שלום לכולם.
אני מעוניין לרכוש LCD לסלון.
מרחק הצפייה שלי הוא בין 3.5-4
הטלוויזיה תהיה מחוברת לממיר של HOT ול HTPC ובעתיד גם XBOX לכן, חשוב מאוד שתהיה טובה בשידורי טלוויזיה רגילים ושהיה לה חיבור scart כמו כן, חשובים לי חיבורים HDMI, ושיהיה NR בחיבור HDMI.
חשבתי על הסוני הזו:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715015
ראיתי אותה במציאות (בשידורי HD בלבד) והתרשמתי ממנה לטובה.
אשמח שתחוו דעתכם.
תודה.
מתכנן - LCD 46 עד 11K
לקנות היום טלויזיה 50 הרץ היום זו טעות לדעתי .
הטלויזיות האלה יצאו מכל החנויות עד אמצע השנה הבאה . ברכישת טלויזיה צריך לחשוב קצת קדימה , כמה שניתן .
אני הוספתי עוד 3K והעדפתי את SAMSUNG LA46A650 ולמרות המחיר היקר יחסית נותנת תמורה של טלויזיה של 25K שח .
הטלויזיות האלה יצאו מכל החנויות עד אמצע השנה הבאה . ברכישת טלויזיה צריך לחשוב קצת קדימה , כמה שניתן .
אני הוספתי עוד 3K והעדפתי את SAMSUNG LA46A650 ולמרות המחיר היקר יחסית נותנת תמורה של טלויזיה של 25K שח .
בוא נתחיל עם היתרונות : בזכות טכנולוגית ה-100HZ ושיפורים נוספים , אתה מקבל ב-HD תמונה טובה מטלויזיות שעולות ,כמו שאמרתי ,ברזור ה- 25000 שח .
לגבי השידורים הרגילים התמונה סבירה עד טובה . כאחד שרואה כ-90% מהזמן HD בלבד , איכות התמונה ב-SD לא מטרידה אותי כל כך .
אם רוב התכנים שבהם אתה צופה SD אז לדעתי לא שווה להשקיע סכומים כאלה בטלויזיה .
הטלויזיה הזו מיועדת לתכני HD , נקודה .
אני משתמש בסטרימר מסוג TVIX 4100 ואכשתי לא מזמן גם HDX 1000 שכבר בדרך .
ממליץ מאוד לראות את הטלויזיה הזו מול מבחר כמה שיותר גדול של מתחרות . אני בדקתי אותה בבסט ביי בדן דיזיין בר"ג שבו ראיתי את המבחר הגדול ביותר של טלויזיות תלויות זו ליד זו - כ-70-100 דגמים שונים .
לגבי השידורים הרגילים התמונה סבירה עד טובה . כאחד שרואה כ-90% מהזמן HD בלבד , איכות התמונה ב-SD לא מטרידה אותי כל כך .
אם רוב התכנים שבהם אתה צופה SD אז לדעתי לא שווה להשקיע סכומים כאלה בטלויזיה .
הטלויזיה הזו מיועדת לתכני HD , נקודה .
אני משתמש בסטרימר מסוג TVIX 4100 ואכשתי לא מזמן גם HDX 1000 שכבר בדרך .
ממליץ מאוד לראות את הטלויזיה הזו מול מבחר כמה שיותר גדול של מתחרות . אני בדקתי אותה בבסט ביי בדן דיזיין בר"ג שבו ראיתי את המבחר הגדול ביותר של טלויזיות תלויות זו ליד זו - כ-70-100 דגמים שונים .