יש לי טלויזיה LCD 42 פיליפס 1080P שמחוברת למחשב בעיקר לסרטים וכו'. יש כרטיס מסך 8800GTS והכל עובד בסדר בחיבור DVI2DVI אבל הרזולוציה שמתקבלת בטלויזיה היא 1360X768 (על המחשב אני יכול להגיע ל HD מלא אגב) . ניסיתי DVI2HDMI אבל הלוח בקרה של NVIDIA בכלל לא מזהה את המסך.
איך אפשר לפתור את הבעיה, כלומר לקבל HD מלא ב 42" דרך המחשב?
תודה
עדכון: במקום לחבר ל TV חיברתי את ה DVI2HDMI מהמחשב לרסיבר (onkyo 606) כך שעכשיו יש לי תמונה ב 1080 אבל עכשיו לא מתקבל קול. אני משתמש ב-3 כבלי Y ל multy ch, אבל בשביל לראות דרך הרסיבר אני מעביר לבורר אחר, כך שמבחינתו זה או וידאו או קול. איך ניתן לשלב את שניהם?
בעיה ברזולוציה בין PC ו TV
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1. אתה בטוח שהטלוויזיה שלך הוא FULL HD? על פי מה שאתה מספר הרזולוציה הטבעית שלה היא 1360/1366 על 768.
2. עד כמה שידוע לי ה-8800 לא תומך בהעברת סאונד מיציאת ה-DVI שלו. אם אתה רוצה להעביר סאונד, תצטרך לקנות כרטיס מסך חדש יותר (HD2600 ומעלה של ATI, יש גם ל-NVIDIA) שתומך בזה.
3. קשה לי להאמין שלא ניתן לשלב בין כניסת SPDIF לאודיו ברסיבר לכניסת HDMI שממנה הוא יקח רק תמונה. בדוק את זה בהוראות של הרסיבר שלך.
2. עד כמה שידוע לי ה-8800 לא תומך בהעברת סאונד מיציאת ה-DVI שלו. אם אתה רוצה להעביר סאונד, תצטרך לקנות כרטיס מסך חדש יותר (HD2600 ומעלה של ATI, יש גם ל-NVIDIA) שתומך בזה.
3. קשה לי להאמין שלא ניתן לשלב בין כניסת SPDIF לאודיו ברסיבר לכניסת HDMI שממנה הוא יקח רק תמונה. בדוק את זה בהוראות של הרסיבר שלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"