הבדלי סאונד בין כונני דיווידי שונים
-
AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
רציתי לשאול, אני בדרך לקניית צורב דיווידי למחשב, והייתי מעוניין לדעת אם יש הבדלי סאונד אם נניח אני שם דיסק מוסיקה או דיווידי הופעה, אם ישנם הבדלי צליל בין הסוגים המוצעים למכירה, או שהדבר תלוי בכרטיס הקול שהמחשב שלי מצוייד בו ... תודה רבה
אסף
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה בעיקר כרטיס הקול וההקלטה שאתה קונה.
לכונן עצמו יש פחות השפעה. דיסק מוזיקה או הופעה- תלוי כיצד הוקלטו. בד"כ דיסק מוזיקה נשמע טוב יותר כי הוקלט באולפן סגור שהוא סביבה הרבה יותר אקוסטית, אבל יש גם דיסקי הופעות חיות שנשמעים טוב מאוד.
-
AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כן חופשי אני יודע
.. אבל אני מתכוון להבדלי הסאונד. באותה הקלטה נניח אם היא איכותית .. יהיו הבדלים אם אני יקנה דיווידי של חברה חארטה או חברה מוכרת ?
לא שאני מתכוון לקנות חברה חארטה אבל סתם מעניין אותי לדעת אם ישנם הבדלים
לא שאני מתכוון לקנות חברה חארטה אבל סתם מעניין אותי לדעת אם ישנם הבדלים
ההבדל הוא כאשר הרסיבר מחובר אנלוגית,תלוי בכרטיס.dudib כתב:במכשירי דיוידי למחשב ההבדל אינו קיים כמעט בין החברות השונות.
את ההבדל תשמע רק בין סוגים שונים של כרטיסי קול....
כאשר מחובר דיגיטלית למחשב,
הרסיבר עושה את הפיענוח וכאן תלויה האיכות של הרסיבר.
אם אתה מחפש צורב DVD טוב לך על הצורבים של NEC.סדרת ה-35XX שלהם מעולה וזולה.
בקשר לתמסורת בין המחשב לרסיבר,חבר אותם עם סיב אופטי (אם אין לך כזה במחשב תברר כמה עולה כרטיס קול פשוט עם יציאה אופטית או אולי אפילו כרטיס PCI שנותן יציאה אופטית אם יש דבר כזה).
בקשר לתמסורת בין המחשב לרסיבר,חבר אותם עם סיב אופטי (אם אין לך כזה במחשב תברר כמה עולה כרטיס קול פשוט עם יציאה אופטית או אולי אפילו כרטיס PCI שנותן יציאה אופטית אם יש דבר כזה).