חברה שאלה על מחשב נייד המיועד ללצפיה בסרטי HD של 720P בלבד!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578

שליחה

אז ככה, ברצוני לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לכל השימושים הרגלים (אינטרנט, קצת מוסיקה וכו') עם דגש על צפיה בסרטי HD של 720P (אלה שהם בקונטיינר MKV).

המחשב לא מיועד לשמש כ-HTPC!

לאחרונה נתקלתי בדגם הבא של חברה MSI - EX620:

http://global.msi.com.tw/index.php?func ... od_no=1631

http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=315

בדיקה של מפרט ותכונות המחשב - גילית שיש בו כל מה שאני צריך - ממש הכל - לא חסר כלום, גם מבחינת החיבורים וגם מבחינת החומרה.

במידה ואני ארכוש אותו - הוא יחובר לטלוויזיית TOSHIBA 37 אינץ' דרך חיבור VGA או אולי HDMI...אבל רוב הסיכוים שזה יהיה VGA.

השאלה היחידה שלי היא - האם המחשב הנייד הנ"ל יהיה חזק מספיק להריץ את סרטי HD של 720P שיש לי ללא קרטועים וולא קפיצות?

אני מתכוון להשתמש ב-BSPLAYER לצפיה - הכי טוב לדעתי :-)
+שימוש ב-FFDSHOW TRYOUTS - כאשר לפענוח של H.264 ישמש הקודק - LIBAVCODEC שהוא נותן איכות יותר טובה מ-COREAVC.

הבעיה היא - שיש מחשב נייד של HP דגם 6270 אם אני לא טועה, מעבד 2GHZ, כפול ליבה (CORE 2DUO) שניגן קובץ של 720P עם קודק LIBAVCODEC - אבל במקרה שלו ה-CPU עלה פה ושם עד ל-80 ואפילו עד ל-100 אחוז! כלומר כן היו בסרט קפיצות פה ושם!
אציין כי בדגם הזה של HP היה כרטיס מסך מובנה IMX3100, אם רשמתי נכון.

ושאלה נוספת - האם כרטיס מסך שיש ל-MSI EX620 - HD3470 הוא עם קירור פאסיבי או אקטיבי?
ככה שלדעת איך הוא מבחינת הרעש....

מודה מראש לכל העונים.

נ.ב.

אם יש מישהו מהפורום שיש ברשותו את הדגם הנ"ל - אשמח לשמוע את תגובותיו אודת המחשב.

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מישהו? :-)

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

חברה? עדיין מחכה לקצת עזרה :-(

talush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176

שליחה

ללא עיבוד תמונה אמור להספיק , (עם coreavc בטוח מספיק , אני מנגן 720p בלי בעייה עם מחשב חלש יותר)

אבל לא הייתי קונה בלי לנסות

טל

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

talush כתב:ללא עיבוד תמונה אמור להספיק , (עם coreavc בטוח מספיק , אני מנגן 720p בלי בעייה עם מחשב חלש יותר)

אבל לא הייתי קונה בלי לנסות

טל
...
ללא עיבוד תמונה- אתה מתכוון DEINTERLACE ו-POSTPROCESSING?

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

עוד תגובות?

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181

שליחה

לי יש מחשב נייד של LG-P1 שכולל כרטיס מסך ATIX1400 אין שום בעיה להריץ סרטי 720P
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78944
שם מלא: עפר לאור

שליחה

ללא האצת חומרה, יש כל כך הרבה פרמטרים שקשה מאוד לקבוע אם תהיה בעיה עם ניגון HD או לא.

על פניו, מעבד CORE DUO 2G עם מספיק זיכרון ופילטרים נכונים לא צריך להתקשות ולבצע זאת.

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

oferlaor כתב:ללא האצת חומרה, יש כל כך הרבה פרמטרים שקשה מאוד לקבוע אם תהיה בעיה עם ניגון HD או לא.

על פניו, מעבד CORE DUO 2G עם מספיק זיכרון ופילטרים נכונים לא צריך להתקשות ולבצע זאת.
...
רגע לפי מה שהבנתי ל-3470 דווקא יש האצת חומרה....או שלא קראתי נכון?

http://ati.amd.com/products/hd3000seriesmob.html זה הלינק לנתונים של הסדרה הזאת....

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אשמח לעוד תגובות בנושא....

tsahibg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230

שליחה

מחשב של IBM R50e עם 2 גיגה זיכרון מצליח להריץ 720P בצורה יפה מאוד (גם דרך רשת WiFi G). א ב ל - זה הדבר היחיד שהמחשב הזה עושה... לא מוריד איתו קבצים לא משתמש בו לשום דבר רק לניגון סרטים - מחשב "ערום" כמעט מכל האפליקציות (מנגן בעזרת Media Player Classic... )

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

tsahibg כתב:מחשב של IBM R50e עם 2 גיגה זיכרון מצליח להריץ 720P בצורה יפה מאוד (גם דרך רשת WiFi G). א ב ל - זה הדבר היחיד שהמחשב הזה עושה... לא מוריד איתו קבצים לא משתמש בו לשום דבר רק לניגון סרטים - מחשב "ערום" כמעט מכל האפליקציות (מנגן בעזרת Media Player Classic... )
...
אבל אתה מריץ אותם עם כל מיני עיבודי תמונה? כגון - DEINTERLACE, POSTPROCESSING וכו'?

עם איזה קודק אתה מריץ? בCOREAVC?

מודה מראש על התשובה.

חזור אל “תוכנה - KODI”