מכיוון שלארגן קבוצה של 30 קונים זו משימה כמעט בלתי אפשרית,
ביקשתי מהיצרן את המינימום כמות שהוא מוכן לשלוח לארץ ואת המחיר הטוב ביותר שהוא יכול לתת לי:
המינימום כמות היא 4 סטנדים שמתאימים לכל ההגאים של Logitech מלבד הדגם G25
והמחיר הוא 100 יורו כולל משלוח לארץ!!! (יש לקחת בחשבון סביב ה-30% מיסים)
100 יורו זה מחיר נמוך יותר מהמחיר באתר שלו.(אני מוכן לדאוג לכל ענין השחרור מהמכס)
הלינק לסטנד של ההגה הוא http://www.wheelstandpro.com/
כמובן שהמחיר מותנה בהזמנה של 4 יחידות ביחד, אני מבקש שרק חברה רצינים שרוצים לקנות יגיבו לשרשור.
בהצלחה
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
שלום לכולם,
בשעה טובה, אתמול קיבלתי את ה - Logitech Driving Force GT ולמרות שעדין אין לי PS3
(יהיה בקרוב) ההגה עובד על המחשב בצורה חלקה (ישנם מספר כפתורים שלא ניתן למפות,
אבל סה"כ ישנם מספיק כפתורים), אומנם לא יצא לי עדין לבחון אותו לעמוק, אבל עד אתה הוא מרגיש מצויין.
בכל מקרה, השרשור הוא לא על ההגה לכן נעבור לעצם העניין:
כל מי שחובב את הז'אנר ושמשתמש בהגה ולא בג'יסטיק רגיל, מכיר את הבעיה של "לאן לחבר את ההגה", מי שמשחק במחשב ולא בקונסולה מצבו טוב יותר מכיוון שלרוב הוא נמצא מול שולחן
ועוד יש לא אפשרות כזו או אחרת לחבר את ההגה.
יחד עם זאת תמיד יש את בעית הכיוונונים (ההגה רחוק מידי נמוך מידי גבוה מידי וכו').
כמובן שיש הרבה מאוד פתרונות בעולם, אך בארץ יש מספר פתרונות בודד בצורת "תא נהיגה" http://www.goldtop.co.il/show_details.a ... catid=931 מבחינתי זה הפתרון האולטימטיבי, אך הוא תופס המון מקום ולא ניתן לקפל אותו בזמן שהוא לא בשימוש.
לאחר שיטוט מעמיק באינטרנט מצאתי סטנד (ללא כיסא) איכותי לא יקר שזכה להמון תשבוחות, ואשר ניתן להתאמה אישית מקסימלית.(ניתן גם לקפל אותו לאחר השימוש)
מחיר הסטנד עומד על 149-179 דולר (תלוי בסוג ההגה) כולל משלוח לארה"ב.
יצרתי קשר עם הבחור שמייצר את הסטאנד,(שבאופן כללי לא כלכך התלהב לשלוח לארץ), אבל לאחר מספר אימליים, ציין בפני שבמידה ואני אזמין כמות גדולה (30 בערך), הוא מוכן לעשות הנחה יפה וכמובן גם לשלוח לארץ.
אני לא מפרסם את הלינק או את השם של הסטנד בכדי למנוע מכל מיני חוכמולוגים לפנות למוכר ישירות ולבלבל לו את המוח. (כמובן שבמידה ותהיה הענות אני אשמח לתת לכם את הלינק לאתר)
האם ישנם מתעניינים???
(מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום בצורה כזו או אחרת