המלצה לגביי אתר לרכישת משחקים
http://www.thumbmonkey.com/
אחי אני קניתי מהם כבר 9 משחקים ואני ממש מרוצה מהם המשלוח היה מהיר והם גם ממש זולים יחסית לאחרים והשרות שלהם פצצה .
אפשר לקנות מהם גם דרך ebay.
אחי אני קניתי מהם כבר 9 משחקים ואני ממש מרוצה מהם המשלוח היה מהיר והם גם ממש זולים יחסית לאחרים והשרות שלהם פצצה .
אפשר לקנות מהם גם דרך ebay.
כנראה קנית את כל המלאיbenurit7 כתב:http://www.thumbmonkey.com/
אפשר לקנות מהם גם דרך ebay....
יש להם מבחר דל של 10 משחקים...
Natural Born Gamer
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אמזון לא שולחים משחקי PS3 לארץ, רק סרטי בלוריי. גם אמזון האמריקאי ישלח סרטי בלוריי לארץ.
vgp.ca החנות המומלצת כרגע. יותר זולה מפליי אסיה אפילו עם קופון של 5$, והמשלוח באותה מהירות, ויש כאלה שטוענים שאפילו יותר מהיר.
vgp.ca החנות המומלצת כרגע. יותר זולה מפליי אסיה אפילו עם קופון של 5$, והמשלוח באותה מהירות, ויש כאלה שטוענים שאפילו יותר מהיר.
קודם כל הם מוכרים משומשים (אפילו שזה במצב חדש), לכן המחיר הזול. גם אני מצטרף כאן להמלצה עליהם ולא רק ב PS3. זה נכון שאין להם מבחר גדול אבל מי שרוצה לשלם בזול צריך להתפשר על משהו.snowgoose כתב:כנראה קנית את כל המלאיbenurit7 כתב:http://www.thumbmonkey.com/
אפשר לקנות מהם גם דרך ebay....![]()
יש להם מבחר דל של 10 משחקים......
לפני כמה שעות הזמנתי 2 משחקים חדשים מספק אחר ב EBAY שהוא נראה אמין וזול מאוד. עלו לי 2 משחקים חדשים(יצאו בחודש וחצי האחרונים) ל XBOX360+משלוח 400 ש"ח.
אם זה יגיע בסדר, אמליץ עליהם כאן.
לא יודע למה יש פה תלונות על PLAYASIA אבל אני יכול להעיד לך שהזמנתי מהם פעם אחת משחק ופעם אחת ג'וייסטיק וזה הגיע תוך פחות משבועיים! כדאי גם שתדע שמחלקים קופנים של הנחה של 5 דולר אז לפני שאתה קונה כדאי שתשאל אם יש למישהו להביא לך
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
videogameplus מאוד מומלץ - הזמנתי מהם 2 משחקים ל PS3 ( PES 2009 -177 ש"ח כולל משלוח וCOD WORLD AT WAR - 230 כולל משלוח) והם הגיעו אחד אחרי 5 ימים ! ואחד אחרי 8 ימים..
אמנם ניסיתי לקבל כמה תשובות מהתמיכה שלהם והנסיון לא צלח, אך לטובתם יש לציין שהם כותבים על המשלוח 20 $ גם על מוצרים שעוברים את ה50 $
אבל גם בפליי אסיה לא צריכה להיות בעיה.
אמנם ניסיתי לקבל כמה תשובות מהתמיכה שלהם והנסיון לא צלח, אך לטובתם יש לציין שהם כותבים על המשלוח 20 $ גם על מוצרים שעוברים את ה50 $
אבל גם בפליי אסיה לא צריכה להיות בעיה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
הזמנתי מהם 6-7 פעמים ותמיד עבר בהצלחה.Playaz כתב:לא יודע למה יש פה תלונות על PLAYASIA אבל אני יכול להעיד לך שהזמנתי מהם פעם אחת משחק ופעם אחת ג'וייסטיק וזה הגיע תוך פחות משבועיים! כדאי גם שתדע שמחלקים קופנים של הנחה של 5 דולר אז לפני שאתה קונה כדאי שתשאל אם יש למישהו להביא לך...
אין מה להשוות לאיביי, איביי זה עבודה במשרה מלאה (לחפש מוכר אמין, לתת מחיר מכרז, לברר אם שולחים לארץ או לא) ובאתרים הללו מזמינים וזהו.