עזרה בחיבור רסיבר לפלייסטיישן 3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
cnn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
יש לי רסיבר Denon AVR1706 אין לו כניסה של HDMI, אך יש לו קומפונט (יש לציין כי הוא מחובר למקרן - בדקתי גם בחוברת הפעלה של המקרן וגם בשל הרסיבר ולשניהם יש את היכולת להראות ברזלוציה של הקומפונט 720P וכן הלאה..)
קניתי כבל קומפונט (יש לו שתי יציאות לשמע אדום לבן + הקומפונט הרגיל אדום כחול ירוק ויש גם צהוב כדי שהוא יוכל לעשות את הפונקציה הרגילה של כבל RCA רגיל אדום לבן צהוב)
בכל אופן, אני ניסיתי אין ספורר פעמים באין ספור צורות שונות לחבר את המערכת פלייסטיישן 3 לרסיבר וללא הצלחה. אני לא יודע מה אני עושה לא נכון, אני אשמח לעזרה.
תודה מראש,
חן.

נ.ב
אני שמתי את אותה השאלה גם בפורום "שאלות בנושאים טכניים", אני מקווה שזה בסדר, אני חדש פה ואני לא מתכוון לעשות ספאם או כל דבר בסגנון אלא רק לקבל עזרה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

קנית כבל קומפוננט גם לPS3?
משהו כזה:
http://cgi.ebay.com/SONY-Component-HDTV ... 240%3A1318
מומלץ ד"א - לקנות גם כבל אופטי - ואז להגדיר את הPS3 כאופטי+קופוננט
אמור לעבוד

מאיפה אתה בארץ?

cnn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

יש לי כבל קומפונט - הוא ממש דומה למה שהראת לי רק שיש לו 6 יציאות - הכוונה היא שהוא מחולק לשתיים - חלק אחד הוא רק השמע, אדום ולבן והחלק השני יש לו ארבע יציאות כחול ירוק אדום וגם הצהוב. זה שם במידה ואתה מעוניין להשתמש בכבל הזה גם כסתם כבל רגיל של RCA אדום לבן צהוב. אז משום אין לי שימוש בצהוב ואני לא מחבר אותו לכלום.
הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מצליח לחבר את זה בכדי שזה יעבוד. זה נראה כאילו אני עושה הכל נכון אך עם זאת זה פשוט לא עובד.

הכבל שומפונט שלי הוא לפליסטיישן 3 - מצד אחד יש לו את כל היציאות שהסברתי קודם לכן ומצד שני הוא מתחבר לפלייסטיישן 3.

אני גר בחיבת ציון - זה בישובי עמק חפר, קצת אחרי נתניה לכיוון צפון (בדרך כלל שאני אומר לאנשים פשוט חיבת ציון, הם עושים לי עין עקומה אז כבר טרחתי והסברתי הכל :) )

yanivro
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32

שליחה #4 

איך אתה מחובר עכשיו ?

תנסה לעשות RESET לסוני ואז לחבר (לחיצה ארוכה על הכפתור של הPOWER בקונסולה
וחכה לשני צפצופים)

בהצלחה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #5 

רגע רגע
הגדרת את זה בכלל בהגדרות של הPS3?
תהיה מחובר גם עם הצהוב וגם עם הקומפוננט
אז תבחר לעבור לקומפוננט
ואז זה אמור לעבוד (אלא אם כבר עשית את זה)

cnn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

עשית את זה כבר, הייתי מחובר עם שניהם והגדרתי על קומפונט, לא עבד.
היום החזרתי את הכבל לחנות ואני מחפש עכשיו את הכבל קומפונט כמו שאתה הראת לי - שיהיה מסודר בדיוק כמו שסוני ייצרו ספציפית לפלייסטיישן.
אתה יודע איפה אני יכול להשיג אותו בארץ? אני פשוט רוצה לקנות אותו כבר ולהתקדם ולקוות שהבעיה היא באמת רק בכבל ולא משהו אחר....

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #7 

תזמין מ EBAY.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”