עזרה לגבי המערכת קולנוע ביתית.. איך מחברים..

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
zaki_levi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לפני שנתיים רכשתי מערכת קולנוע ביתי של טושיבה
http://topinks.co.uk/topelectricals/web ... t_250.html
והיא מחוברת לטליויזה של pilot PIL 8216 ישנה החיבורים שיש לה מאחורה זה ה21 פינים.. ומקדימה חיבור video in(צהוב) audio in. בנוסף יש לי מתאם 21פינים ל RCA שיש בו מתג של input or output ושלוש כניסות RCA בצבעים צהוב(וידאו), אדום ולבן(אודיו) ועוד כניסת s-video.
חיברתי כמו שאמרו לי והכול סבבה.. עכשיו אני רוצה לרכוש dvd שקורא divx עם חיבור לusb אז אחרי בדיקה בשוק החלטתי לרכוש את הdvd http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=10 שבאתר יש תמונה קדמית ואחורית של הdvd.

אחרי כול ההסבר יש לי כמה שאלות..
1.לאחר מה שראיתם וקראתם האם אני יכול לחבר את הdvd למערכת קולנוע ביתית? ואם כן מה אתם אומרים על הdvd שאני מעוניין לרכוש?...
2.איך אני מחבר את הdvd למערכת קולנוע ביתית? האם אני צריך לרכוש כבלים או מה?
3.איך אני מחבר את המערכת קולנוע ביתי לטליויזיה..
4.איך אני מחבר את הממיר של הyes למערכת ולטלויזיה..

מצטער שחפרתי ..אבל אני גרוע בנושא הזה ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף ובסוף אני לא יוכל לחבר.. תודה רבה על העזרה וערב טוב..
[/b]

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

zaki_levi כתב:שלום לפני שנתיים רכשתי מערכת קולנוע ביתי של טושיבה
http://topinks.co.uk/topelectricals/web ... t_250.html
והיא מחוברת לטליויזה של pilot PIL 8216 ישנה החיבורים שיש לה מאחורה זה ה21 פינים.. ומקדימה חיבור video in(צהוב) audio in. בנוסף יש לי מתאם 21פינים ל RCA שיש בו מתג של input or output ושלוש כניסות RCA בצבעים צהוב(וידאו), אדום ולבן(אודיו) ועוד כניסת s-video.
חיברתי כמו שאמרו לי והכול סבבה.. עכשיו אני רוצה לרכוש dvd שקורא divx עם חיבור לusb אז אחרי בדיקה בשוק החלטתי לרכוש את הdvd http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=10 שבאתר יש תמונה קדמית ואחורית של הdvd.

אחרי כול ההסבר יש לי כמה שאלות..
1.לאחר מה שראיתם וקראתם האם אני יכול לחבר את הdvd למערכת קולנוע ביתית? ואם כן מה אתם אומרים על הdvd שאני מעוניין לרכוש?...
2.איך אני מחבר את הdvd למערכת קולנוע ביתית? האם אני צריך לרכוש כבלים או מה?
3.איך אני מחבר את המערכת קולנוע ביתי לטליויזיה..
4.איך אני מחבר את הממיר של הyes למערכת ולטלויזיה..

מצטער שחפרתי ..אבל אני גרוע בנושא הזה ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף ובסוף אני לא יוכל לחבר.. תודה רבה על העזרה וערב טוב..
[/b]
...
לפי הקישור שצרפת עושה רושם שאתה לא יכול לחבר DVD חיצוני למערכת. יש לך DVD מובנה ואיתו אתה צריך להשתמש.

zaki_levi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אחי זה לא נכון.. חלק אמרו לי שאני יכול לחבר.. אבל לא הבנתי איך...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #4 

zaki_levi כתב:אחי זה לא נכון.. חלק אמרו לי שאני יכול לחבר.. אבל לא הבנתי איך...
...
במידה ויש לך כניסות אודיו (לא יציאות) דיגיטליות אז אתה יכול. בקישור שנתת אני לא רואה שכתוב כניסת אודיו דיגיטלית.

במידה ויש חבר את יציאת האודיו הדיגיטלית מהפיוניר, שאתה קונה ,לכניסת האודיו הדיגיטלית שבמכשיר שלך .
את יציאת הוידאו מהפיוניר חבר למסך וסע לשלום.

zaki_levi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אוקיי..

שליחה #5 

מה שיש לי במערכת זה digital in זה מה שרשום לי מאחורי המערכת.. ובפיינור יש לי digital audio out זה בסדר?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

Re: אוקיי..

שליחה #6 

zaki_levi כתב:מה שיש לי במערכת זה digital in זה מה שרשום לי מאחורי המערכת.. ובפיינור יש לי digital audio out זה בסדר?
...
יש לך כניסת אודיו דיגיטלית מסוג אופטי וב-DVD של פיוניר אין יציאה אופטית רק יציאה דיגיטלית קואקסיאלית ולכן אתה צריך למצוא DVD ,שיש לו יציאת אודיו דיגיטלית מסוג אופטי על מנת שתוכל להעביר את האודיו .

zaki_levi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אהה..

שליחה #7 

אחי לא הבנתי אז מה אני צריך.. ולמה אני צריך את זה בכלל?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

Re: אהה..

שליחה #8 

zaki_levi כתב:אחי לא הבנתי אז מה אני צריך.. ולמה אני צריך את זה בכלל?
...
על מנת לשמוע סראונד אתה צריך להעביר את האודיו דרך היציאה הדיגיטלית ב-DVD לכניסת האודיו הדיגיטלית במכשיר שלך.

הבעיה היא שיש שני סוגים של חיבור אודיו דיגיטלי האחד מסוג אופטי והשני מסוג קואקסיאלי. מאחר ויש לך במכשיר כניסה אופטית אתה חייב שתהיה לך יציאה אופטית ב- DVD .

בפיוניר יש רק יציאה קואקסיאלית ולכן הוא לא מתאים לך.

zaki_levi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אממ..

שליחה #9 

אוקי.. אז איזה מכשירי דיודי אני יכול לרכוש עם חיבור usb divx וחיבור אופטי דיגיטלי.. יש בכלל?.

Dmigo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #10 

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”