אתמול סיימתי לבנות מזנון צף מגבס משולב בעץ .
שאלתי היא לגבי סידור הציוד במזנון :
1. האם ישנה בעיה להניח את הממיר (3100S של YES) ישירות מעל הרסיבר ?
נקודה חשובה : הרסיבר לא עובד רצוף - רק בימי שישי בדרך כלל בצפייה בסרטים . הממיר עובד כמובן רצוף.
2. האם ניתן להניח רמקול סנטר ישירות מעל מכשיר ה- DVD ( האם באותו הרוחב בדיוק) ?
אם בלתי אפשרי - אבצע מידוף מתאים - על אף שאני מעדיף למדף בתוך המזנון .
אודה על תשובתכם בהקדם .
שבת שלום,
אברם.
סידור ציוד במזנון
-
avrahamida
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
1.ממש לא כדאי להניח את הממיר על הרסיוור שלך
והנזקים שמצטברים מבחינת חום ובעיות אחרות אתה לא תרגיש אך הרסיוור כן ואתה פשוט מקצר לו את חייו!
2.שלילי!ממש לא שמים סנטר על DVD ויש לציין שאתה מאוד יצירתי ברעיונות שלך
ומשקל הרמקול לא עושה טוב לגי"טרים שלך כשהמכשיר מסתובב וכנל הDVD לא עושה טוב במהלך העבודה שלו לרמקול ויש השפעה שלילית אחד על השני
בקיצור אל תעשה את החיים יותר קלים ממה שהם באמת
2.שלילי!ממש לא שמים סנטר על DVD ויש לציין שאתה מאוד יצירתי ברעיונות שלך
בקיצור אל תעשה את החיים יותר קלים ממה שהם באמת
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא הייתי כ"כ נחרץ במתן גזר הדין
אם הממיר ימוקם מעל הרסיבר כך שיחסום את פתחי האיוורור העליונים שלו (או את חלקם) - אז לא מומלץ לעשות כן. אם פתחי האיוורור עדיין יהיה פנויים, אני לא רואה מניעה לעשות כן. בלי קשר, חשוב שהסביבה תהיה מאווררת (כלומר המזנון שבנית לא סגור הרמטית)...
לגבי רמקול הסנטר על ה-DVD - אני יכול להעיד שאצלי מונח סנטר Cabasse (שהוא יחסית כבד) ישירות על DVD של פיוניר (כבר כמה שנים), בהפעלה כמעט יומיומית של מספר שעות (גם של הסנטר וגם של ה-DVD) ואין שום בעיה. ל-DVD שלי אין פתחי איוורור בחלקו העליון שהרמקול חוסם, ולא נתקלתי בשום בעיות ביצועים לא של ה-DVD ולא של הרמקול.
אם הממיר ימוקם מעל הרסיבר כך שיחסום את פתחי האיוורור העליונים שלו (או את חלקם) - אז לא מומלץ לעשות כן. אם פתחי האיוורור עדיין יהיה פנויים, אני לא רואה מניעה לעשות כן. בלי קשר, חשוב שהסביבה תהיה מאווררת (כלומר המזנון שבנית לא סגור הרמטית)...
לגבי רמקול הסנטר על ה-DVD - אני יכול להעיד שאצלי מונח סנטר Cabasse (שהוא יחסית כבד) ישירות על DVD של פיוניר (כבר כמה שנים), בהפעלה כמעט יומיומית של מספר שעות (גם של הסנטר וגם של ה-DVD) ואין שום בעיה. ל-DVD שלי אין פתחי איוורור בחלקו העליון שהרמקול חוסם, ולא נתקלתי בשום בעיות ביצועים לא של ה-DVD ולא של הרמקול.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!