אתה תסלח לי אם לפני שאני אענה לך אני קצת אפרוק עליך. אתה יוזר חדש פה, אז אולי זה ישנה את הגישה שלך בעתיד ואולי לא.
אין לי בעיה עם אנשים שמחפשים תשובות בפורום. בשביל זה הוא פה, וגם אני נמצא פה מאותה סיבה:
לחפש תשובות על הדברים שאני לא יודע ולענות לשאלות שאני כן.
מצד שני, מעצבנים אותי האנשים שנותנים את הגישה שהפורום זה הוא פשוט מנוע החיפוש האוטומטי שלהם.
זה דבר אחד לשאול שאלה שבאמת אין עליה תשובה, ודבר שני לבוא לפורום ולתת את הרושם שאתה חוצפן שהוא עצלן או אידיוט.
* אתה שואל שאלה שהיית יכול למצוא עליה את התשובה בזמן יותר קצר מלשאול אותה פה.
* אתה מחכה לתשובה לפני מחר כי אתה הולך לקנות או במילים אחרות "אם נואיל בטובנו להזיז את התחת ולענות מהר כי Playz לא רוצה להתקע איתם בשביל המחשב"
מה שאתה למעשה עושה, זה גורם לאנשים לא לענות כי זו שאלת קיטבג שנובעת מעצלות ובטח עוד שעה היית מקפיץ כי איך זה יכול להיות שלא ענו לך. מה אתה? בן חמש?
הייתי יכול לסיים בזה או לשלוח אותך לגוגל אבל זו לא המטרה...
אז אחרי שפרקתי אני יכול לענות עם הסבר:
1. גש לגוגל
www.google.com
2. תקיש logitech X530
3. אצלי התוצאה הראשונה זה העמוד על הרמקולים באתר לוגיטק. אצלך זה אולי תהיה תוצאה שניה או שלישית. תפעיל שיקול דעת וגש לתוצאה מהאתר של logitech. למה הם ולא נניח zap? כי סביר להניח שהם יידעו הכי טוב מה הרמקולים שלהם יודעים לעשות.
http://www.logitech.com/index.cfm/speak ... cl=roeu,en
4. תעיין בעמוד. גש ל- Specifications.
5. קרא את השורה הבאה בעיון: System Compatibility
6. קרא את השורה הבאה:
[left]PlayStation®, PlayStation®2, PLAYSTATION®3 (with game console adapter, not included)[/left]
7. חזור לגוגל
8. הרץ חיפוש: game console adapter
9. התוצאה הראשונה אצלי היא amazon שמראה את המכשיר הבא:

10. אם הבנת מה זה אומר - לך לסוף.
11. אם לא הבנת - כנס לפורום וכתוב שאלה ספציפית משהו כזה:
אני רוצה לקנות X530 של לוגיטק לשימוש ב- Ps3 עם surround.
כשבדקתי באתר כתוב שם שזה צריך Game Console Adapter.
מה זה אומר והאם ה- Surround זה באמת שווה את ההשקעה?
12. קבל את התשובה:
זה ימיר אות סטריאופוני לאות surround מדומה. הרמקולים האלו לא יכולים להשמיע צליל היקפי אמיתי מקונסולת משחק.
בשביל לקבל צליל היקפי אמיתי מה- PS3 אתה צריך לקנות רמקולים עם כניסה דיגיטלית, עדיף אופטית כמו ה-z5500. או receiver עם כניסת HDMI דיגיטלית.
לגבי עד כמה surround זה חשוב במשחקים, תחשוב על סרטים. יש סרטים שבהם surround זה מאוד מוסיף (matrix) ויש כאלו שלא (Flawless), ויש כאלו שבכלל אין להם (עגבניות ירוקות מטוגנות). אותו דבר במשחקים. אם זה מוסיף וחשוב לך כשאתה רואה סרטים, סביר להניח שיקרה אותו דבר במשחקים, וההיפך
13. סוף