זה לא חדש, זה היה אמור לצאת כבר לפני חודש אבל נדחה (ונדחה, ונדחה). הבעייה המרכזית במוצר הזה הוא לא הגודל או כל דבר אחר, אלא המחיר. 50 דולר? נפלו על הראש?
ד"א - כבר פירסמתי פה בעבר סקירה או שתיים על המוצר
ד"א - הדחייה היא עקב הרצון להשיק את המוצר עם ה HOME שיוצא בימים הקרובים - ז יתן בוסט גדול למכירת המוצר. אני אישית לא חושב אפילו לשלם 50 דולר על מוצר שכזה. זה רבע ממחיר של הקונסולה - מטורפים.
Huber כתב:זה לא חדש, זה היה אמור לצאת כבר לפני חודש אבל נדחה (ונדחה, ונדחה). הבעייה המרכזית במוצר הזה הוא לא הגודל או כל דבר אחר, אלא המחיר. 50 דולר? נפלו על הראש?
ד"א - כבר פירסמתי פה בעבר סקירה או שתיים על המוצר
ד"א - הדחייה היא עקב הרצון להשיק את המוצר עם ה HOME שיוצא בימים הקרובים - ז יתן בוסט גדול למכירת המוצר. אני אישית לא חושב אפילו לשלם 50 דולר על מוצר שכזה. זה רבע ממחיר של הקונסולה - מטורפים.
Pavelz כתב:יותר זול לקנות מקלדת bluetooth אלחוטית. זה גם לא נראה נוח בכלל
...
תשמע - הרעיון הוא - וזה מוצג טוב בוידאו - כשאתה משחק לעבור לכתיבה - ואז ברור למה צריך מוצר כזה ולא מוצר אחר
HUBER - א. היה נדמה לי שזה כבר פורסם פעם - למרות שנראה לי שפעם היום כאלה לא של סוני. - לא שיש פה תחרות או משהו.
ב. כמו שכולנו יודעים (אני מקווה) המחיר שסוני מציעים והמחיר שאנחנו קונים הוא לא בדיוק אותו הדבר
הבאתי לפה DS3 בסביבות 50$ כולל משלוח, ו EYETOY ושלט BT - לא נראה לי שעל אחד מהם שלמתי קרוב למחיר שסוני בקשה.
זה ה MSRP - לא מחיר השוק - ובטח לא מחיר הEBAY
אני מאוד מקווה שהמחיר שוק ירד, אבל למיטב ניסיוני זה לא יקרה בקרוב. לרב זה נשאר במחיר ה MSRP זמן לא קצר. מבחינתי זה צריל לרדת לכיוון ה 35$ בשביל שזה יהיה ריאלי לקנייה.
יש המון המון ביקורות למקלדת הזאת ב-YOUTUBE.
אגב, כולן חיוביות למדי.
אומרים שזה כמו להקליד הודעה בפלאפון רק עם שתי ידיים.
דווקא לא נראת כל כך מסורבלת לעניות דעתי.
עריכה:
הביקורת ב-ENDGADGET ממש גרועה.
תראה כמו יורדים עליהם בתגובות.
אני לא צוחק. במקרה אם שכחת אני עוסק במכירת חומרה. 50 דולר למקלדת זה ה מ ו ן כסף. סט שלם למחשב אלחוטי לשם דוגמא עולה הרבה פחות ותקבל גם עכבר וגם מקלדת, ככה שלגבות רק על מקלדת 50 דולר זה מחיר מופרז. הסיבה היחידה לתמחור הזה הוא העובדה שכמעט ואין להם תחרות. בניגוד למחשב בו יש לך עשרות חברות ומאות דגמים (מה שמאפשר תחרות ומחיר שפוי), ל PS3 יש לך אולי 2 אופציות שרק אחת מהם מודולרית/מתלבשת על הקונטרולר.
אם אתה עדיין חושב שהמחיר מוצדק - שאל את עצמך למה ב XBOX360 (שם יש את מיקרוסופט שידועה בחמדנותה) המקלדת המקבילה עולה פחות.
HUBER - בתור אחד שמחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים ללפטופ אני חושב שאתה קצת טועה ושוכח משהו עיקרי
ההבדל המרכזי - המקלדת שלהם עובדת על בלוטות'
מחיפושיי קשה למצוא שילוב מקלדת ועכבר שכאלה במחיר נמוך יותר - בטח לא מחברה רצינית - ואני לא מדבר על מחיר בארץ - אלא בחו"ל.
לא יודע על מה זה עובד בXBOX - וגם אם יש לזה תמיכה מגניבה לשימוש כעכבר.
חוץ מזה - על מה אתם מדברים בכלל - זה מחיר ה RETAIL - שכבר בחגים ראינו שהיה יותר נמוך - ומן הסתם ירד עם הזמן.
ופעם שנייה - אם מיקרוסופט יכלה לתת ללקוחותיה מקלדת בכ 30 דולר, אין שום סיבה שסוני תגבה 50 דולר. פשוט.
אתה שוכח דבר אחד פשוט - המקלדת (למיטב הבנתי ואני די בטוח שאני לא טועה) לא מגיעה עם משדר בלוטוט מובנה פיזית, היא מתחברת לבקר שמשמש כמשדר בלוטוט, ככה שמראש ההצהרה שהמחיר צריך להיות שווה ערך למקלדת בלוטוט לא נכונה, להיפך, אם כבר היא צריכה להיות זולה משמעותית ממקלדת אלחוטית עקב כך שאין לחברה צורך לשים רכיב חומרתי שישדר (בלוטוט או RF או IR) - השידור מועבר ע"י המשדר שבבקר אליו מתחברת המקלדת.
הובר, כנראה שלא קראת את הביקורות על המקלדת הזאת, אחרת היית יודע שהיא יחידה העומדת בפני עצמה. הדבר היחיד שמחבר אותה לג'ויסטיק זה וו מפלסטיק. יש לה משדר/מקלט בלוטות' משלה, וסוללה משלה.
אהא. מסביר את התמחור. הנה סוני עוד פעם מכניסים את עצמם למילכוד עם הבחירה בבלוטוט במקום IR או RF. הבחירה הזו יצרה לנו כלקוחות בעייה עם שלטים אוניברסליים ושוב עולה לנו כסף במקרה של המקלדת האלחוטית.
אני מתחיל להרגיש שה PS3 הוא מכשיר למי ששיקול כלכלי הוא לא משהו רלוונטי לגביו
בכל מקרה, אותי ה HOME די שיעמם, יש לי אוזניית BT של סוני, ככה שאין לי יותר מידיי סיבות לרכוש מוצר שכזה, אבל למי שצריך מקלדת ולא רוצה מקלדת בגודל מלא אולי יש הצדקה למוצר הזה.