כנראה שהם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים,ועוד מעלים מחירים לפני החגים
מי אמר שהמחירים יורדים
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
שווק ועלויות
מצב כזה יכול להגרם על ידי שתי תופעות:
1) נסיון ליצור מכירות גדולות בטווח החודש הקרוב כל עוד המחיר לא עלה
2) צפי על מחזורי מכירה נמוכים יותר בשנה הבאה - ולכן הגדלת העלויות הקבועות - ממנו נובעות העלאות המחירים לשנה הבאה.
מצב כלכלי קשה אינו בהכרך סימן לירידת מחירים, לעיתים קרובות זה הפוך - ומי שלא עומד בכך - או שאינו מצליח לכסות עלויות, או שהמכירות במחירים החדשים יהיו נמוכות מדי - פשוט יאלץ להסגר.
1) נסיון ליצור מכירות גדולות בטווח החודש הקרוב כל עוד המחיר לא עלה
2) צפי על מחזורי מכירה נמוכים יותר בשנה הבאה - ולכן הגדלת העלויות הקבועות - ממנו נובעות העלאות המחירים לשנה הבאה.
מצב כלכלי קשה אינו בהכרך סימן לירידת מחירים, לעיתים קרובות זה הפוך - ומי שלא עומד בכך - או שאינו מצליח לכסות עלויות, או שהמכירות במחירים החדשים יהיו נמוכות מדי - פשוט יאלץ להסגר.
איל פור
אייל
1.לא מדובר על חודש הם מעלים את המחירים כבר תוך 10 ימים.
2.אם הם היו רוצים לכסות על עלויות קבועות הם צריכים להוריד מחירים על מנת למכור יותר.
ואם הצפי לירידה במכירות בגלל מצב כלכלי גלובלי לא טוב אז אם יעלה המחיר אז עוד יותר יהיה קשה לקנות מהם ויצמצם במילא את כמות האנשים שלא יוכלו להוציא סכומים כאלה לכן זה יכול לעבוד הפוך.
מעניין אם המצב הכלכלי הגלובלי יתאושש ושוב תהיה צמיחה האם הם יורידו מחירים?לא ניראה לי.
2.אם הם היו רוצים לכסות על עלויות קבועות הם צריכים להוריד מחירים על מנת למכור יותר.
ואם הצפי לירידה במכירות בגלל מצב כלכלי גלובלי לא טוב אז אם יעלה המחיר אז עוד יותר יהיה קשה לקנות מהם ויצמצם במילא את כמות האנשים שלא יוכלו להוציא סכומים כאלה לכן זה יכול לעבוד הפוך.
מעניין אם המצב הכלכלי הגלובלי יתאושש ושוב תהיה צמיחה האם הם יורידו מחירים?לא ניראה לי.
רוני
דניdanlior כתב:אחרי ההעלאה במחיר הם כבר לא ממש אטרקטיבים.
מעניים אם טופ-אודיו ירחבו על הגל או שיסבסדו את העליה . כי כבר ככה המגבר נמכר בארץ ב-40% יותר מאשר בחו"ל מבלי להחשיב את המע"מ...
אתה טועה המגבר ממש לא נימכר ב-40% יותר, הרבה פחות מזה תנסה ותיראה
רוני
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
תמחור
יש כאן עניין של שיקול כלכלי. לכל חברה יש את פילוח השוק שלה.רוניקינג כתב:אייל
מעניין אם המצב הכלכלי הגלובלי יתאושש ושוב תהיה צמיחה האם הם יורידו מחירים?לא ניראה לי....
השאלות שיש לשאול הן:
1) אם אוריד מחיר, האם אקבל עוד מכירות בפרופורציה שתכסה לי את הרווח שירד?
2) אם אעלה את המחיר, האם יהיו לי פחות לקוחות, והאם ההפסד בשל כך קטן או גדול מהרווח הגדול יותר?
לדעתי, חברה שממוצבת טוב יכולה להעלות קצת את המחיר, הפסד לקוחות יהיה מזערי עם בכלל.
איל פור
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
המקור שלך למוצרי MF אם אתה לא יודע יבש זמנית. כרגע כולנו בידי הבזאר התורכי בגבעתיים. שם המחיר ל-5.5 עם מעט דיבורים הוא 14,000 ש"ח כולל מע"מ, חלווה וצמר עיזים.רוניקינג כתב:דניdanlior כתב:אחרי ההעלאה במחיר הם כבר לא ממש אטרקטיבים.
מעניים אם טופ-אודיו ירחבו על הגל או שיסבסדו את העליה . כי כבר ככה המגבר נמכר בארץ ב-40% יותר מאשר בחו"ל מבלי להחשיב את המע"מ...
אתה טועה המגבר ממש לא נימכר ב-40% יותר, הרבה פחות מזה תנסה ותיראה...
לגבי אנשים עם יכולת מיקוח הכל פתוח, לי אין כח לזה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בחו"ל הוא 40% מהמחיר שלו בארץdanlior כתב:אחרי ההעלאה במחיר הם כבר לא ממש אטרקטיבים.
בהונג קונג 5.5 נמכר ב-Michael's Audio בכ-6000 שקלים, בלונדון בכ-1300 פאונד, אבל מזה צריך להסיר 17.5% VAT
כבר ידוע כי פיוז מוכרים MF5.5 ב-10K אבל זה עדיין יקר
נזכרתי.. אחד בפיוז אמר לי ש-5.5 עולה בלונדון 1100 פאונד.
אני ראיתי ב-Seven Oaks ב-1300 (כולל VAT), כנראה שאנני מכיר את כל המקומות הטובים (הם הרי מקבלים אותו בשליש מן הסתם.. )
- michael123
- חבר מכור קשה

פיוז אמרו לי בהמשך לאותו משפט שאני לא אקבל במחיר הזה.רוניקינג כתב:דני
לא ידעתי ואם זה כך אז חבל,טעות גדולה של טופ אודיו,מגבעתיים לא תבוא הישועה.
מיכאל
הייתי בטוח שהמחירים בחו"ל גבוהים יותר.
פיוז לא מוכר את ה5.5 ב10K עד כמה שאני יודע,זה הרבה יותר....
הם מוכרים - לאנשים מסוימים.. היה שרשור על כך.
מוזר שהם היו כאלה כנים איתי
מיכאלmichael123 כתב:פיוז אמרו לי בהמשך לאותו משפט שאני לא אקבל במחיר הזה.רוניקינג כתב:דני
מיכאל
מוזר שהם היו כאלה כנים איתי...
מוזר שאתה מאמין לשטויות שלהם
רוני
- michael123
- חבר מכור קשה

רוניקינג כתב:מיכאלmichael123 כתב:פיוז אמרו לי בהמשך לאותו משפט שאני לא אקבל במחיר הזה.רוניקינג כתב:דני
מיכאל
מוזר שהם היו כאלה כנים איתי...
מוזר שאתה מאמין לשטויות שלהם...
אני טיפוס שנוטה להאמין.
בכל מקרה המחירים שפרסמתי בחו"ל - ראיתי בעצמי
1300 אחרי הורדת הVAT יוצא 1106 תוסיף כ150 משלוח (מחיר יקר ), אתה מגיע ל1250 * מיסים כאן וכפול 6 (שער יציג של הליש"ט נכון להיום) אתה מגיע ל9975 ש"חmichael123 כתב:בחו"ל הוא 40% מהמחיר שלו בארץdanlior כתב:אחרי ההעלאה במחיר הם כבר לא ממש אטרקטיבים.
בהונג קונג 5.5 נמכר ב-Michael's Audio בכ-6000 שקלים, בלונדון בכ-1300 פאונד, אבל מזה צריך להסיר 17.5% VAT
כבר ידוע כי פיוז מוכרים MF5.5 ב-10K אבל זה עדיין יקר
נזכרתי.. אחד בפיוז אמר לי ש-5.5 עולה בלונדון 1100 פאונד.
אני ראיתי ב-Seven Oaks ב-1300 (כולל VAT), כנראה שאנני מכיר את כל המקומות הטובים (הם הרי מקבלים אותו בשליש מן הסתם.. )...
אז אם הם מוכרים ב10 זה לא יקר , אבל אם הם רוצים יותר פשוט תייבא בעצמך וזה הכול
- michael123
- חבר מכור קשה

אנחנו שוב מדברים על פיוז ועפר ינעל את השרשור..
אז מה זה היה? כדי לעצבן אותי?
אז מה זה היה? כדי לעצבן אותי?