שאלות על איכות כבלים HDMI ב-YES HD ו-HDX 1000

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
djeuro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב לכל חברי הפורום ,

אני בעל טלויזיה SAMSUNG LA46A650 FULL HD, הטלויזיה בעלת כניסות HDMI 1.3A . ברשותי גם ממיר YES-HD עם כל הערוצים פתוחים ובקרוב אמור לקבל את הסטרימר HDX-1000 .

להלן כמה שאלות קשורות לנושא . לתגובתכם אודה :
1.הטלויזיה מחוברת לממיר דרך כבל HDMI TO HDMI של YES . האם הממיר יודע להפיק HDMI 1.3 ? אם כן , האם הכבל של YES יודע להעביר HDMI 1.3 בצורה תקינה או שדרוש כבל איכותי יותר כדי לקבל תמורה מלאה לשידורים ?

2.מה לגבי מכשיר HDX-1000 ? האם הכבל ה-HDMI TO HDMI שמסופק עם המכשיר מסוגל להעביר HDMI 1.3 ברזולוציה מקסימלית של 1080P ותומך בכל רוחבי הפס הקיימים היום או שנדרש כבל איכותי יותר כדי לקבל את התמורה המלאה בטלויזיה ?

3.איזה כבל איכותי נמכר בארץ במחירים סבירים יודע להעביר HDMI 1.3 ברזולוציה של 1080P ברוחב פס המתאים לכל השידורים שקיימים כיום , כולל BLU-RAY ?

4.האם זה נכון שהכבלים האיכותים שנמכרים בחנויות BEST-BUY או מחסני חשמלי או בכל חנויות המקצועיות האחרות של MONSTER באורכים שהם לא כפולות מדוייקות של 1- ואני מדבר על הכבלים באורך 1.21 מטר או 2.42 מטר לדוגמה - הם כבלים שיודעים להעביר רק HDMI 1 או HDMI 1.1 אך לא גם HDMI 1.3 ?

תודה

djeuro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

ברשותכם אני אצמצם את השאלות לשאלה אחרונה , אולי מישהו שמכיר טוב את פרוטוקול ה-HDMI ויש לו נסיון עם כבלים של MONSTER יוכל לענות :

האם זה נכון שהכבלים האיכותים שנמכרים בחנויות BEST-BUY או מחסני חשמלי או בכל חנויות המקצועיות האחרות של MONSTER באורכים שהם לא כפולות מדוייקות של 1- ואני מדבר על הכבלים באורך 1.21 מטר או 2.42 מטר לדוגמה - הם כבלים שיודעים להעביר רק HDMI 1 או HDMI 1.1 אך לא גם HDMI 1.3 ?

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

מה שטוב בכבלים של MONSTER שהם מעשירים את מי שמוכר אותם.
אני לא מוצא הבדל בין כל כבל באורכים האלו.אין הבדל בין התקנים של
הHDMI 1 לHDMI1.3 ,למעט הסאונד.
רסיברים ונגני בלורי בגירסת 1.3 יוכלו לנגן את פורמטי האודיו :
*DTS MASTR AUDIO
*DOLBY TRU-HD
השאלה אם הציוד והתוכן שברשותך תומך בכך?
ביזבוז צועק לשמיים להשקיע בכבל שבסך הכל מעביר אות דיגיטאלי
והגנה על התוכן. (n)
באריזה של הכבל מצויינת התמיכה בתקן בצורה ברורה.

djeuro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה זורו אבל לדעתך אין הבדלים של רוחב פס מקסימלי בין הסוגים השונים של כבלים ?
מה שאני שמעתי זה שהכבלים של מונסטר שאורכם 1.21 מטר ו-2.42 מטר ואלו כבלים שאינם תומכים בסטנדרד HDMI 1.3 כלומר לא מעבירים לא DTS MASTR AUDIO ולא DOLBY TRU-HD וגם רוחב הפס שלהם מוגבל עבור 1080P בניגוד לכבלים מהסדרות החדשות שנדבלים מהסדרות הישנות בכך שבאים באריזה של 1 מטר , 2 מטר ו-3 מטר , תומכים בפורמטים האודיו המתקדמים שציינת ומסוגלים להעביר רוחב פס של מעל 40 מגה ב-1080 .

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #5 

Iתנסה לקרוא את השרשור:
http://www.hometheater.co.il/vt63829.%D ... D7%99-HDMI
אם אתה רוצה יותר מידע רק היצרן של הכבל מוסמך לפרטים ותקנים.אני לא יודע ובבוא
העת לפי הצורך,אני אחפור בנושא.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #6 

djeuro כתב:ברשותכם אני אצמצם את השאלות לשאלה אחרונה , אולי מישהו שמכיר טוב את פרוטוקול ה-HDMI ויש לו נסיון עם כבלים של MONSTER יוכל לענות :

האם זה נכון שהכבלים האיכותים שנמכרים בחנויות BEST-BUY או מחסני חשמלי או בכל חנויות המקצועיות האחרות של MONSTER באורכים שהם לא כפולות מדוייקות של 1- ואני מדבר על הכבלים באורך 1.21 מטר או 2.42 מטר לדוגמה - הם כבלים שיודעים להעביר רק HDMI 1 או HDMI 1.1 אך לא גם HDMI 1.3 ?
...
הכבלים האלו הם תוצרת ארה"ב ולכן הם נמכרים בכפולות של Feet ולא של מטר.

אין קשר בין האורך ליכולת העברת הפרוטוקולים כי כל כבל HDMI מסוגל להעביר את כל הפרוטוקולים.

אין שום קשר בין שם היצרן ליכולת העברת הפרוטוקולים והדבר האיכותי ביותר שיש לכבלי Monster להציע זה מתח רווחים גדול למוכר.

djeuro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

מישהו יודע \ בדק אם כבל ה-HDMI שמגיע עם ה-HDX 1000 תומך בכל הפורמטים , כולל הפורמטים החדשים של האודיו וכולל תכני HD בקצב של 40 מגה או מעלה ב-1080P ?

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #8 

djeuro כתב:מישהו יודע \ בדק אם כבל ה-HDMI שמגיע עם ה-HDX 1000 תומך בכל הפורמטים , כולל הפורמטים החדשים של האודיו וכולל תכני HD בקצב של 40 מגה או מעלה ב-1080P ?
...
יש לי את הכבל הזה, הוא נראה איכותי למדי וממש לא הייתי דואג בעניין הזה.

mooon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

djeuro כתב:ערב טוב לכל חברי הפורום ,

אני בעל טלויזיה SAMSUNG LA46A650 FULL HD, הטלויזיה בעלת כניסות HDMI 1.3A . ברשותי גם ממיר YES-HD עם כל הערוצים פתוחים ובקרוב אמור לקבל את הסטרימר HDX-1000 .

להלן כמה שאלות קשורות לנושא . לתגובתכם אודה :
1.הטלויזיה מחוברת לממיר דרך כבל HDMI TO HDMI של YES . האם הממיר יודע להפיק HDMI 1.3 ? אם כן , האם הכבל של YES יודע להעביר HDMI 1.3 בצורה תקינה או שדרוש כבל איכותי יותר כדי לקבל תמורה מלאה לשידורים ?

2.מה לגבי מכשיר HDX-1000 ? האם הכבל ה-HDMI TO HDMI שמסופק עם המכשיר מסוגל להעביר HDMI 1.3 ברזולוציה מקסימלית של 1080P ותומך בכל רוחבי הפס הקיימים היום או שנדרש כבל איכותי יותר כדי לקבל את התמורה המלאה בטלויזיה ?

3.איזה כבל איכותי נמכר בארץ במחירים סבירים יודע להעביר HDMI 1.3 ברזולוציה של 1080P ברוחב פס המתאים לכל השידורים שקיימים כיום , כולל BLU-RAY ?

4.האם זה נכון שהכבלים האיכותים שנמכרים בחנויות BEST-BUY או מחסני חשמלי או בכל חנויות המקצועיות האחרות של MONSTER באורכים שהם לא כפולות מדוייקות של 1- ואני מדבר על הכבלים באורך 1.21 מטר או 2.42 מטר לדוגמה - הם כבלים שיודעים להעביר רק HDMI 1 או HDMI 1.1 אך לא גם HDMI 1.3 ?

תודה
...

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”