דיברתי עם נציג טכני של ניופאן והוא אמר לי כמה דברים..
דיברתי איתו בקשר לHK255.. הוא אמר לי קודם כל שאם מחברים את הממיר HD של הוט עם כבל HD לרסיבר ומשם לטלוויזיה אז קודם כל את התכניות שבHD רואים באותה איכות ואפילו בפחות טוב בגלל מספר החיבורים.. ושבשביל ביראו יותר טוב בערוצים הרגילים תצריך לעשות אתכל החיבור עם כבל רגיל ולא כבר HD- וגם אז ההבדל הוא לא משמעותי.. זה נכון כל זה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לא, לא נכון. יש לי טלוויזיה Loewe Connect שהיא High End והעיבוד הפנימי שלה, כולל Upscaling הוא מעולה. עדיין, העיבוד, כולל Upscaling , של הרסיבר הזה טובים יותר מאלה של הטלוויזיה שלי. לעניין זה – זה אני לא מבחין בהבדל בין יציאות HDMI מהממיר של יס לבין יציאות קומפוננט. ביציאת קומפוזיט אני לא משתמש כלל. בכל מקרה, בחיבור הממיר לרסיבר והרסיבר לטלוויזיה רואים טוב יותר מאשר בחיבור הממיר ישירות לטלוויזיה.bomgarten כתב:דיברתי איתו בקשר לHK255.. הוא אמר לי קודם כל שאם מחברים את הממיר HD של הוט עם כבל HD לרסיבר ומשם לטלוויזיה אז קודם כל את התכניות שבHD רואים באותה איכות ואפילו בפחות טוב בגלל מספר החיבורים.. ושבשביל ביראו יותר טוב בערוצים הרגילים תצריך לעשות אתכל החיבור עם כבל רגיל ולא כבר HD- וגם אז ההבדל הוא לא משמעותי.. זה נכון כל זה?...
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
ממירי HD של הוט מתואמים להעברת אודיו?
לא ניסיתי את הממירים החדשים, אז אין לי מושג.
לא ניסיתי את הממירים החדשים, אז אין לי מושג.
גם אני מסתבך עם זה ואחרי הרבה נסיונות הצלחתי לראות- ואז שוב לא הצלחתי אחרי שניתקתי..yuvalp כתב:מעניין אם תראה משהו בחיבור של הממיר שלך לרסיבר דרך HDMI.
ניסיתי לחבר ממיר HD בחיבור HDMI ל-355 שלי ולא רואים/שומעים כלום.
כנראה זו בעיה כללית בתאימות של כל המגברים של הרמן לממיר HD של הוט (אותה בעיה לא קיימת עם ממירי HD של YES)...
ועוד פעם אני שואל- איך אני יכול לדעת אם באמת יש בעייה ברסיבר שלי?
הבעיה לא ברסיבר שלך אלא בעדכון FW הנוכחי .bomgarten כתב:גם אני מסתבך עם זה ואחרי הרבה נסיונות הצלחתי לראות- ואז שוב לא הצלחתי אחרי שניתקתי..yuvalp כתב:מעניין אם תראה משהו בחיבור של הממיר שלך לרסיבר דרך HDMI.
כנראה זו בעיה כללית בתאימות של כל המגברים של הרמן לממיר HD של הוט (אותה בעיה לא קיימת עם ממירי HD של YES)...
ועוד פעם אני שואל- איך אני יכול לדעת אם באמת יש בעייה ברסיבר שלי?...
לא יודע על אף אחד שזה עבד לו בנתיים והמצב אצלך יחסית טוב, אם ראית משהו...
מה זה אומר בעדכון FW הנוכחי? אתה יכול להסביר את עצמך?yuvalp כתב:הבעיה לא ברסיבר שלך אלא בעדכון FW הנוכחי .bomgarten כתב:גם אני מסתבך עם זה ואחרי הרבה נסיונות הצלחתי לראות- ואז שוב לא הצלחתי אחרי שניתקתי..yuvalp כתב:מעניין אם תראה משהו בחיבור של הממיר שלך לרסיבר דרך HDMI.
ועוד פעם אני שואל- איך אני יכול לדעת אם באמת יש בעייה ברסיבר שלי?...
לא יודע על אף אחד שזה עבד לו בנתיים והמצב אצלך יחסית טוב, אם ראית משהו......
FW זה קיצור של Firmware - קושחה בעברית - תוכנה אשר משובצת בהתקן חומרה, אשר מאפשרת קריאה והרצה של התוכנה, אך אינה מאפשרת שינוי בה, למשל כתיבה או מחיקה של מידע בידי משתמש הקצה. מרבית הקושחות הקיימות ניתנות לשדרוג בדרך כלשהי.
בקיצור, הרסיברים החדשים מאפשרים עדכונים למערכת ההפעלה שלהם. במקרה של המכשירים שלנו, דרך חיבור RS232.
לפי שעה, עדכון שמתבצע על ידי לקוח באופן עצמאי, מבטל את האחריות למכשיר.
לאחרונה יצא עדכון חדש ל255/355 ומומלץ לך לעדכן את המכשיר שלך בתיאום עם שירות לקוחות באחת מתחנות השירות של המכשיר (נדמה לי באשדוד).
בהצלחה.
בקיצור, הרסיברים החדשים מאפשרים עדכונים למערכת ההפעלה שלהם. במקרה של המכשירים שלנו, דרך חיבור RS232.
לאחרונה יצא עדכון חדש ל255/355 ומומלץ לך לעדכן את המכשיר שלך בתיאום עם שירות לקוחות באחת מתחנות השירות של המכשיר (נדמה לי באשדוד).
בהצלחה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
רסיבר צריך להוציא רזולוציה native של המסך, וצריך לבטל במקרה זה עיבוד במסך עצמו, אחרת התוצאה תהיה לא משהו.. וזה לא תמיד אפשריJoshua_G כתב:לא, לא נכון. יש לי טלוויזיה Loewe Connect שהיא High End והעיבוד הפנימי שלה, כולל Upscaling הוא מעולה. עדיין, העיבוד, כולל Upscaling , של הרסיבר הזה טובים יותר מאלה של הטלוויזיה שלי. לעניין זה – זה אני לא מבחין בהבדל בין יציאות HDMI מהממיר של יס לבין יציאות קומפוננט. ביציאת קומפוזיט אני לא משתמש כלל. בכל מקרה, בחיבור הממיר לרסיבר והרסיבר לטלוויזיה רואים טוב יותר מאשר בחיבור הממיר ישירות לטלוויזיה.bomgarten כתב:דיברתי איתו בקשר לHK255.. הוא אמר לי קודם כל שאם מחברים את הממיר HD של הוט עם כבל HD לרסיבר ומשם לטלוויזיה אז קודם כל את התכניות שבHD רואים באותה איכות ואפילו בפחות טוב בגלל מספר החיבורים.. ושבשביל ביראו יותר טוב בערוצים הרגילים תצריך לעשות אתכל החיבור עם כבל רגיל ולא כבר HD- וגם אז ההבדל הוא לא משמעותי.. זה נכון כל זה?...
....
- michael123
- חבר מכור קשה

יש לניופאן מרכז שרות בראשון לציון, ונקודת איסוף ברמת גןyuvalp כתב:FW זה קיצור של Firmware - קושחה בעברית - תוכנה אשר משובצת בהתקן חומרה, אשר מאפשרת קריאה והרצה של התוכנה, אך אינה מאפשרת שינוי בה, למשל כתיבה או מחיקה של מידע בידי משתמש הקצה. מרבית הקושחות הקיימות ניתנות לשדרוג בדרך כלשהי.
בהצלחה....
מרכז לוגיסטי ומעבדה באשדוד
- michael123
- חבר מכור קשה

תשאל.bomgarten כתב:בירושלים אין?
ואיך זה שהנציג לא אמר לי שום דבר על זה?...
בהחלט יכול להיות שיש להם נקודת איסוף באחת החנויות באזור
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

זה מה שאני עושה.michael123 כתב:רסיבר צריך להוציא רזולוציה native של המסך, וצריך לבטל במקרה זה עיבוד במסך עצמו, אחרת התוצאה תהיה לא משהו.. וזה לא תמיד אפשריJoshua_G כתב:לא, לא נכון. יש לי טלוויזיה Loewe Connect שהיא High End והעיבוד הפנימי שלה, כולל Upscaling הוא מעולה. עדיין, העיבוד, כולל Upscaling , של הרסיבר הזה טובים יותר מאלה של הטלוויזיה שלי. לעניין זה – זה אני לא מבחין בהבדל בין יציאות HDMI מהממיר של יס לבין יציאות קומפוננט. ביציאת קומפוזיט אני לא משתמש כלל. בכל מקרה, בחיבור הממיר לרסיבר והרסיבר לטלוויזיה רואים טוב יותר מאשר בחיבור הממיר ישירות לטלוויזיה.bomgarten כתב:דיברתי איתו בקשר לHK255.. הוא אמר לי קודם כל שאם מחברים את הממיר HD של הוט עם כבל HD לרסיבר ומשם לטלוויזיה אז קודם כל את התכניות שבHD רואים באותה איכות ואפילו בפחות טוב בגלל מספר החיבורים.. ושבשביל ביראו יותר טוב בערוצים הרגילים תצריך לעשות אתכל החיבור עם כבל רגיל ולא כבר HD- וגם אז ההבדל הוא לא משמעותי.. זה נכון כל זה?.........
הממיר לא מוציא את ההבחנה הטבעית של המסך, גם לא ב- HD , שם זה 1080i ביציאה מהממיר, בעוד הטלוויזיה היא 1080P.
על כל פנים, הרסיבר הזה הוא מעולה, משום שהוא מבצע Upscaling אפילו טוב יותר מהטלוויזיה High End שלי – וזה נכון גם לגבי שידורי HD וגם SD .
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

זה נראה לי יותר כמו בעיה בממירים של הוט מאשר בעיה ברסיבר.yuvalp כתב:מעניין אם תראה משהו בחיבור של הממיר שלך לרסיבר דרך HDMI.
אם הייתה בעיה ברסיבר, היא הייתה אמורה להופיע גם עם הממירים של יס, מחשבים בעלי יציאת HDMI , מזרימי מדיה וכו' – מה שלא קיים.
עדכון הקושחה האחרון פותר כמה בעיות אחרות – אבל לא חוסר יכולת לראות דרך כניסת HDMI של הרסיבר (שלא קיימת משום מקור אחר, לבד מהממיר של הוט).
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא