המלצה קטנה לרמקולים
http://www.pmcloudspeaker.com/ib2.html
http://smartec.co.il/
PMC היא חברת רמקולים איכותית מאד המתמחה במוניטורים ברמה גבוהה לאולפנים. כמוניטורים מקצועיים מוצריה נחשבים ליקרים, אבל בעלי ביצועים גבוהים מאד. רשימת הלקוחות שלהם מאד ארוכה ומכובדת.
המומחיות שלה היא רמקולים Transmission Line הנותנים באס נמוך יותר, ועם אחוז עיוות נמוך יותר מרקולים אטומים או עם פורט רגיל.
ה- IB2 הוא רמקול three way בגודל בינוני. הוא משלב יחידת סיבי פחם ו -nomex מיוחדת (שטוחה) בקוטר 10" לבאס, עם יחידת מיד מאד איכותית. שתי היחידות מייצור עצמי של PMC . יחידת המיד והטוויטר הן אותן יחידות הנמצאות ברמקולים המובילים שלהם .
בחנתי את הרמקול בעבר וההתרשמות שלי היתה מאד חיובית. השוותי אותו גם ל -ATC50 האקטיבי, רמקול מכובד בפני עצמו, והוא היה טוב יותר.
מה שכן - הרמקול מאד מדויק, כך שאם ההקלטה לא טובה שומעים את זה בבירור. בסופו של דבר זהו רמקול המיועד גם לאולפנים. הבעייה היא שחלק לא מבוטל מההקלטות לא מאד טובות.
מחיר - בערך 6500 פאונד בחו"ל .
http://smartec.co.il/
PMC היא חברת רמקולים איכותית מאד המתמחה במוניטורים ברמה גבוהה לאולפנים. כמוניטורים מקצועיים מוצריה נחשבים ליקרים, אבל בעלי ביצועים גבוהים מאד. רשימת הלקוחות שלהם מאד ארוכה ומכובדת.
המומחיות שלה היא רמקולים Transmission Line הנותנים באס נמוך יותר, ועם אחוז עיוות נמוך יותר מרקולים אטומים או עם פורט רגיל.
ה- IB2 הוא רמקול three way בגודל בינוני. הוא משלב יחידת סיבי פחם ו -nomex מיוחדת (שטוחה) בקוטר 10" לבאס, עם יחידת מיד מאד איכותית. שתי היחידות מייצור עצמי של PMC . יחידת המיד והטוויטר הן אותן יחידות הנמצאות ברמקולים המובילים שלהם .
בחנתי את הרמקול בעבר וההתרשמות שלי היתה מאד חיובית. השוותי אותו גם ל -ATC50 האקטיבי, רמקול מכובד בפני עצמו, והוא היה טוב יותר.
מה שכן - הרמקול מאד מדויק, כך שאם ההקלטה לא טובה שומעים את זה בבירור. בסופו של דבר זהו רמקול המיועד גם לאולפנים. הבעייה היא שחלק לא מבוטל מההקלטות לא מאד טובות.
מחיר - בערך 6500 פאונד בחו"ל .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מאוד אוהב את הרמקולים של PMC.
אלו רמקולים שלא מצטיינים בשום דבר, אבל עושים הכל טוב מאוד.
מבחינת ALL-ROUNDER, מניסיוני אין רמקולים יותר טובים.
danlo, איך התמחור של סמארטק בארץ?
הם היו אמורים לבוא לתערוכה (אחרי שהפעלתי את כל הקשרים שלי ב-PMC) ובסוף סמארטק התקפלו. חבל.
danlo, איך התמחור של סמארטק בארץ?
הם היו אמורים לבוא לתערוכה (אחרי שהפעלתי את כל הקשרים שלי ב-PMC) ובסוף סמארטק התקפלו. חבל.
אם לא היה ברור - אני גם חושב שהרמקולים של PMC טובים מאד.MartinHSabag כתב:אני מאוד אוהב את הרמקולים של PMC.
danlo, איך התמחור של סמארטק בארץ?...
אני לא מסכים שהם לא מצטיינים בשום דבר. לדעתי הם פשוט לא מדגישים שום דבר - וכך זה צריך להיות.
התמחור של סמרטק:
IB2 עולה כ- 59000 ש"ח .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זו פשוט דרך אחרת להסתכל על זה.אני לא מסכים שהם לא מצטיינים בשום דבר. לדעתי הם פשוט לא מדגישים שום דבר - וכך זה צריך להיות....
אני מחכה בקוצר רוח לראות את הדגמים החדשים (שינוי בעיקר בעיצוב החיצוני), שכן כל הרמקולים הנוכחיים שלהם, פשוט מכוערים עם WAF נמוך מאוד...