אני די חדש בעולם המטורף הזה של האודיו עד לפני חודשיים אולי לא ידעתי דבר וחצי דבר שכבלים דבר הכי חסר חשיבות בעיניי אלו שלא מבינים יכול להיות דבר משפיע שלתלות ספוגים על הקירות משפר את איכות הבאס,אקוסטיקה, ועוד המון דברים כאלה.
הגעתי בזכות חבר שהוא פעיל מאוד בפורום והדליק אותי על כל הדברים האלו אני בחודש הקרוב הולך לרכוש זוג רמקולים ריצפתיים בשם: Wharfedale dimond 9.6 שמעתי אותם אצל חבר ואלו לטעמי רמקולים איכותיים ביצועים מדויקים ומשדר חיים במוזיקה שהוא מוציא.
אני רק צריך מגבר טוב שיוכל להוציא מהם את המיטב אבל בעקבות ההוצאה עליהם התקציב שלי יהיה די מדולל, אני מעוניין לקנות מגבר שנע בין המחירים 500 עד 800 שח ואין לי מושג מה יכול להתאים להם,להזיז אותם!!
עזרה בקניית מגבר!!
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
מצטרף להמלצה של פוקסי-נסה לחפש רסיברים של רוטל מהדגמים
RX-830/845/850 או את המגברים שלהם מאותם שנתונים כמו RA-820/830/845 והלאה.
גם סאנסוי 6060/7070 יכול להיכנס לך בתקציב,או את חלק מסידרת G.לא חסרים אחרים גם..
גם נאד,קנווד ופיוניר יכולים להתאים לך,תלוי איזה דגמים.
RX-830/845/850 או את המגברים שלהם מאותם שנתונים כמו RA-820/830/845 והלאה.
גם סאנסוי 6060/7070 יכול להיכנס לך בתקציב,או את חלק מסידרת G.לא חסרים אחרים גם..
גם נאד,קנווד ופיוניר יכולים להתאים לך,תלוי איזה דגמים.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
לRX 845 אין מספיק כוח, 30 וואט?!?! זה יזיז את הוורפידל 9.6?
כעיקרון אני לא מחפש לעשות רעידות אדמה דרגה 8 בסולם ריכטר, אבל מה שכן אני רוצה להרגיש את הרמקולים נותנים בשבילי את מה שאני מצפה מהם אני רוצה להרגיש רעידות בבטן, יש לחבר שלי מגבר XINDAK, מגבר לא כזה יקר עם זאת לא כזה זול, לדעתי זה אחד המגברים שיודעים לעשות את העבודה שמעתי אותו אצל חבר עם הרמקולים האלה,
וזה פשוט העיף אותי.
מה על מגבר סנסוי 6060 שמעתי הוא מגבר די טוב!
כעיקרון אני לא מחפש לעשות רעידות אדמה דרגה 8 בסולם ריכטר, אבל מה שכן אני רוצה להרגיש את הרמקולים נותנים בשבילי את מה שאני מצפה מהם אני רוצה להרגיש רעידות בבטן, יש לחבר שלי מגבר XINDAK, מגבר לא כזה יקר עם זאת לא כזה זול, לדעתי זה אחד המגברים שיודעים לעשות את העבודה שמעתי אותו אצל חבר עם הרמקולים האלה,
וזה פשוט העיף אותי.
מה על מגבר סנסוי 6060 שמעתי הוא מגבר די טוב!