DVICO מספרים (קצת) על העתיד של 6500A ו-roadmap
-
michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
http://www.digitlife.ru/digitalhome/dvico-inprice.shtml
עד סוף השנה DVICO מוציאים
- שיפורים "במנועים"
- קליינט מובנה של BITTORRENT
- קליינט UPNP
סדרת Z שתחליף את 6500A ב-Q3 2009 תכלול תמיכה ברשת ג'גהביט, תהיה מבוססת על SIGMA 8644, תתמוך גם בצבע 32 ביט
בנוסף הם כבר עובדים על נגן HI-END עם כונן BLU-RAY - הכל מודלרי לחלוטין - שצפוי לצאת במרץ 2009
יש למה לצפות!
עד סוף השנה DVICO מוציאים
- שיפורים "במנועים"
- קליינט מובנה של BITTORRENT
- קליינט UPNP
סדרת Z שתחליף את 6500A ב-Q3 2009 תכלול תמיכה ברשת ג'גהביט, תהיה מבוססת על SIGMA 8644, תתמוך גם בצבע 32 ביט
בנוסף הם כבר עובדים על נגן HI-END עם כונן BLU-RAY - הכל מודלרי לחלוטין - שצפוי לצאת במרץ 2009
יש למה לצפות!
נערך לאחרונה על ידי michael123 ב 27/11/2008 21:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
michael123
- חבר מכור קשה

dizingof כתב:שמישהו יספר לאידיוט המצולם שם במבט שחצני איך נגני NMT עקפו את המוצרים שלו בסיבוב.. בראש ובראשונה בגלל תמיכת התרגום למבחר שפות.. גם למדינות עם שוק קטן.....
זה CEO של DVICO, ג'ף לי
אבל UPNP זה נחמד!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35097
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
michael123 כתב:dizingof כתב:שמישהו יספר לאידיוט המצולם שם במבט שחצני איך נגני NMT עקפו את המוצרים שלו בסיבוב.. בראש ובראשונה בגלל תמיכת התרגום למבחר שפות.. גם למדינות עם שוק קטן.....![]()
זה CEO של DVICO, ג'ף לי...
מצחיק...
8644? יש לינק ל-SPEC שלו?
אם כי מנסיון בתוכנה להגיד Q3 בעוד שנה זה אומר בערך שאין להם מושג...
-
michael123
- חבר מכור קשה

-
michael123
- חבר מכור קשה

אם הם מתכוונים להוציא נגן בלו-ריי בעוד חצי שנה, יש סיכוי ש-firmware עתידי יכלול גם תפריטים בלו-ריי
DVICO נוהגים לסנכרן גרסאות עבור מכשירים שונים
עם lifespan של 6500A עד סוף קיץ 2009, אפשר לדחוס עוד הרבה פיצ'רים
DVICO נוהגים לסנכרן גרסאות עבור מכשירים שונים
עם lifespan של 6500A עד סוף קיץ 2009, אפשר לדחוס עוד הרבה פיצ'רים
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
צריך להראות להם את הפרסומות של לאומי קארדguyezra כתב:למה אתה נכנס לקטנותsam22 כתב:אני מבין שתפריטים בלו ריי לא בכיוון
או שזה נופל בקטגורית "מנועים"?...![]()
...
לפנק... לפנק
לשפר... לשפר
למה זה מגיע לי?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
כל חברות המזרימדיה השונות עובדות על מכשירים מבוססי SMP8644, חברת PH אפילו טוענת כי היא עובדת על מכשיר אשר יכיל מעבד מתקדם יותר (הם חתומים על NDA), הצפי הוא במהלך הרבעון הראשון של 2009.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זיו, מה הם השיפורים והיתרונות שמביא ה SMP8644 ובמה זה יתבטא עבורנו הצרכנים הסופיים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
זה בדיוק מה ששאלתי אותם. כמימוש ראשוני, הם טענו ל Trickplay יציב יותר (לדוגמה הרצה של הוידאו כאשר התמונה נראית (x2, x4...) הינה זוללת משאבים), GUI בסגנון XMB והכי חשוב - Blu-ray Menus יציב בפרופיל 2.0 (לפחות הם מקווים לפרופיל זה).
כל הנושא של הצגת תפריטים של Blu-ray מחייב תשלום עבור רשיון אשר עולה הון תועפות (חברת HDi למשל, שילמה קרוב ל $300K עבור רשיון זה לפי שמועות). מכיוון שהחוק בסין מעט פרוץ בנושאים אלו, קודם כל תושק היכולת הזאת בסין ורק לאחר מכן כנראה בשאר העולם.
בין היתר, צ'יפ ה SMP8644 מכיל גם מעבד תמונה חדש מבית SD בשם VXP אשר אמור לתת Deinterlacing, Scaling ועוד הרבה שיפורים ויכולות עיבוד תמונה שעוד לא ראינו קודם.
כל הנושא של הצגת תפריטים של Blu-ray מחייב תשלום עבור רשיון אשר עולה הון תועפות (חברת HDi למשל, שילמה קרוב ל $300K עבור רשיון זה לפי שמועות). מכיוון שהחוק בסין מעט פרוץ בנושאים אלו, קודם כל תושק היכולת הזאת בסין ורק לאחר מכן כנראה בשאר העולם.
בין היתר, צ'יפ ה SMP8644 מכיל גם מעבד תמונה חדש מבית SD בשם VXP אשר אמור לתת Deinterlacing, Scaling ועוד הרבה שיפורים ויכולות עיבוד תמונה שעוד לא ראינו קודם.
-
michael123
- חבר מכור קשה

GENNUM VXP?
זה מה שיש ב-LUMAGEN?
אהה, נכון. SIGMA קנו אותם..
זה מה שיש ב-LUMAGEN?
אהה, נכון. SIGMA קנו אותם..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
michael123,
נכון - VXP שייך כיום ל-SIGMA, אבל שימו לב שה-8644 לא כולל מעבד עם VXP מובנה, אלא שהוא מתממשק עם כזה - כלומר עדיין צריך עוד צ'יפ נוסף בשביל להרוויח את הפונקציונליות של VXP!
dizingof,
יש איזו סיבה שאתה מתייחס אליו בגישה שחצנית כזו?
נפגשתי עם JEFF LEE בספטמבר, הוא בחור מאוד לא שחצני ומאוד עניו, הוא מאוד ראלי לגבי השוק ומבין היטב את האתגרים שעומדים מול החברה שלו. קיבלתי הדגמה אישית של תפריטי בלוריי וראיתי גם גרסא עם UP&P בעבודה (עדיין לא מושלם).
michael123,
כעיקרון תפריטי בלוריי ב-ROADMAP, אבל יש לא מעט דיבורים על כך שכל היצרנים ינסו לרכב על גל של מכשירים חדשים לפני כן. כלומר, שרק הדור אחרי ה-6500 וה-7000 יקבל אותם (יתכן שמדובר במגבלות היכולות הגרפיות של ה-8634).
לפי המפה הזו, אגב, נראה שההפרש בין הדור שיחליף את ה-7000 וזה של ה-6500 יתפצל יותר מכפי שהוא היום. כלומר, שלא יהיה מדובר רק במארז שונה בין המכשירים. לפי האינטרפרטציה שלי, מדובר במכשיר שיהיה בלוריי לכל דבר כתחליף ל-7000, ומכשיר שיהיה STREAMER עם תמיכה מלאה בבלוריי כתחליף ל-6500.
נכון - VXP שייך כיום ל-SIGMA, אבל שימו לב שה-8644 לא כולל מעבד עם VXP מובנה, אלא שהוא מתממשק עם כזה - כלומר עדיין צריך עוד צ'יפ נוסף בשביל להרוויח את הפונקציונליות של VXP!
dizingof,
יש איזו סיבה שאתה מתייחס אליו בגישה שחצנית כזו?
נפגשתי עם JEFF LEE בספטמבר, הוא בחור מאוד לא שחצני ומאוד עניו, הוא מאוד ראלי לגבי השוק ומבין היטב את האתגרים שעומדים מול החברה שלו. קיבלתי הדגמה אישית של תפריטי בלוריי וראיתי גם גרסא עם UP&P בעבודה (עדיין לא מושלם).
michael123,
כעיקרון תפריטי בלוריי ב-ROADMAP, אבל יש לא מעט דיבורים על כך שכל היצרנים ינסו לרכב על גל של מכשירים חדשים לפני כן. כלומר, שרק הדור אחרי ה-6500 וה-7000 יקבל אותם (יתכן שמדובר במגבלות היכולות הגרפיות של ה-8634).
לפי המפה הזו, אגב, נראה שההפרש בין הדור שיחליף את ה-7000 וזה של ה-6500 יתפצל יותר מכפי שהוא היום. כלומר, שלא יהיה מדובר רק במארז שונה בין המכשירים. לפי האינטרפרטציה שלי, מדובר במכשיר שיהיה בלוריי לכל דבר כתחליף ל-7000, ומכשיר שיהיה STREAMER עם תמיכה מלאה בבלוריי כתחליף ל-6500.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 28/11/2008 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים