מקלדת ומטען חדשים לPS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #21 

Huber כתב:אני לא צוחק. במקרה אם שכחת אני עוסק במכירת חומרה. 50 דולר למקלדת זה ה מ ו ן כסף. סט שלם למחשב אלחוטי לשם דוגמא עולה הרבה פחות ותקבל גם עכבר וגם מקלדת, ככה שלגבות רק על מקלדת 50 דולר זה מחיר מופרז. הסיבה היחידה לתמחור הזה הוא העובדה שכמעט ואין להם תחרות. בניגוד למחשב בו יש לך עשרות חברות ומאות דגמים (מה שמאפשר תחרות ומחיר שפוי), ל PS3 יש לך אולי 2 אופציות שרק אחת מהם מודולרית/מתלבשת על הקונטרולר.

אם אתה עדיין חושב שהמחיר מוצדק - שאל את עצמך למה ב XBOX360 (שם יש את מיקרוסופט שידועה בחמדנותה) המקלדת המקבילה עולה פחות.

כמעט חצי מחיר:

http://www.videogamesplus.ca/product_in ... s_id=13248

אז אפא ההצדקה שוב לתמחור של 50 דולר תסביר לי בבקשה.
...
הרשה לי לתקן אותך.
כ-ל מקלדת ועכבר בין אם הם אל-חוטיים או לא עובדים עם ה-PS3 כך שיש די והותר תחרות.
LOGITECH כמדומני אפילו הוציאה מקלדת ייעודית ל-PS3.
הסיבה שה-STRAP ON הזה די אטרקטיבי היא מכיוון שיש לו קיצורי דרך לתפריטים הקריטיים ב-XMB ואין צורך להוריד את המקלדת, ללחוץ על כפתור ב-DS3 וחוזר חלילה בתהליך הכתיבה. . הכל נמצא בקצות האצבעות שלך.

סך הכל אולי הדבר היחיד שאני יכול להסכים עליו הוא המחיר המעט מוגזם. המוצר הזה נראה נהדר וביום מן הימים אשמח לרכושו. במקרה הזה אפשר או לספוג או לשתוק. אבל בנוגע לטיבו של המוצר, אני רחוק מלהסכים מהשטויות שנאמר ב-ENDGADGET. תסתכל ב-YOUTUBE יש שם ביקורות וידאו נהדרות ומאוד מושקעות.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”