עזרה | זקוק להמלצה למפרט לשרת מדיה/הקלטות
שלום לכולם.
החלטתי לבנות שרת הקלטות/מדיה בבית ואין לי מושג לגבי המפרט.
חיפשתי ולא ממש מצאתי בפורום אילו שהן נקודות מוצא.
המחשב צריך להיות מסוגל להקליט מלפחות שני מקורות ובמקביל לשדר באלחוט (תוכן חי/מוקלט) לשלושה אקסטנדרים כשאחד מהם בHD.
כרגע הכי נוח לי לעבוד עם VMC אז המפרט צריך להיות מורכב בהתאם.
תודה.
החלטתי לבנות שרת הקלטות/מדיה בבית ואין לי מושג לגבי המפרט.
חיפשתי ולא ממש מצאתי בפורום אילו שהן נקודות מוצא.
המחשב צריך להיות מסוגל להקליט מלפחות שני מקורות ובמקביל לשדר באלחוט (תוכן חי/מוקלט) לשלושה אקסטנדרים כשאחד מהם בHD.
כרגע הכי נוח לי לעבוד עם VMC אז המפרט צריך להיות מורכב בהתאם.
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כן, בדקתי
אבל 4 המפרטים האלו דיי כלליים : התקציב לא נמוך, אין לי שום דבר נגד AMD, אני לא מעוניין במחשב משחקים, שקט ויופי גם לא משחקים פה.
מן הסתם בשביל שני מקורות צריך עד כרטיס טלויזיה. אבל, כשמדובר על להקליט שני מקורות ולשדר בכדי לצפות בעוד שלושה בלייב והכל במקביל כשאחד מהם HD, צריך משהו יותר יעיל מ5 כרטיסי טלויזיה. בנוסף החומרה צריכה להיות חזקה מספיק בשביל לעמוד בזה לא?
אם אפשר לקבל משהו קצת יותר ספציפי לצרכים שלי זה יהיה טוב.
תודה
מן הסתם בשביל שני מקורות צריך עד כרטיס טלויזיה. אבל, כשמדובר על להקליט שני מקורות ולשדר בכדי לצפות בעוד שלושה בלייב והכל במקביל כשאחד מהם HD, צריך משהו יותר יעיל מ5 כרטיסי טלויזיה. בנוסף החומרה צריכה להיות חזקה מספיק בשביל לעמוד בזה לא?
אם אפשר לקבל משהו קצת יותר ספציפי לצרכים שלי זה יהיה טוב.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

VMC לא תומך ביותר מ-2 כרטיסי טלוויזיה. בשביל יותר מ-2 על מחשב אחד, עדיף לעבוד עם MythTV או SageTV.
אין צורך במחשב מאוד חזק בשביל לעשות סטרימינג של כמה מקורות.
אין צורך במחשב מאוד חזק בשביל לעשות סטרימינג של כמה מקורות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה שחשוב זה לקחת לוח אם שהוא לא מיקרו ATX, כדי שיהיו לך יותר סלוטים של PCI פנויים. אתה יכול ללכת על מפרט מספר 4, ולשים עליו כרטיס מסך פשוט יותר, כמו HD3450 או HD3650.
כמו כן, אם לא מדובר במחשב שישב בסלון, אתה יכול ללכת על מארז עומד אבל איכותי כמו ה-Antec P182.
כמו כן, אם לא מדובר במחשב שישב בסלון, אתה יכול ללכת על מארז עומד אבל איכותי כמו ה-Antec P182.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן. רוב מערכות ההפעלה לא יודעות לעלות בלי כרטיס מסך (חיצוני או מובנה). אתה יכול כמובן לבחור לוח אם בגודל ATX מלא שיש לו כרטיס מסך מובנה, ואז לא צריך כרטיס מסך חיצוני.
VMC זה לא הכיוון הנכון כאן. אין ספק ש-myth או sage יהיו פתרון הרבה יותר טוב במקרה הזה.
שרת ה-mythtv שלי נמצא על 4% CPU כאשר הוא מקליט live tv ומשדר בו זמנית שני סטרימים שונים לשני לקוחות (אחד live tv ואחד הקלטה).
שרת ה-mythtv שלי נמצא על 4% CPU כאשר הוא מקליט live tv ומשדר בו זמנית שני סטרימים שונים לשני לקוחות (אחד live tv ואחד הקלטה).
You are never fully dressed without a smile
כמו שאמרתי מקודם בואו נעזוב לרגע את הOS, כי אני לא חושב שזה משמעותי כרגע מבחינת בחירת המפרט, ונחזור לשאלה המקורית.... בהנחה שהמחשב לא יעמוד בסלון אלה בחדר אחר, וישדר אל שאר האקסטנדרים\קליינטים ברשת. אילו רכיבים יתנו לי את הביצועים הכי טובים גם להקלטה וגם ללייב סטרימינג.
pixies - מדובר על מחשב בגודל רגיל, כך שכששאלתי לגבי כ. המסך התכוונתי האם יש צורך בכ. מסך חזק במיוחד או שכל כרטיס פשוט או OB יעשה את העבודה מספיק טוב?
pixies - מדובר על מחשב בגודל רגיל, כך שכששאלתי לגבי כ. המסך התכוונתי האם יש צורך בכ. מסך חזק במיוחד או שכל כרטיס פשוט או OB יעשה את העבודה מספיק טוב?
Duct tape is like the force. It has a light side and a dark side and it holds the universe together...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כרטיס OB מספיק טוב.