Chinese Democracy

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

מה דעתכם? אני ממש מתקשה לגבש דעה על האלבום המאד ייחודי הזה. הספקתי לשמוע אותו מהתחלה עד סוף משהו כמו 7 פעמים, ואני עדיין לא מצליח להחליט אם זה אלבום מוצלח או לא.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

שיר ראשון סביר מינוס.
כל השאר לא הצלחתי לעכל בכלל
Need more cowbell

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #3 

לא נפלתי בכלל, נדמה שתקשורת זוכרת לאקסל חסד נעורים אחרת אין לי רעיון למה פירגנו לאלבום הזה כל כך.

+6
שי

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

הוא בהחלט מעניין, וברור שאקסל לא כיוון בכלל לסגנון של AFD. החזון המוזיקאלי של אקסל הרבה יותר קרוב למה ששמענו בUse Your Illusion. לפחות בפרמטר הזה אין ספק שהוא הצליח, זו GNR כמו שהוא רצה שתישמע, אחרת לא היה עובד על האלבום 14 שנה.

יש כאן קטעים מאד מעניינים בחסות גיטריסט העל Bumblefoot. בכלל, חלק גדול מהשירים מוקלט עם חמש(!) גיטרות. לא יודע, יש קטעים מצויינים לדעתי (Shackler's Revenge, There Was a Time), יש קטעים שגובלים בהיפ הופ שהוא לא בדיוק הסגנון המועדף עלי (Better), יש קטעים מתקתקים יתר על המידה (Street of Dreams, Catcher In The Rye) אבל לזה כבר התרגלתי מרוז, ויש קטעים פשוט בינוניים (Sorry, I.R.S). אני לא כ"כ מצליח לגבש דעה, כי באמת שיש כמה שירים מוצלחים בהחלט, אבל יש איזו ערבוביה מוזרה של כל מיני מרכיבים שאני לאו דווקא אוהב בתקליט רוק.

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”