מחפש רמקולים חדשים המלצות
מחפש רמקולים ב 4000 שקל 5.1 הם מחוברים לרסיבר של ימאהה RX-V430
יש לי עכשיו רמקולים ב 200$ שהסנטר כבר נשרף הרסירבר הזה מחובר גם לדיוידי וגם למחשב אני מחפש גם כרטיס קול טוב אם משהוא מבין בזה גם באיזה 1000 שקל
זה יהיה בעיקר למשחקים מלחמה דרך המחשב שהאפקטים חשובים
זה גם מחוברת למקרן שכבר יש לי מעל שנה
חשבתי על הרמקולים של מוראל אבל אני מתבאס שהשניים הקדמיים קטניים אני רוצה שניים קדמיים גדולים ושיהיו בשחור עדיף
תודה לעונים.
יש לי עכשיו רמקולים ב 200$ שהסנטר כבר נשרף הרסירבר הזה מחובר גם לדיוידי וגם למחשב אני מחפש גם כרטיס קול טוב אם משהוא מבין בזה גם באיזה 1000 שקל
זה יהיה בעיקר למשחקים מלחמה דרך המחשב שהאפקטים חשובים
זה גם מחוברת למקרן שכבר יש לי מעל שנה
חשבתי על הרמקולים של מוראל אבל אני מתבאס שהשניים הקדמיים קטניים אני רוצה שניים קדמיים גדולים ושיהיו בשחור עדיף
תודה לעונים.
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בקשר לכרטיס קול, אין סיבה להשקיע 1K בשביל לשחק דרך המחשב.
קח כל דבר עם יציאה אופטית, לא יותר מ-250 ש"ח, כי זה לא משנה כל עוד זה מחובר בדיגיטלי.
את מה שנשאר תוסיף לתקציב הרמקולים.
את רוב התקציב תשקיע בקדמיים (וסנטר אם אתה צריך בכלל) ושים קצת על אחוריים.
איזה מקרן זה, סתם בשביל לדעת?
קח כל דבר עם יציאה אופטית, לא יותר מ-250 ש"ח, כי זה לא משנה כל עוד זה מחובר בדיגיטלי.
את מה שנשאר תוסיף לתקציב הרמקולים.
את רוב התקציב תשקיע בקדמיים (וסנטר אם אתה צריך בכלל) ושים קצת על אחוריים.
איזה מקרן זה, סתם בשביל לדעת?
Good advise $5, me shut up $10
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כול תודה לעונים
גודל החדר ה 5 מטר על 3 וחצי
אני חושב שהוא יעשה את העבודה יותר טוב מהריסבר כי לדוגמא במשחק BF2 יש באפשרויות לעבור למצב של כרטיס קול שתומך בתקן מסויים אז אין לי את זה אז אני לא יכול לשמוע באיכות הזאת ואני לא יכול להגיד למחשב שהרסיבר עושה את זה התקן הוא נראה לי EAX או משהוא כזה אני מדגיש זה בעיקר למשחקי מלחמה ברשת שככה הקול הוא אחד הדברים החשובים בחווית המשחק
אז מה אתם אומריפם כדי להשקיע בכרטיס קול ב 1000 שקל ואיזה?
ואיזה רמקולים לקנות משהוא ספציפי ושוב זה מערכת 5.1 ב 4000-5000 שקל
גודל החדר ה 5 מטר על 3 וחצי
אני חושב שהוא יעשה את העבודה יותר טוב מהריסבר כי לדוגמא במשחק BF2 יש באפשרויות לעבור למצב של כרטיס קול שתומך בתקן מסויים אז אין לי את זה אז אני לא יכול לשמוע באיכות הזאת ואני לא יכול להגיד למחשב שהרסיבר עושה את זה התקן הוא נראה לי EAX או משהוא כזה אני מדגיש זה בעיקר למשחקי מלחמה ברשת שככה הקול הוא אחד הדברים החשובים בחווית המשחק
אז מה אתם אומריפם כדי להשקיע בכרטיס קול ב 1000 שקל ואיזה?
ואיזה רמקולים לקנות משהוא ספציפי ושוב זה מערכת 5.1 ב 4000-5000 שקל
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תראה אם זה משחקי מחשב בעיקר, אז אולי כדאי לשאול ב-HWZONE.CO.IL, כל הפילטרים של EAX דומים לעיבודי DSP של הרסיברים.
אין בהם יותר מזה.
אני מבין שאתה גר בצפון הרחוק.
מהיכרותי עם המקום, אין לך שם שום היצע.
אתה תהיה חייב לעשות איזה טיול למרכז, לדעתי הסכום שאתה הולך להוציא הוא לא מבוטל, חבל לא לבחון את האלטרנטיבות שלך.
אין בהם יותר מזה.
אני מבין שאתה גר בצפון הרחוק.
מהיכרותי עם המקום, אין לך שם שום היצע.
אתה תהיה חייב לעשות איזה טיול למרכז, לדעתי הסכום שאתה הולך להוציא הוא לא מבוטל, חבל לא לבחון את האלטרנטיבות שלך.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
dorish,אם השימוש ברמקולים יהיה בעיקר לשחקים,חבל לך להשקיע במערכת שמיועדת למוזיקה וקולנוע ביתי.
בסכום שהצבת,אתה יכול לקנות כרטיס קול מהשורה הראשונה,ומערכת רמקולים של קיאטיב או לוג'יטק שיתאימו לצרכים שלך בצורה הרבה יותר טובה מאשר מערכת סטריאו מלאה,ובנוסף אפילו ישאר לך כסף.
אם אתה רוצה המלצות לכרטיסי קול ולמערכות רמקולים למחשב,רק תשאל.
בסכום שהצבת,אתה יכול לקנות כרטיס קול מהשורה הראשונה,ומערכת רמקולים של קיאטיב או לוג'יטק שיתאימו לצרכים שלך בצורה הרבה יותר טובה מאשר מערכת סטריאו מלאה,ובנוסף אפילו ישאר לך כסף.
אם אתה רוצה המלצות לכרטיסי קול ולמערכות רמקולים למחשב,רק תשאל.
בדקתי זה גם THX וגם EAX זה בערך אותו הדבר בגדול
ובקשר לבוא למרכז זה ברור לי ככה עשיתי שקניתי את המקרן שלי בררתי בפורומים שבוע שבועים ואז נסעתי לתל אביב לשלושה ימים אם רשימה וראיתי את כול המקרנים בעניים ואז רק קניתי ככה אני רוצה לעשות אם הרמקולים פשוט אני מנסה לבנות לי כרגע רשימה של סוגיים שאני רוצה לשמוע אני כנראה יסע יום חמישי
ובקשר לקנות רמקולים למחשב רק אז לא כי כן אני רואה גם איזה סרט אחד שתיים בשבוע במקרן וזה מאוד שימושי לי לשני הדברים
מה אתם אןמרים על מוראל
אני אהבתי אותם אבל אני התבאסתי בגלל השניים הקדמיים שהם קטנים ואני מחפש שניים קדמיים גדולים ומה אתם אומרים על סט של בוס?
ובכלל אם יש לכם עוד רעיונות
וכן גם המלצה לכרטיס קול אם יש פה משהוא שבין
אני בקשר לכרטיס קול ישאל גם במקום אחר.
תודה
ובקשר לבוא למרכז זה ברור לי ככה עשיתי שקניתי את המקרן שלי בררתי בפורומים שבוע שבועים ואז נסעתי לתל אביב לשלושה ימים אם רשימה וראיתי את כול המקרנים בעניים ואז רק קניתי ככה אני רוצה לעשות אם הרמקולים פשוט אני מנסה לבנות לי כרגע רשימה של סוגיים שאני רוצה לשמוע אני כנראה יסע יום חמישי
ובקשר לקנות רמקולים למחשב רק אז לא כי כן אני רואה גם איזה סרט אחד שתיים בשבוע במקרן וזה מאוד שימושי לי לשני הדברים
מה אתם אןמרים על מוראל
אני אהבתי אותם אבל אני התבאסתי בגלל השניים הקדמיים שהם קטנים ואני מחפש שניים קדמיים גדולים ומה אתם אומרים על סט של בוס?
ובכלל אם יש לכם עוד רעיונות
וכן גם המלצה לכרטיס קול אם יש פה משהוא שבין
אני בקשר לכרטיס קול ישאל גם במקום אחר.
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: