מגבלות ב rapidshare
-
אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
שלום לכולם,
כאחד שנעזר רבות בתכנים מאתר rapidshare אני מנסה בשעה האחרונה להוריד באמצעות flashget אבל כל קובץ שאני מסמן ומעביר לתוכנה מיד משמיע קול קצר ונעלם....
בדקתי ומצאתי שגם כמנוי פרימיום יש הגבלה של 10 ג'יגה ביום.
האם זה נכון ?
האם בגלל זה אני לא מצליח להוריד ?
תודה מראש
אוריה
כאחד שנעזר רבות בתכנים מאתר rapidshare אני מנסה בשעה האחרונה להוריד באמצעות flashget אבל כל קובץ שאני מסמן ומעביר לתוכנה מיד משמיע קול קצר ונעלם....
בדקתי ומצאתי שגם כמנוי פרימיום יש הגבלה של 10 ג'יגה ביום.
האם זה נכון ?
האם בגלל זה אני לא מצליח להוריד ?
תודה מראש
אוריה
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
כמו ש- freetz אמר, בדוק אם הקובץ קיים בכלל ללא rapidshare.
תופעה כזו קורה לי הרבה ואז אני מכניס את הפרטים מחדש ב login (מסמן ב- V ומכניס פרטים ידנית).
אני חושד שה- site properties לא עובד תקין.
לא הבנתי למה, אבל אולי יש לך אותה תופעה.
תופעה כזו קורה לי הרבה ואז אני מכניס את הפרטים מחדש ב login (מסמן ב- V ומכניס פרטים ידנית).
אני חושד שה- site properties לא עובד תקין.
לא הבנתי למה, אבל אולי יש לך אותה תופעה.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
יש לינק שדרכו אתה יכול לבדוק אם כל הלינקים תקינים או לא.
http://rapidshare.com/checkfiles.html
זה כלי מאוד שימושי לבדיקת קבצים רבים
תמיד עדיף להיכנס לאחד הלינקים בדף נפרד בדפדפן ולראות אם הוא תקין. אם לא אז ישנה הודעה שהלינק נמחק מסיבה ....
חבל לזרוק לינקים לFLASHGET מבלי לבדוק אם הם פעילים בכלל.
בחשבון הפרמיום שלכם תיכנסו לPREMIUMZONE LOGIN- Overview of the Account
ואז רשום שם כמה נשאר לכם להוריד היום-Traffic left:
וכמה עוד יש במחסן הכללי אם ניגמר לכם היומי TrafficShare left
אני יודע שלאחר שעשו את ההגבלה הם נתנו "מתנה" 50 ג'יגה לכל המשתמשים שיוכלו לנצל אותם אם ההגבלה היומית שלהם ניגמרה
ככה שהותיקים שניצלו 10 ג'יגה ביום מסויים יוכלו להשתמש בעוד "טראפיק" מה50 שקיבלו
ניתן גם להמיר נקודות לטראפיק, 900 נקודות בערך 8 ג'יגה. אבל שימו לב שמי שממיר זה יכנס לו למגבלה היומית ולא למחסן הכללי.
ככה שצריך להשתמש בחוכמה בנקודות האלה
בקשר למגבלה אם הארכת את המנוי אחרי ה23 לאוקטובר כי נגמר לך החשבון אז תהיה לך מיגבלה של 2.66 ליום שתצטבר ל80 ג'יגה בחודש. המנוי שלי למשל ניגמר רק עוד 3 חודשים אז לי עד שיגמר יהיה כל יום 10 ג'יגה להורדה .
רק שאם פעם כל יום היה מצטרף ליום הבא אחריו, כעת צריך לדאוג לנצל את ה10 ג'יגה האלה, כי בשעה 1:00 ניכנסים 10 ג'יגה חדשים ומי שלא הספיק לנצל את כל ה10 במהלך היום, מפסיד כביכול הורדות יקרות
כדי להוריד יותר מהמגבלה הם מציאים עכשיו חבילה של 100GB בנוסף ל80 שיש לך כל חודש בתוספת של 10 אירו. את ה100 ג'יגה האלה אתה יכול לחלק איך שבא לך ולפרוס אותם על פני תקופת החשבון.
כל המהפיכה הזאת שלהם היא למעשה העלאת מחירים. הם הרגישו שאנשים טוחנים את השרתים שלהם ומשלמים גרושים, אז החליטו שמי שרוצה להיות "מוריד כבד" שיוסיף את ה10 אירו האלה כל חודש ויוריד בהתאם.
אני בימים האחרונים מתעסק הרבה סביב המגבלה הזאת שמאוד מדאיגה אותי בתור מוריד כבד. בהרבה מקורות שאני נמצא בהם מרבית החומר/משחקים/סרטים מועלים לRS , נכון שעכשיו ניכנס גם הMU,MS,FILEFACTORY,NETLOAD אבל הם פעילים בעיקר בתכנים החדשים. מי שיחפש למשל משהו קצת יותר ישן ימצא את זה בעיקר בRS ופה קבור הכלב.
אני מניח שרבים יעזבו אותם בגלל המגבלות אבל כמות המחוברים שלהם היא פשוט אדירה, הם נמצאים בכל חור ברשת וכמעט כל גירסא שתמצא היום בין אם זה HD או משחקים או כל מה שתרצה מועלה לשרתים שלהם.
בתקופה האחרונה הם מוחקים הרבה חומר "לא חוקי" כביכול, אבל החבר'ה שמעלים את החומר התחילו לעבוד היום עם לינקים מתחלפים שמועלים לשרתים אחרים (interchangeable links ), או לעבוד עם פילטרים כמו LINKPROTECTOR , כך שלא יעזהו את הקבצים ע"י חיפוש פשוט.
לדעתי נוכל להסתדר עם ההגבלות האלה במיוחד למי שיש עוד איזה חשבון באתר טורנטים פרטי כמו HDBITS או TL
ותמיד אפשר לעשות איזה חשבון צד בניוזגרופס או MEGASHARES כדי להשלים את החסר.
http://rapidshare.com/checkfiles.html
זה כלי מאוד שימושי לבדיקת קבצים רבים
תמיד עדיף להיכנס לאחד הלינקים בדף נפרד בדפדפן ולראות אם הוא תקין. אם לא אז ישנה הודעה שהלינק נמחק מסיבה ....
חבל לזרוק לינקים לFLASHGET מבלי לבדוק אם הם פעילים בכלל.
בחשבון הפרמיום שלכם תיכנסו לPREMIUMZONE LOGIN- Overview of the Account
ואז רשום שם כמה נשאר לכם להוריד היום-Traffic left:
וכמה עוד יש במחסן הכללי אם ניגמר לכם היומי TrafficShare left
אני יודע שלאחר שעשו את ההגבלה הם נתנו "מתנה" 50 ג'יגה לכל המשתמשים שיוכלו לנצל אותם אם ההגבלה היומית שלהם ניגמרה
ככה שהותיקים שניצלו 10 ג'יגה ביום מסויים יוכלו להשתמש בעוד "טראפיק" מה50 שקיבלו
ניתן גם להמיר נקודות לטראפיק, 900 נקודות בערך 8 ג'יגה. אבל שימו לב שמי שממיר זה יכנס לו למגבלה היומית ולא למחסן הכללי.
ככה שצריך להשתמש בחוכמה בנקודות האלה
בקשר למגבלה אם הארכת את המנוי אחרי ה23 לאוקטובר כי נגמר לך החשבון אז תהיה לך מיגבלה של 2.66 ליום שתצטבר ל80 ג'יגה בחודש. המנוי שלי למשל ניגמר רק עוד 3 חודשים אז לי עד שיגמר יהיה כל יום 10 ג'יגה להורדה .
רק שאם פעם כל יום היה מצטרף ליום הבא אחריו, כעת צריך לדאוג לנצל את ה10 ג'יגה האלה, כי בשעה 1:00 ניכנסים 10 ג'יגה חדשים ומי שלא הספיק לנצל את כל ה10 במהלך היום, מפסיד כביכול הורדות יקרות
כדי להוריד יותר מהמגבלה הם מציאים עכשיו חבילה של 100GB בנוסף ל80 שיש לך כל חודש בתוספת של 10 אירו. את ה100 ג'יגה האלה אתה יכול לחלק איך שבא לך ולפרוס אותם על פני תקופת החשבון.
כל המהפיכה הזאת שלהם היא למעשה העלאת מחירים. הם הרגישו שאנשים טוחנים את השרתים שלהם ומשלמים גרושים, אז החליטו שמי שרוצה להיות "מוריד כבד" שיוסיף את ה10 אירו האלה כל חודש ויוריד בהתאם.
אני בימים האחרונים מתעסק הרבה סביב המגבלה הזאת שמאוד מדאיגה אותי בתור מוריד כבד. בהרבה מקורות שאני נמצא בהם מרבית החומר/משחקים/סרטים מועלים לRS , נכון שעכשיו ניכנס גם הMU,MS,FILEFACTORY,NETLOAD אבל הם פעילים בעיקר בתכנים החדשים. מי שיחפש למשל משהו קצת יותר ישן ימצא את זה בעיקר בRS ופה קבור הכלב.
אני מניח שרבים יעזבו אותם בגלל המגבלות אבל כמות המחוברים שלהם היא פשוט אדירה, הם נמצאים בכל חור ברשת וכמעט כל גירסא שתמצא היום בין אם זה HD או משחקים או כל מה שתרצה מועלה לשרתים שלהם.
בתקופה האחרונה הם מוחקים הרבה חומר "לא חוקי" כביכול, אבל החבר'ה שמעלים את החומר התחילו לעבוד היום עם לינקים מתחלפים שמועלים לשרתים אחרים (interchangeable links ), או לעבוד עם פילטרים כמו LINKPROTECTOR , כך שלא יעזהו את הקבצים ע"י חיפוש פשוט.
לדעתי נוכל להסתדר עם ההגבלות האלה במיוחד למי שיש עוד איזה חשבון באתר טורנטים פרטי כמו HDBITS או TL
ותמיד אפשר לעשות איזה חשבון צד בניוזגרופס או MEGASHARES כדי להשלים את החסר.
רפידשר לא משנים דברים באופן שרירותי.
השינוי בהגבלת ההורדה לא חל על מינויים קיימים, רק על חדשים.
בתור פיצוי, כל המינויים הקיימים קיבלו מתנה 50 ג'יגה מכיוון שרפידשר הורידו את פריבילגיית "הצבירה", כלומר, אם לא סיימת את ה 10 ג'יגה שלך היום, הם כבר לא יעברו באופן אוטומטי ליום הבא כמו שהיה בעבר.
טל
בתור פיצוי, כל המינויים הקיימים קיבלו מתנה 50 ג'יגה מכיוון שרפידשר הורידו את פריבילגיית "הצבירה", כלומר, אם לא סיימת את ה 10 ג'יגה שלך היום, הם כבר לא יעברו באופן אוטומטי ליום הבא כמו שהיה בעבר.
טל
- sheva23
- חבר ותיק

במחיר של המקורות היותר אמינים (ניוזגרופס?), אפשר לעשות חשבון גם לראפיד וגם לmegashares.com ועוד יישאר עודף בכיס.
אין צורך לעשות חשבונות לשרתי חיפוש של ניוזגרופס, אין צורך לדאוג לריטנשן שחומר כלשהו ייעלם, ובעיקר הפלטפורמה של הפורומים שם נמצאים מרבית הלינקים נוחה יותר מזו של הניוז.
אין צורך לעשות חשבונות לשרתי חיפוש של ניוזגרופס, אין צורך לדאוג לריטנשן שחומר כלשהו ייעלם, ובעיקר הפלטפורמה של הפורומים שם נמצאים מרבית הלינקים נוחה יותר מזו של הניוז.
הטורנט יכול לשמש כתוספת למי שמוריד הרבה. לא ניתן להשוות את זה לשרת ששמורידים ממנו על מהירות קבוע טונות של חומרהם רומזים שגיע זמן לעבור לטורנט?...
-
אוריה
-
- חבר ותיק

היי טלfreetz כתב:רפידשר לא משנים דברים באופן שרירותי.
טל...
אשמח לדעת כיצד אני מנצל את הפיצוי הזה שאתה מדבר עליו.
היכן הוא נמצא באתר ? אני מנוי ותיק ופתאום תוקעים אותי באמצע הורדת סרט...
אוריה
כשאתה נמצא ב Premium Zone יש לך Traffic left ו TrafficShare left.אוריה כתב:היי טלfreetz כתב:רפידשר לא משנים דברים באופן שרירותי.
טל...
אשמח לדעת כיצד אני מנצל את הפיצוי הזה שאתה מדבר עליו.
היכן הוא נמצא באתר ? אני מנוי ותיק ופתאום תוקעים אותי באמצע הורדת סרט...
אוריה...
טראפיקשר זה הפיצוי שקיבלת והוא צריך להראות 50 ג'יגה.
אם יש לך פחות או שלא נשאר לך כלל, אז כנראה שכבר השתמשת בו מבלי לדעת.
כאשר הטראפיק היה מסתיים אז רפידשר היה לוקח מהטראפיקשר באופן אוטומטי.
טל
-
אוריה
-
- חבר ותיק

אוריה[/quote]
כשאתה נמצא ב Premium Zone יש לך Traffic left ו TrafficShare left.
טל[/quote]
היי טל,
אכן ראיתי שיש שם 5GB שנותרו לי.
כיצד אני נעזר בהם ? האם זה באופן אוטומטי ?
אני פשוט באמצע הורדה והקצב הפך בלתי נסבל כי נשארו עוד 80 מגה....
אוריה
כשאתה נמצא ב Premium Zone יש לך Traffic left ו TrafficShare left.
טל[/quote]
היי טל,
אכן ראיתי שיש שם 5GB שנותרו לי.
כיצד אני נעזר בהם ? האם זה באופן אוטומטי ?
אני פשוט באמצע הורדה והקצב הפך בלתי נסבל כי נשארו עוד 80 מגה....
אוריה
- sheva23
- חבר ותיק

http://rapidshare.com/faq5.html
אם ניגמר לך החשבון לפני ה23 באוקטובר או שעשית חשבון לאחר התאריך הזה אז כל יום נוספים לך רק 2.66 ג'יגה להורדות היומיות. מי שעשה חשבון לפני התאריך הזה יש לו 10ג'יגה ביום שמתעדכנים ב1:00 שעון ישראל.
מכאן ניתן לרכוש 100GB ב10 אירו, אבל למי שיש עדיין את ה10GB ביום זה מיותר. זה בעצמם העלאת המחירים שראפידשר עשו
https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/prem ... +%2F+Infos
חשוב לנצל בחוכמה את הTRAFICSHARE . למשל למי שיש 10GB לא יוריד ביום אחד 30GB , וביום אחר כלום. זאת בשל העובדה שה10GB היומי שלכם לא מצבר ליום הבא ומי שלא ניצל אותו, זה מתחדש לו אוטומטי. השימוש בTRAFICSHARE נעשה רק במידה וסיימתם את המגבלה היומית של ההורדות.
לדעתי במקום לקנות מהם טראפיק, עדיף כבר לפתוח חשבון צד באחת המתחרים שלהם לתקופת ניסיון, שם אין הגבלה על כמות הורדות ועל מהירות. מי שרוצה לינקים לפורומים ואתרים יכול לבקש ממני בפרטי, יש לי בשפע
אתה ניצלת כבר 45 ג'יגה מכל ה50 שנתנו לך.To use TrafficShare volume for a download through the own Premium Account, for technical reasons the TrafficShare balance needs to be more than 5 GB. For direct downloads, meaning the direct offering of your files, no minimum balance is required. For this alternative even the last 5 GB are automatically used....
אם ניגמר לך החשבון לפני ה23 באוקטובר או שעשית חשבון לאחר התאריך הזה אז כל יום נוספים לך רק 2.66 ג'יגה להורדות היומיות. מי שעשה חשבון לפני התאריך הזה יש לו 10ג'יגה ביום שמתעדכנים ב1:00 שעון ישראל.
מכאן ניתן לרכוש 100GB ב10 אירו, אבל למי שיש עדיין את ה10GB ביום זה מיותר. זה בעצמם העלאת המחירים שראפידשר עשו
https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/prem ... +%2F+Infos
חשוב לנצל בחוכמה את הTRAFICSHARE . למשל למי שיש 10GB לא יוריד ביום אחד 30GB , וביום אחר כלום. זאת בשל העובדה שה10GB היומי שלכם לא מצבר ליום הבא ומי שלא ניצל אותו, זה מתחדש לו אוטומטי. השימוש בTRAFICSHARE נעשה רק במידה וסיימתם את המגבלה היומית של ההורדות.
לדעתי במקום לקנות מהם טראפיק, עדיף כבר לפתוח חשבון צד באחת המתחרים שלהם לתקופת ניסיון, שם אין הגבלה על כמות הורדות ועל מהירות. מי שרוצה לינקים לפורומים ואתרים יכול לבקש ממני בפרטי, יש לי בשפע
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- Kotipelto
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
זה כ"כ עצבן אותי...זו נוכחות לשמה!
להצהיר שיש 80GB חודשי זה בסדר, אבל כשזה מגיע ל2.66GB על בסיס יומי...מה בדיוק אני אוריד? DIVX? את זה יש לי בטורנט בחינם
שלחתי להם מייל וקיבלתי תשובה אוטומטית :" עקב הפניות הרבות לא נוכל לענות לך בימים הקרובים"
ללא מרד צרכנים מסודר, אין שום סיכוי שהדבר ישתנה.
כמו כל גוף שביסס קהל לקוחות, גם RS הפכו לממסד עושק
שרון
להצהיר שיש 80GB חודשי זה בסדר, אבל כשזה מגיע ל2.66GB על בסיס יומי...מה בדיוק אני אוריד? DIVX? את זה יש לי בטורנט בחינם
שלחתי להם מייל וקיבלתי תשובה אוטומטית :" עקב הפניות הרבות לא נוכל לענות לך בימים הקרובים"
ללא מרד צרכנים מסודר, אין שום סיכוי שהדבר ישתנה.
כמו כל גוף שביסס קהל לקוחות, גם RS הפכו לממסד עושק
שרון
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
בגלל זה צריך להסתכל לכיוונים אחרים. בתור אחד שהיה לו חשבון פרימיום במשך שנה וחצי אני לא מחדש אצלם שוב פעם. אני אנסה ב MEGAUPLOAD ונראה איך הולך. בקצב שמינויי הפרימיום עוזבים את רפידשר (אני קורא את זה בהרבה פורמים של הורדות) לא אתפלא שהם ישנו את המדיניות שלהם שוב פעם בקרוב חזרה.