב-flashget בנוסף.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”