עידכון
כנראה דפקתי את העינית ..... אני צריך על המלצה על מעבדה אמינה בתחום, לא בא לי על ישפאר,
שמעתי מספיק זוועות.
מה שמדהים זה שכולה הוצאתי דיסק והחזרתי מייד......
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
niko כתב:עידכון
כנראה דפקתי את העינית ..... אני צריך על המלצה על מעבדה אמינה בתחום, לא בא לי על ישפאר,
שמעתי מספיק זוועות.
מה שמדהים זה שכולה הוצאתי דיסק והחזרתי מייד......
...
צר לי לבשר לך אבל המעבדה הקרובה ל-PS3 נמצאת ביפן :/
הנה התשובה של חבר פורום אחר שעבר את התהליך - אני מאמין שזה יעזור לך:
"650 או 700 ש"ח ושלחתי לתיקון דרך פריק הרצליה למדיה גיים בגבעתיים.
הצעת מחיר דומה ורושם מצוין עשו בעיניי VGS שהיו חנות מאוד נחמדה ומאוד מקצועית אבל לצערי לא היה להם את החלק (תתקשר ותבקש שיעבירו אותך למעבדה ותשאל אותם מראש)"
חבר עם בעיה דומה רק שיש לו אחריות כי קנה בארץ צריך לגשת לישפאר ואמורים לתקן לו ללא בעיות.
וגם קראתי על זה בעוד כמה פורומים על אנשים שהלך להם העינית .
כנראה שגם לPS3 יש בעיה כמו טבעת המוות של XBOX360
Huber כתב:הנה התשובה של חבר פורום אחר שעבר את התהליך - אני מאמין שזה יעזור לך:
הצעת מחיר דומה ורושם מצוין עשו בעיניי VGS שהיו חנות מאוד נחמדה ומאוד מקצועית אבל לצערי לא היה להם את החלק (תתקשר ותבקש שיעבירו אותך למעבדה ותשאל אותם מראש)"
...
ב-DVD שלי ניופאן החליפו את מנגנון הלייזר וגם עלה 650 ש"ח
(היו בעיות קריאה של חלק מן הדיסקים)
כנראה שאלה המחירים..
lawpower כתב:שנאמר - לא עלינו!
איזה מחיר לתיקון
שווה לנסות להעזר בישפאר במחיר כזה לא?
...
בוא תשמע מה ישפאר אמרו לי בטלפון:
"אנחנו לא מתקנים PS3 בארץ, לכן כל תיקון הוא 1980 שח....."
אני נשבע שזה מוצר ישפאר אחרון שאני קונה.
אני מקווה שמצאתי מישהו שיחליף את העינית.
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
Huber כתב:הנה התשובה של חבר פורום אחר שעבר את התהליך - אני מאמין שזה יעזור לך:
...
תודה
ישפאר מנסים למנו ממך להביא מוצר ביבוא עצמי/אפור והדרך שלהם היא לטרטר אותך כשאתה זקוק למימוש "אחריות", קרי תיקון כלשהו לקונסולה. שאלה, אם הקונסולה עדיין באחריות, לא יותר זול לשלוח אותה להיכן שהיא נרכשה לתיקון?
Huber כתב:ישפאר מנסים למנו ממך להביא מוצר ביבוא עצמי/אפור והדרך שלהם היא לטרטר אותך כשאתה זקוק למימוש "אחריות", קרי תיקון כלשהו לקונסולה. שאלה, אם הקונסולה עדיין באחריות, לא יותר זול לשלוח אותה להיכן שהיא נרכשה לתיקון?
...
היא נרכשה עם אחריות ישפאר !
אבל האחריות נגמרה.