בעיה| רסיבר לא נדלק(מין סטנד ביי) ורמקולים לא עובדים
יש לי 2 רמקולים רצפתיים של YAMAHA ורסיבר של HARMAN KARDON.
לפי מה שהבנתי אמור להיות לו שלט אבל אין לי.
חיברתי מהטלויזיה מחיבור הVIDEO OUT לחיבור SVIDEO OUT ברסיבר.
אני חיברתי את הרמקולים לחיבור הFRONT (מין חיבור כזה שכבל הרמקולים חשוף והשקע ברסיבר הוא מין כפתור כזה שלוחץ על החוט החשוף.)
דבר ראשון שאני רוצה לדעת זה למה הרסיבר, אחרי שחיברתי לחשמל והדלקתי לא מופיע שום דבר במסך, שום דבר. ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים שהוא יגיב, יעשה משהו, שמשהו יידלק. כפתור הPOWER דולק אבל לא קורה כלום. האם צריך שלט בשביל להדליק את הרסיבר?
אם מישהו יכול להראות תמונה של איך לחבר לאן (אני צריך חיבור טלויזיה, DVD וממיר)
אודה לו מאוד.
הנה לינק להורדת ספר ההדרכה:
http://il.diplodocs.com/jim/HARMAN%20KARDON/AVR300
תודה רבה לעוזרים מראש, גיל
לפי מה שהבנתי אמור להיות לו שלט אבל אין לי.
חיברתי מהטלויזיה מחיבור הVIDEO OUT לחיבור SVIDEO OUT ברסיבר.
אני חיברתי את הרמקולים לחיבור הFRONT (מין חיבור כזה שכבל הרמקולים חשוף והשקע ברסיבר הוא מין כפתור כזה שלוחץ על החוט החשוף.)
דבר ראשון שאני רוצה לדעת זה למה הרסיבר, אחרי שחיברתי לחשמל והדלקתי לא מופיע שום דבר במסך, שום דבר. ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים שהוא יגיב, יעשה משהו, שמשהו יידלק. כפתור הPOWER דולק אבל לא קורה כלום. האם צריך שלט בשביל להדליק את הרסיבר?
אם מישהו יכול להראות תמונה של איך לחבר לאן (אני צריך חיבור טלויזיה, DVD וממיר)
אודה לו מאוד.
הנה לינק להורדת ספר ההדרכה:
http://il.diplodocs.com/jim/HARMAN%20KARDON/AVR300
תודה רבה לעוזרים מראש, גיל
גם בלי לקרוא את המנואל יש לך טעות בחיבור
לרוב צריך שלט להדלקה, אבל לא תמיד.
אם כבר, אז מSVIDEO OUT ברסיבר לVIDEO IN במסך.חיברתי מהטלויזיה מחיבור הVIDEO OUT לחיבור SVIDEO OUT ברסיבר....
לרוב צריך שלט להדלקה, אבל לא תמיד.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
בדקתי באינטרנט והאור האדום של המגבר אומר שיש קצר או משהו כזה, שזה במצב הגנה.
אז ניתקתי את כל הכבלים שחיברו בין המגבר לרמקולים ולטלויזיה, רק כבל כוח נשאר מחובר, הדלקתי ובכל זאת יש בעיה.
כתוב PROTECTION.
אז האם זה משהו שניתן לתקן? כלומר איש מקצוע שיתקן את זה..כי כנראה זה בעיה במכשיר עצמו ולא במשהו אחר אז זה אפשרי?
אז ניתקתי את כל הכבלים שחיברו בין המגבר לרמקולים ולטלויזיה, רק כבל כוח נשאר מחובר, הדלקתי ובכל זאת יש בעיה.
כתוב PROTECTION.
אז האם זה משהו שניתן לתקן? כלומר איש מקצוע שיתקן את זה..כי כנראה זה בעיה במכשיר עצמו ולא במשהו אחר אז זה אפשרי?