דיברתי עם נציג טכני של ניופאן והוא אמר לי כמה דברים..

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
bomgarten פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

דיברתי איתו בקשר לHK255.. הוא אמר לי קודם כל שאם מחברים את הממיר HD של הוט עם כבל HD לרסיבר ומשם לטלוויזיה אז קודם כל את התכניות שבHD רואים באותה איכות ואפילו בפחות טוב בגלל מספר החיבורים.. ושבשביל ביראו יותר טוב בערוצים הרגילים תצריך לעשות אתכל החיבור עם כבל רגיל ולא כבר HD- וגם אז ההבדל הוא לא משמעותי.. זה נכון כל זה?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46390
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #2 

תוכל לפרט כיצד אתה מחובר כיום?

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

bomgarten כתב:דיברתי איתו בקשר לHK255.. הוא אמר לי קודם כל שאם מחברים את הממיר HD של הוט עם כבל HD לרסיבר ומשם לטלוויזיה אז קודם כל את התכניות שבHD רואים באותה איכות ואפילו בפחות טוב בגלל מספר החיבורים.. ושבשביל ביראו יותר טוב בערוצים הרגילים תצריך לעשות אתכל החיבור עם כבל רגיל ולא כבר HD- וגם אז ההבדל הוא לא משמעותי.. זה נכון כל זה?
...
לא, לא נכון. יש לי טלוויזיה Loewe Connect שהיא High End והעיבוד הפנימי שלה, כולל Upscaling הוא מעולה. עדיין, העיבוד, כולל Upscaling , של הרסיבר הזה טובים יותר מאלה של הטלוויזיה שלי. לעניין זה – זה אני לא מבחין בהבדל בין יציאות HDMI מהממיר של יס לבין יציאות קומפוננט. ביציאת קומפוזיט אני לא משתמש כלל. בכל מקרה, בחיבור הממיר לרסיבר והרסיבר לטלוויזיה רואים טוב יותר מאשר בחיבור הממיר ישירות לטלוויזיה.

.
בברכה,
יהושע גומא

bomgarten פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אבל כשחיברתי באמת את הממיר לרסיבר ואז מהרסיבר לטלוויזיה לא ראו יותר טוב.. יכול להיות שיש בעייה ברסיבר?

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

bomgarten כתב:אבל כשחיברתי באמת את הממיר לרסיבר ואז מהרסיבר לטלוויזיה לא ראו יותר טוב.. יכול להיות שיש בעייה ברסיבר?
...
בהחלט יכול להיות.

.
בברכה,
יהושע גומא

bomgarten פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

ואיך אני יכול לבדוק אם באמת יש בעייה ברסיבר הזה בטוח?

yuvalp
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה #7 

מעניין אם תראה משהו בחיבור של הממיר שלך לרסיבר דרך HDMI.
ניסיתי לחבר ממיר HD בחיבור HDMI ל-355 שלי ולא רואים/שומעים כלום.

כנראה זו בעיה כללית בתאימות של כל המגברים של הרמן לממיר HD של הוט (אותה בעיה לא קיימת עם ממירי HD של YES)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #8 

ממירי HD של הוט מתואמים להעברת אודיו?

לא ניסיתי את הממירים החדשים, אז אין לי מושג.

bomgarten פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

yuvalp כתב:מעניין אם תראה משהו בחיבור של הממיר שלך לרסיבר דרך HDMI.

כנראה זו בעיה כללית בתאימות של כל המגברים של הרמן לממיר HD של הוט (אותה בעיה לא קיימת עם ממירי HD של YES)
...
גם אני מסתבך עם זה ואחרי הרבה נסיונות הצלחתי לראות- ואז שוב לא הצלחתי אחרי שניתקתי..

ועוד פעם אני שואל- איך אני יכול לדעת אם באמת יש בעייה ברסיבר שלי?

yuvalp
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

oferlaor כתב:ממירי HD של הוט מתואמים להעברת אודיו?

...
עובדים יופי בחיבור ישיר לטלביזיה.

yuvalp
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

bomgarten כתב:

...
גם אני מסתבך עם זה ואחרי הרבה נסיונות הצלחתי לראות- ואז שוב לא הצלחתי אחרי שניתקתי..

...
הבעיה לא ברסיבר שלך אלא בעדכון FW הנוכחי .
לא יודע על אף אחד שזה עבד לו בנתיים והמצב אצלך יחסית טוב, אם ראית משהו...

bomgarten פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

yuvalp כתב:
bomgarten כתב:

...

...
הבעיה לא ברסיבר שלך אלא בעדכון FW הנוכחי .
לא יודע על אף אחד שזה עבד לו בנתיים והמצב אצלך יחסית טוב, אם ראית משהו...
...
מה זה אומר בעדכון FW הנוכחי? אתה יכול להסביר את עצמך?

yuvalp
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

FW זה קיצור של Firmware - קושחה בעברית - תוכנה אשר משובצת בהתקן חומרה, אשר מאפשרת קריאה והרצה של התוכנה, אך אינה מאפשרת שינוי בה, למשל כתיבה או מחיקה של מידע בידי משתמש הקצה. מרבית הקושחות הקיימות ניתנות לשדרוג בדרך כלשהי.

בקיצור, הרסיברים החדשים מאפשרים עדכונים למערכת ההפעלה שלהם. במקרה של המכשירים שלנו, דרך חיבור RS232.
לפי שעה, עדכון שמתבצע על ידי לקוח באופן עצמאי, מבטל את האחריות למכשיר.
לאחרונה יצא עדכון חדש ל255/355 ומומלץ לך לעדכן את המכשיר שלך בתיאום עם שירות לקוחות באחת מתחנות השירות של המכשיר (נדמה לי באשדוד).

בהצלחה.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #14 

Joshua_G כתב:
bomgarten כתב:דיברתי איתו בקשר לHK255.. הוא אמר לי קודם כל שאם מחברים את הממיר HD של הוט עם כבל HD לרסיבר ומשם לטלוויזיה אז קודם כל את התכניות שבHD רואים באותה איכות ואפילו בפחות טוב בגלל מספר החיבורים.. ושבשביל ביראו יותר טוב בערוצים הרגילים תצריך לעשות אתכל החיבור עם כבל רגיל ולא כבר HD- וגם אז ההבדל הוא לא משמעותי.. זה נכון כל זה?
...
לא, לא נכון. יש לי טלוויזיה Loewe Connect שהיא High End והעיבוד הפנימי שלה, כולל Upscaling הוא מעולה. עדיין, העיבוד, כולל Upscaling , של הרסיבר הזה טובים יותר מאלה של הטלוויזיה שלי. לעניין זה – זה אני לא מבחין בהבדל בין יציאות HDMI מהממיר של יס לבין יציאות קומפוננט. ביציאת קומפוזיט אני לא משתמש כלל. בכל מקרה, בחיבור הממיר לרסיבר והרסיבר לטלוויזיה רואים טוב יותר מאשר בחיבור הממיר ישירות לטלוויזיה.

.
...
רסיבר צריך להוציא רזולוציה native של המסך, וצריך לבטל במקרה זה עיבוד במסך עצמו, אחרת התוצאה תהיה לא משהו.. וזה לא תמיד אפשרי

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

yuvalp כתב:FW זה קיצור של Firmware - קושחה בעברית - תוכנה אשר משובצת בהתקן חומרה, אשר מאפשרת קריאה והרצה של התוכנה, אך אינה מאפשרת שינוי בה, למשל כתיבה או מחיקה של מידע בידי משתמש הקצה. מרבית הקושחות הקיימות ניתנות לשדרוג בדרך כלשהי.

בקיצור, הרסיברים החדשים מאפשרים עדכונים למערכת ההפעלה שלהם. במקרה של המכשירים שלנו, דרך חיבור RS232.
לפי שעה, עדכון שמתבצע על ידי לקוח באופן עצמאי, מבטל את האחריות למכשיר.
לאחרונה יצא עדכון חדש ל255/355 ומומלץ לך לעדכן את המכשיר שלך בתיאום עם שירות לקוחות באחת מתחנות השירות של המכשיר (נדמה לי באשדוד).

בהצלחה.
...
יש לניופאן מרכז שרות בראשון לציון, ונקודת איסוף ברמת גן
מרכז לוגיסטי ומעבדה באשדוד

bomgarten פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

בירושלים אין?

ואיך זה שהנציג לא אמר לי שום דבר על זה?

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

bomgarten כתב:בירושלים אין?

ואיך זה שהנציג לא אמר לי שום דבר על זה?
...
תשאל.
בהחלט יכול להיות שיש להם נקודת איסוף באחת החנויות באזור

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

michael123 כתב:
Joshua_G כתב:
...
...
רסיבר צריך להוציא רזולוציה native של המסך, וצריך לבטל במקרה זה עיבוד במסך עצמו, אחרת התוצאה תהיה לא משהו.. וזה לא תמיד אפשרי
...
זה מה שאני עושה.
הממיר לא מוציא את ההבחנה הטבעית של המסך, גם לא ב- HD , שם זה 1080i ביציאה מהממיר, בעוד הטלוויזיה היא 1080P.
על כל פנים, הרסיבר הזה הוא מעולה, משום שהוא מבצע Upscaling אפילו טוב יותר מהטלוויזיה High End שלי – וזה נכון גם לגבי שידורי HD וגם SD .

.
בברכה,
יהושע גומא

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

...
זה נראה לי יותר כמו בעיה בממירים של הוט מאשר בעיה ברסיבר.
אם הייתה בעיה ברסיבר, היא הייתה אמורה להופיע גם עם הממירים של יס, מחשבים בעלי יציאת HDMI , מזרימי מדיה וכו' – מה שלא קיים.

עדכון הקושחה האחרון פותר כמה בעיות אחרות – אבל לא חוסר יכולת לראות דרך כניסת HDMI של הרסיבר (שלא קיימת משום מקור אחר, לבד מהממיר של הוט).

.
בברכה,
יהושע גומא

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

oferlaor כתב:ממירי HD של הוט מתואמים להעברת אודיו?

...
גם אם לא, זה לא אמור להשפיע על האפשרות לראות תמונה.

.
בברכה,
יהושע גומא

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”