LCDTV
מחפש לשדרג את מסך המחשב שלי למסך 24" או 27"
ראיתי בשוק מסכי מחשב טובים במחירים גבוהים ביחס למסכי LCDTV
האם יש הצדקה לפערים הגבוהים
האם איכות התמונה טובה יותר משמעוטית באינטרנט ווידאו במסכי המחשב היקרים ביחס למסכי LCDTV
מתלבט בין LCDTV לבין מסך מחשב איכותי לצורך העניין מסך מחשב של דל למרות ששמעתי שיש לו גם מגרעות
לא הצלחתי למצוא עם איזה פנלים משתמשים מסכי LCDTV 24" ו 27"
ראיתי בשוק מסכי מחשב טובים במחירים גבוהים ביחס למסכי LCDTV
האם יש הצדקה לפערים הגבוהים
האם איכות התמונה טובה יותר משמעוטית באינטרנט ווידאו במסכי המחשב היקרים ביחס למסכי LCDTV
מתלבט בין LCDTV לבין מסך מחשב איכותי לצורך העניין מסך מחשב של דל למרות ששמעתי שיש לו גם מגרעות
לא הצלחתי למצוא עם איזה פנלים משתמשים מסכי LCDTV 24" ו 27"
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אינטרנט ולעריכת מסמכים לא צריך עיבוד תמונה חזק או ניגודיות גבוהה.
הדרישות ממסך לק"ב מחמירות בהרבה.
הדרישות ממסך לק"ב מחמירות בהרבה.
ומה בדבר איכות הפנלים האם אין להם חשיבות בנוחות הצפיה ?
האם ההבדל במסכים טובים FHD ומסכי HDR הוא כזה גדול בשידורים איכותיים?
אנ י לא הצלחתי להבחין בהבדלים בתמונה בין הפיוניר 50" 508 שלי שנותנת תמונה טובה בשידורים איכותיים לבין הFHD החדשה שלהם ההבדלים היו ממש קטנים עם בכלל.
ואני שואל האם לדעתך יש הבדל גדול בין LCDTV של סמסונג 26" לבין מסך דל27" בכול הפרמטרים
האם ההבדל במסכים טובים FHD ומסכי HDR הוא כזה גדול בשידורים איכותיים?
אנ י לא הצלחתי להבחין בהבדלים בתמונה בין הפיוניר 50" 508 שלי שנותנת תמונה טובה בשידורים איכותיים לבין הFHD החדשה שלהם ההבדלים היו ממש קטנים עם בכלל.
ואני שואל האם לדעתך יש הבדל גדול בין LCDTV של סמסונג 26" לבין מסך דל27" בכול הפרמטרים
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
shay1,
מה בדיוק חיפשת?
ההבדלים הם ביחס הניגודיות. אם אתה משווה בינהם באור יום מלא, סביר להניח שלא תראה הבדלים...
לגבי רזולוציה, ממרחק של 3 מ' אם התוכן הוא מספק, בהחלט יש הבדל די משמעותי בין מסכי FHD ל-HDR. זה לא קוריוז.
עברתי לאחרונה ממסך HDR ל-FHD (קפיצה של שתי דורות גם ביחס ניגודיות) ההבדל הוא מטורף ואני צופה ממרחק של כ-3.5 מ'.
מה בדיוק חיפשת?
ההבדלים הם ביחס הניגודיות. אם אתה משווה בינהם באור יום מלא, סביר להניח שלא תראה הבדלים...
לגבי רזולוציה, ממרחק של 3 מ' אם התוכן הוא מספק, בהחלט יש הבדל די משמעותי בין מסכי FHD ל-HDR. זה לא קוריוז.
עברתי לאחרונה ממסך HDR ל-FHD (קפיצה של שתי דורות גם ביחס ניגודיות) ההבדל הוא מטורף ואני צופה ממרחק של כ-3.5 מ'.
חיפשתי לראות הבדלים בעומק התמונה בחדות התמונה ,מצאתי אחרי צפיה ממושכת ונסיון נואש למצוא את ההבדלים אבל הם היו מינורים ביחס עלות מול תועלת למסך כזה ובהשוואה לדור הקודם דגם 508 . וצפיתי גם ביום וגם בחושך מוחלט
לא עשיתי הכללה למסכים, טענתי הייתה שאין הבדלים במסכים איכותיים בין FHDלבין HDR ולדוגמא הבאתי את הפיוניר שלי. יכול להיות שיש הבדל תהומי בין הדור האחרון לדוגמא לבין שני דורות אחורה אבל בין שני הדורות האחרונים אני בכול אופן לא ראיתי הבדלים
אני לא טוען שאתה טועה כי מה שאתה רואה זה סובייקטיבי לך
לא עשיתי הכללה למסכים, טענתי הייתה שאין הבדלים במסכים איכותיים בין FHDלבין HDR ולדוגמא הבאתי את הפיוניר שלי. יכול להיות שיש הבדל תהומי בין הדור האחרון לדוגמא לבין שני דורות אחורה אבל בין שני הדורות האחרונים אני בכול אופן לא ראיתי הבדלים
אני לא טוען שאתה טועה כי מה שאתה רואה זה סובייקטיבי לך
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.