Logitech X530 יעבוד על הPS3 ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Playaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 541
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום.
לאור המבצע של אופיס דיפו של ה1+1 , חשבתי אולי לפנק את עצמי ברמקולים X530 של Logitech בשביל לחבר אותו לPS3 , הPS3 שלי מחובר כמובן דרך כבל HDMI לטלויזיה , אז האם הרמקולים האלה יעבדו לי , אם כן איך הם מתחברים ? אם הם עובדים על הPS3 אז זה בתמיכה מלאה בכל חמשת הרמקולים והכל בלי בעיות? האם זה כדאי בכלל למשחקים וכאלה (האמת שאני מת לשחק עם זה את הCOD 5 שהזמנתי Grin :P )
ואם יש חסרנות בדבר אני אשמח לדעת לפני שאני קונה. תודה מראש ומחכה לתשובה כי מחר אני הולך לקנות ואני לא ממש בטוח ולא רוצה להיתקע איתם סתם בשביל המחשב...

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

אתה תסלח לי אם לפני שאני אענה לך אני קצת אפרוק עליך. אתה יוזר חדש פה, אז אולי זה ישנה את הגישה שלך בעתיד ואולי לא.

אין לי בעיה עם אנשים שמחפשים תשובות בפורום. בשביל זה הוא פה, וגם אני נמצא פה מאותה סיבה:
לחפש תשובות על הדברים שאני לא יודע ולענות לשאלות שאני כן.
מצד שני, מעצבנים אותי האנשים שנותנים את הגישה שהפורום זה הוא פשוט מנוע החיפוש האוטומטי שלהם.
זה דבר אחד לשאול שאלה שבאמת אין עליה תשובה, ודבר שני לבוא לפורום ולתת את הרושם שאתה חוצפן שהוא עצלן או אידיוט.
* אתה שואל שאלה שהיית יכול למצוא עליה את התשובה בזמן יותר קצר מלשאול אותה פה.
* אתה מחכה לתשובה לפני מחר כי אתה הולך לקנות או במילים אחרות "אם נואיל בטובנו להזיז את התחת ולענות מהר כי Playz לא רוצה להתקע איתם בשביל המחשב"

מה שאתה למעשה עושה, זה גורם לאנשים לא לענות כי זו שאלת קיטבג שנובעת מעצלות ובטח עוד שעה היית מקפיץ כי איך זה יכול להיות שלא ענו לך. מה אתה? בן חמש?
הייתי יכול לסיים בזה או לשלוח אותך לגוגל אבל זו לא המטרה...
אז אחרי שפרקתי אני יכול לענות עם הסבר:
1. גש לגוגל www.google.com
2. תקיש logitech X530
3. אצלי התוצאה הראשונה זה העמוד על הרמקולים באתר לוגיטק. אצלך זה אולי תהיה תוצאה שניה או שלישית. תפעיל שיקול דעת וגש לתוצאה מהאתר של logitech. למה הם ולא נניח zap? כי סביר להניח שהם יידעו הכי טוב מה הרמקולים שלהם יודעים לעשות.
http://www.logitech.com/index.cfm/speak ... cl=roeu,en
4. תעיין בעמוד. גש ל- Specifications.
5. קרא את השורה הבאה בעיון: System Compatibility
6. קרא את השורה הבאה:
[left]PlayStation®, PlayStation®2, PLAYSTATION®3 (with game console adapter, not included)[/left]
7. חזור לגוגל
8. הרץ חיפוש: game console adapter
9. התוצאה הראשונה אצלי היא amazon שמראה את המכשיר הבא:
תמונה
10. אם הבנת מה זה אומר - לך לסוף.
11. אם לא הבנת - כנס לפורום וכתוב שאלה ספציפית משהו כזה:
אני רוצה לקנות X530 של לוגיטק לשימוש ב- Ps3 עם surround.
כשבדקתי באתר כתוב שם שזה צריך Game Console Adapter.
מה זה אומר והאם ה- Surround זה באמת שווה את ההשקעה?

12. קבל את התשובה:
זה ימיר אות סטריאופוני לאות surround מדומה. הרמקולים האלו לא יכולים להשמיע צליל היקפי אמיתי מקונסולת משחק.
בשביל לקבל צליל היקפי אמיתי מה- PS3 אתה צריך לקנות רמקולים עם כניסה דיגיטלית, עדיף אופטית כמו ה-z5500. או receiver עם כניסת HDMI דיגיטלית.
לגבי עד כמה surround זה חשוב במשחקים, תחשוב על סרטים. יש סרטים שבהם surround זה מאוד מוסיף (matrix) ויש כאלו שלא (Flawless), ויש כאלו שבכלל אין להם (עגבניות ירוקות מטוגנות). אותו דבר במשחקים. אם זה מוסיף וחשוב לך כשאתה רואה סרטים, סביר להניח שיקרה אותו דבר במשחקים, וההיפך

13. סוף

Playaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 541
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

יש משהו במה שאתה אומר.
האמת שחיפשתי בגוגל X 530 PS3 ומצאתי כמה שאלות בפורמים שלא הבנתי בדיוק מה הם רשמו שם...

טוב אז נחזור לעניין... אמרת שהוא לא עושה מערכת סראונד אמיתית , זאת אומרת שבעצם מה שהוא עושה זה מוציא לי מחמשת הרמקולים אותו דבר ? מה שאני בעצם רוצה שיהיה ממערכת של רמקולים זה שהם ישמיעו לי את היריות מצד אחד את המסוק מצד שני וזה... ולא עוצמה גבוהה יותר פשוט...
יש מערכת שעושה את זה בתקציב של 600-700 שקל?

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #4 

דבר ראשון, תודה לך שקיבלת את מה שאמרתי בהבנה.

לגבי הרמקולים. יש פה מומחים גדולים יותר ממני בנושא, אבל ממה שאנ יודע זה עובד ככה:
לוגיטק מפעילים מנגנון קידוד פנימי שלוקח את הצליל הסטראופוני ומפצל אותו לחמשת הרמקולים על מנת ליצור צליל היקפי מדומה.
זה לא בדיוק שכל הרמקולים משמיעים את אותו דבר.
אם שמעת פעם את המונח Dolby Pro Logic , אז מדובר באותו העקרון. אלגוריתם מפצל את הצליל בן שתי הערוצים ל- 5 ערוצים.
ממה שהבנתי ה- X530 משתמשים באלגוריתם של logitech ולא בסטנדרט התעשייתי. לא שזה משנה לך כי בשני המקרים לא מדובר בהיקפי אמיתי.

לגבי אופציות ריאליות במסגרת התקציב, פה אני פחות יכול לעזור.
עקרונית, על מנת לקבל צליל היקפי אמיתי מה- PS3 אתה צריך מערכת רמקולים שיכולה לקבל אות דיגטלי דרך כבל אופטי או HDMI כי אלו החיבורים היחידים שדרכם הצליל ההיקפי עובר.
הסתכלתי קצת ברשת ובזאפ. לא ראיתי משהו.. הבעיה היא שרוב מה שמיוצר כרמקולים 5.1 למחשב (שזה יותר קרוב למחיר שלך) לא מגיע עם אופטי, ומה שכן - יקר מדי. במערכות "אמיתיות" מה שזול בדר"כ ***.
אולי דרך יד שניה או שלמישהו תהיה פה המלצה אחרת.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

האפשרות הכי "זולה" היא בתנאי שיש לך מחשב צמוד לPS3 - ויש לו כניסה אופטית (שים לב - כניסה!) ואז אתה מחבר את הPS3 אליו - ומוציא - אפילו לרמקולים X530.
אבל זה אומר שהמחשב צריך להיות דלוק בזמן שאתה רוצה לשחק וכו'

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73363
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #6 

sierra13 - ח"ח על התגובה הראשונית, כבר הרבה זמן רציתי להגיב כך לחדש שלא מתאמץ ומצפה שיגישו לו הכל על מגש של כסף (בלי לפגוע בפותח הת'רד), אך לא היה לי סבלנות/כח ולכן פשוט לא הגבתי (ובטח שלא עזרתי).

לפותח הת'רד - רק סט 5.1 שמגיע עם כניה אופטי מותאם ל PS3, וסטים כאלו עולים פי כמה וכמה יותר מהסט שציינת. הפתרון הכי נכון זה לרכוש מגבר ורמקולים יעודיים (נניח מגבר יד שנייה ורמקולים קידמיים יד שנייה ובעתיד שיהיה תקציב להוסיף אחוריים).

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”