HDX1000 ורשת אלחוטית
-
udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
קיבלתי לפני כמה ימים את הדונגל של TP-LINK מהגרסה הנכונה (TL821N v1 אם אני זוכר נכון), וניסיתי לחבר אותו ל- HDX1000
לפני כן בדקתי על PC מול ראוטר EDIMAX 6504N וקיבלתי חיבור של 70mbps down ו-100mbps up אם אני זוכר נכון.
לאחר שחיברתי אותו ל-HDX1000 הוא מוצא את ה-SSID אבל לא ממש מצליח להתחבר.
המצב ביחיד שבו הצלחתי להתחבר הוא כאשר קינפגתי את הראוטר שלי למוד G ללא הצפנה.
בשאר המצבים (מוד G עם WPA2-AES או מוד N ללא הצפנה, ובוודאי שבמוד N עם WPA2-AES) שום דבר לא עובד.
מדי פעם ה-HDX1000 מפסיק לדווח SCANNING וכותב WiFi Connected אבל בלי כתובת IP (הגדרתי Wireless Auto IP ויש לי שרת DHCP תקין).
בקיצור אשמח לשמוע איזה קונפיגורציות עובדות לאנשים.
במקרה הגרוע ביותר אצטרך לקנות עוד ראוטר ולקנפג אותו כ- AP Bridge במקום הדונגל.
לפני כן בדקתי על PC מול ראוטר EDIMAX 6504N וקיבלתי חיבור של 70mbps down ו-100mbps up אם אני זוכר נכון.
לאחר שחיברתי אותו ל-HDX1000 הוא מוצא את ה-SSID אבל לא ממש מצליח להתחבר.
המצב ביחיד שבו הצלחתי להתחבר הוא כאשר קינפגתי את הראוטר שלי למוד G ללא הצפנה.
בשאר המצבים (מוד G עם WPA2-AES או מוד N ללא הצפנה, ובוודאי שבמוד N עם WPA2-AES) שום דבר לא עובד.
מדי פעם ה-HDX1000 מפסיק לדווח SCANNING וכותב WiFi Connected אבל בלי כתובת IP (הגדרתי Wireless Auto IP ויש לי שרת DHCP תקין).
בקיצור אשמח לשמוע איזה קונפיגורציות עובדות לאנשים.
במקרה הגרוע ביותר אצטרך לקנות עוד ראוטר ולקנפג אותו כ- AP Bridge במקום הדונגל.
-
udif
-
- חבר ותיק

אם אני לא טועה, על הצפנת WEP אמרו מראש שאינה פועלת ושיש צורך לנסות WPA או WPA2Newboy כתב:תנסה בהצפנת WEP...
בכל מקרה יש לי ראוטר נוסף (G) שמקונפג ל-WEP וגם הוא לא התחבר, כנראה בגלל ה- WEP.
הראוטרים ממופים לתדרים שונים (6 ו-11) כך שאין ביניהם התנגשויות.
-
udif
-
- חבר ותיק

הבעיה שלי היא שעם ראוטר 6504N של אדימקס אני לא מצליח להתחבר בתקן N בכלל, אלא רק בתקן G (וגם אז ללא הצפנה).Mad-Dog כתב:נתקלתי בבעיה זהה, ולצערי נשארתי ללא הצפנה,
רק כך זה עובד
...
מול איזה ראוטר אתה עובד, ובאיזה תקן?
כמו שאמרתי, פתרון אפשרי הוא לקנות ראוטר נוסף (285 ש"ח) ולקנפג אותו כ-AP Bridge או WDS ולמקם אותו ליד ה- HDX.