מתוסכל מהיחס של הוט לבעיה שיש בממיר מג'יק

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
manuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רכשתי ממיר מג'יק לפני כשנה בעלות של 860 ש"ח + התקנה בעלות 110 ש"ח כאשר הקאטץ' היה שאני אהיה מחוייב להישאר מנוי שלהם 36 חודשים אחרת אני אצטרך לשלם להם 830 ש"ח נוספים (ההפרש בין מחיר המחירון למחיר המבצע באותו הזמן).

ביום חמישי האחרון המג'יק הפסיק לעבוד. מת לחלוטין. באותו יום הגיע טכנאי עם מג'יק אחר. שעה אחרי שהוא הלך התחיל הגיהנום שאני נמצא בו כבר שבוע. הממיר פשוט מכבה את עצמו או שהתמונה קופאת וצריך לנתק אותו מהחשמל. הוא יכול לעבוד 15-20 דקות בסדר ואז מתחיל לכבות את עצמו כל 1-5 דקות. זה מטריף אותי. זה משבש כל הקלטה וזה הופך צפייה בכל תוכנית לגיהנום.

בכל מקרה, חשבתי שהבעיה תעבור אז החלטתי להמתין ולראות מה יקרה במהלך הסופשבוע. יום שישי היה אותו דבר וביום שבת הממיר נכבה כל דקה. אחרי 7 פעמים פשוט סגרתי אותו.

ביום שני הגיע טכנאי שהחליף את השקע בקיר (מה הקשר ???) ואמר לי שאני לא אראה עכשיו טכנאי שנה אבל זה לא עזר. ביום רביעי היה טכנאי שמוגדר כבכיר שפירמט את הדיסק הקשיח (שוב- מה הקשר?) ואמר לי שזה פתר את הבעיה אבל אם היא תחזור אני צריך להתקשר להוט ולהגיד שזה לא עזר ויביאו לי ממיר אחר. בגלל שזה לא מפסיק התקשרתי אליהם אתמול והיום ואמרו לי בשני הפעמים ש"העבירו הודעה לטכנאים והם יחזרו אלי". כלומר כבר לא מוכנים לתאם לי טכנאי כאילו שאני זה שלא בסדר שהמוצר שלהם דפוק.

כשהתחייבתי לשלוש שנים לא ידעתי שהממירים המקליטים מתקלקלים בלי סוף. אני משלם 205 ש"ח בחודש דמי מנוי, כלומר שבוע שלם ששווה ערך ל- 50 ש"ח הלך לאיבוד ואני לא רואה את הסוף.

מה לעשות?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

מתקשרים עוד פעם ועוד פעם (ל-1800 כמובן מטלפון קווי) ואומרים באסרטיביות (לא באגרסיביות) שהממיר שלך כל הזמן נתקע ואתה דורש החלפה ופיצוי על עוגמת נפש מתמשכת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

manuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אני חושב שהתקשרתי אליהם כל יום השבוע. אני אתקשר שוב מחר. לגבי הבקשה לפיצוי - אני יודע שזה פראיירי מצידי אבל זה לא הסגנון שלי. נכון שהם לוקחים לי כסף מהחשבון בלי לספק תמורה (וזה סוג של גניבה מבחינתי) אבל כל מה שאני יכול לעשות זה להמשיך לבקש שיטפלו בבעיה או להתנתק. מה זה ייתן לי חודש של VOD? אני סה"כ רוצה להיות מסוגל לצפות בטלוויזיה. זה פשוט מעצבן אותי שהם מספקים ללקוחות מוצר פגום. אני גיגלתי את הנושא וקראתי בשעה האחרונה המון תלונות של חבר'ה על המג'יק. כמו שכתבתי קודם, לא היה לי מושג שזו כזו תופעה.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

אתה צריך להבין,אם מגיע טכנאי אחרי טכנאי זה נחשב להם תקלות חוזרות ,הטכנאים יעשו הכל כדיי לא להגיע אליך הביתה כי ברגע שנפתחת קריאה,ישר רואים כמה היו וכמה חזרו על אותה תקלה,אף אחד לא רוצה להכניס ראש למיטה חולה,במיוחד שמודדים אותך לפי כמויות של תקלות שאתה פותר בתלות בזמנים.....

ברגע שקריאה נופלת על טכנאי,הוא מסתכל בטלפון במה מדובר ומופיעה לו כל ההסטוריה.....אף אחד לא ירצה " להתעסק " עם תקלה כמו שלך,

אני מכיר איך זה עובד מקרוב, אני הייתי טכנאי בהוט כשנה.....חאפרים זו מילה טובה .

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #5 

גם לי יש מג'יק ....אכן יש לו מחלה כזאת.
הבעיה חוזרת על עצמה בגלל התחממות של המכשיר, מה שקורה זה שכל מכשיר כזה שלוקחים ממך הולך לתיקון ואז מישהו אחר יקבל אותו, זאת אומרת שגם אתה, אחרי שהחליפו לך בעצם הביאו לך מכשיר מחודש.

-נסה איכשהו לאוורר כמה שיותר את המגירה/פתח של המכשיר.
-תתעקש שאתה רוצה מכשיר חדש ולא מוחדש!
-תדבר עם שירות לקוחות ותהיה תקיף, תסביר שאתה בהצטברות לא מצליח לראות כבר הרבה זמן כבלים-זאת אחריות שלהם.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #6 

manuy כתב:אני חושב שהתקשרתי אליהם כל יום השבוע. אני אתקשר שוב מחר. לגבי הבקשה לפיצוי - אני יודע שזה פראיירי מצידי אבל זה לא הסגנון שלי. נכון שהם לוקחים לי כסף מהחשבון בלי לספק תמורה (וזה סוג של גניבה מבחינתי) אבל כל מה שאני יכול לעשות זה להמשיך לבקש שיטפלו בבעיה או להתנתק. מה זה ייתן לי חודש של VOD? אני סה"כ רוצה להיות מסוגל לצפות בטלוויזיה. זה פשוט מעצבן אותי שהם מספקים ללקוחות מוצר פגום. אני גיגלתי את הנושא וקראתי בשעה האחרונה המון תלונות של חבר'ה על המג'יק. כמו שכתבתי קודם, לא היה לי מושג שזו כזו תופעה.
...
המגיק סה"כ מוצר של פאן,והוא עובד בצורה טובה למעט חריגים. מקסימום יפצו בכמה שקלים:

http://www.hometheater.co.il/vt70303

manuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

moshem74
אז אתה יכול להסביר לי למה הם לא פשוט מביאים לי ממיר אחר? שלא יבואו ויעמידו פנים שהם מתקנים אותו.

דאוס
ברור לי לחלוטין שהם מספקים ממירים מחודשים אבל הבעיה היא שבגלל שהם אורזים אותם מחדש כחדשים אי אפשר לדעת באמת האם המכשיר טרי מהיצרן או טרי ממעבדת התיקונים. אני אפנה למועצה בפקס והאיר את הנקודה הזאת. המועצה צריכה לחייב את הוט ליידע את הלקוח שהוא מקבל מכשיר שהתקלקל בעבר ואת מספר הפעמים שהוא עבר תיקון.

זורו44
תתחיל לגגל את המושגים "ממיר מג'יק" ובעיות בממיר מג'יק". יש הרבה אנשים שסובלים מהמכשיר הזה. אני שילמתי 970 ש"ח עבור המכשיר וההתקנה, התחייבתי לשלם להם בשלוש שנים 7,380 ש"ח דמי מנוי (205 ש"ח בחודש) והתחייבתי לשלם להם 830 ש"ח אם אני אבקש להתנתק. בתמורה לזה ציפיתי שאני אקבל ממיר שאפשר לראות איתו טלוויזיה 5 דקות ברצף מבלי שהוא יכבה את עצמו. איפה הפאן פה?

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

אתה סתם ניכנס למרה שחורה.לא מדובר בבעיות חומרה,גם אם יחלפו לך את הממיר
,אלא בבעיות תוכנה ,שגירסא חדשה תיפתור את סוגית האיתחולים.סבלנות!!!!!

manuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

זורו44

עשו לי 2 עדכוני תוכנה השבוע. במידה ואתה צודק, זה לא היה אמור לפתור את הבעיה (כשיוצאים מנקודת הנחה שלא מדובר בבעיה בחומרה)?

התקשרתי בבוקר שוב למוקד הטכני בשביל לשאול למה עדיין לא חזרו אלי ותיאמו לי סיירת טכנאים בכירים ביותר (הגדרה שלה). התחלתי לצחוק ואני מקווה שהבחורה לא נפגעה. הסברתי לה שהיו אצלי כבר שני טכנאים רגילים, טכנאי בכיר ועכשיו יבואו טכנאים בכירים ביותר וזה מצלצל משעשע. את מי הם ישלחו אחרי הסיירת? את רמבו?

אני יותר רגוע עכשיו כי מהמוקד הטכני העבירו אותי למוקד שרות הלקוחות ואמרו לי שיזכו אותי על התקופה הזו. לא הסכימו לפקסס לי התחייבות אבל קיבלתי את המילה של זו שדיברה איתי. בכל מקרה, אני הולך היום לספריית וידאו - שיהיה איך למלא חללים מתים בסופשבוע.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

עידכון תוכנה מקומי לא יעזור.רק גירסא מתוקנת שיורדת בצורה מסודרת לכל הממירים
בשלבים.הדרייבר של מערכת ההפעלה לא תקין,מה שגורם לריסטרט.

manuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

זורו44 כתב:עידכון תוכנה מקומי לא יעזור.רק גירסא מתוקנת שיורדת בצורה מסודרת לכל הממירים
בשלבים.הדרייבר של מערכת ההפעלה לא תקין,מה שגורם לריסטרט.
...
וואו, זה גדול עלי. השתמשת בכל מיני מילים שאני לא מבין :?
אני פשוט מקווה שזה יפתר בזמן הקרוב.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #12 

אתה לא מקבל ממיר תקין,זה יכול לנבוע ממספר סיבות:

1.אין להם ממירים תקינים כרגע (מחסור).
2.יש להם ממירים שחזרו מתיקונים,מי שמתן להם את הממירים זו חברה שיושבת בקריית ביאליק,והם ממש גרועים,הטכנאים עובדים שם על משכורת מינימום 12 שעות ביום.תבין לבד מה זה תיקון שם.......(גם לשם הייתי מקורב).
3.מדובר בממיר יקר שקשה להשיג (לכל טכנאי יש כמה ממירים "נדירים" והוא מתקין אותם כראות נפשו רק במקרים שאין ברירה,ממש שאין כל ברירה!
4.יש לך בעיה בבית נניח הארכות או משהו בסגנון וזה דופק ממירים תוך זמן קצר,דווקא את המגיק כי הם רגישים ועובדים אחרת מממיר "פשוט".

קח בחשבון שכשאני עבדתי בהוט,היה תמיד מחסור בממירים כאלה חדשים,ולמי שכן השיג כמה,זה היה ממש אוצר והוא לא היה מחלק אותם ככה סתאם כמו ממיר רגיל .

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

[quote="moshem74
קח בחשבון שכשאני עבדתי בהוט,היה תמיד מחסור בממירים כאלה חדשים,ולמי שכן השיג כמה,זה היה ממש אוצר והוא לא היה מחלק אותם ככה סתאם כמו ממיר רגיל .[/quote]

אני התחדשתי לפני חודש בממיר חדש לגמרי מאריזה אחרי שהחליפו 4 ממירים בתוך 2 וחצי בערך.

אני יכול להרגיש מיוחד ?! :wink:

manuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

moshem74
למה יש מחסור כרוני במג'יק? הוא בנוי מחומרים מיוחדים שמייבאים מהירח? מה הבעיה לעשות הזמנה מהמפעל?

דאוס
למה החליפו לך 4 ממירים ? (וכולם מג'יק או דיגיטלי ?)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78884
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #15 

manuy,

כי הוט לא מעוניינים להפיץ אותו ולקדם אותו, הוא בלבול מוח עצום עבורם בהתחשב שבעתיד הם מתכננים מנגנון מתחרה דרך ה-VOD שלהם.

manuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

oferlaor כתב:manuy,

הוא בלבול מוח עצום עבורם בהתחשב שבעתיד הם מתכננים מנגנון מתחרה דרך ה-VOD שלהם.
...
מה הם מתכננים ולמה זה מפריע לקיומו של המג'יק?

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

manuy כתב:moshem74

דאוס
למה החליפו לך 4 ממירים ? (וכולם מג'יק או דיגיטלי ?)
...
כל הממירים היו מג'יק. החליפו לי 4 ממירים בגלל המחלה הידועה של ההתחממות ולאחר מכן שובקים חיים. בפעם האחרונה הממיר שבק חיים בפתאומיות, מיום שבת עד יום חמישי שאח"כ (5 ימים!) חיכיתי לטכנאי שיבוא להחליף לי ממיר כי היה יומיים של סוכות באמצע, זאת אומרת ש-5 ימים לא יכולתי לראות טלוויזיה!

למזלי לא וויתרתי ונתנו לי פיצוי.

manuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

היום הגיע אלי טכנאי סיירת. היה מאוד אדיב. החליף לי את המג'יק הבעייתי לאחר שהוא טוען שהוא חדש לגמרי. הפעלתי את הטלוויזיה שעה והממיר לא נכבה. אני מקווה שזה יחזיק.

התקשרתי למוקד שרות לקוחות בשביל הזיכוי על השבוע+ הבעייתי והבטיחו לי שהבחורה שמטפלת בנושא רשמה לעצמה תזכורת לחזור אלי היום בשביל לשמוע מה קורה ולטפל בזיכוי.

אני לא דורש מהם פיצוי מיוחד כלשהו. סה"כ אני מקווה שהממיר ימשיך לעבוד יפה ושיזכו אותי על הימים הנוראים.

אגב, כיביתי את ההקלטה האוטומטית של הממיר באופציית האפשרויות. למרות שהטכנאי עשה בירור ואמר לי שאין סיכוי שההקלטה האוטומטית קשורה לבעיות במכשיר, אני נוטה להאמין שאם הממיר לא יקליט אוטומטית כל ערוץ שהוא מכוון עליו זה יפחית את הבלאי שלו. ככה הוא יעבוד פחות ויחייה יותר. אני מקווה.

שאלה למי שיודע: זה נכון שעדיף להשאיר את המג'יק מחובר לחשמל כל הזמן במצב השעיה כשלא משתמשים בו ולא לכבות אותו בכלל (גם בלילה) כי כיבוי מוחלט מפריע לעדכוני התוכנה של הממיר ומוביל לבעיות?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”